Най-после!

• 62 063
  • 1 946
  •   1
Отговори
# 945
....
Забраната влиза в сила от 01.06 да припомня. Всичко друго са празни приказки.
И като влезе, и като започнат да контролират спазването ́и ... Точно колкото софиянци си дупчат билетчетата в ГТ.

Не е същото. Няма как да влезеш в кафене и да запалиш цигара, защото просто ще те помолят да я загасиш.  В нощните клубове обаче е под въпрос. Все си мисля, че ще се пуши. Ще се заключват, подкупи ще дават, членски карти и т.н., но няма начин да не се пуши, поне в популярните. Иначе много бързо ще станат непопулярни. 

# 946

Дали не е осъзнавал вредата от тютюнопушенето?
Починал е на 90г.  Peace

"Хубаво уиски, хубава пура и никаква физкултура" или нещо такова му приписват.  Mr. Green

Общата забрана за тютюнопушене на обществени места е хубаво нещо, но се чудя защо няма предвидена възможност за частни клубове, в които хората да си пушат. Дискриминация си е. Като са много ербапи, да забранят продажбата на цигари, защо не го направят? А, сетих се. Заради акциза.
 Peace

Няма да поствам снимка на Хитлер, който споделял :
“Националсоциализмът в Германия никога нямаше да победи, ако не бях отказал тютюнопушенето.”  Grinning

И какво стана?- Чърчил срещу Хитлер. Крайния развой на събитията ги знаем.  Wink

# 947
  • Варна/Лондон
....
Забраната влиза в сила от 01.06 да припомня. Всичко друго са празни приказки.
И като влезе, и като започнат да контролират спазването ́и ... Точно колкото софиянци си дупчат билетчетата в ГТ.
Абе ако съгражданин те види, че не си го дупчил, може да не те издаде или пък да те накара да го дупчиш, но непушача да те види, че не спазваш закона, направо не ми се мисли. Предпочитам полицая пред непушача.

# 948
Чърчил е изключителен случай. Чудо на физиологията. Освен, че е пушил като комин, е пиел концентрат с литри и се е тъпкал като прасе. Но, както пишат по филмите, не правете това у дома си - оставете го на професионалистите!  Wink

# 949
Абе хич не е изключителен случай. Пълно е с такива. И известни и безизвестни. Както и с обратното - здравословен живот, пък рак или инфаркт по никое време. Брат ми го тресна на 28.

# 950
  • В заешката дупка
Е, то се предполага, че на всеки средно интелигентен човек би трябва да му е ясно, че да пушиш не означава непременно, че ще се поболееш или умреш млад и зелен.  Или че като не пушиш ти е гарантирано, че  инфаркт няма да те споходи.

Пушенето просто е рисков фактор за здравословни проблеми. Човек ако желае може да намали някои рискове за здравето си, ако не желае си поема рисковете и туй то.

Последна редакция: чт, 24 май 2012, 00:21 от ЧеКа

# 951

На мен нещо ми изневерява съзнанието или едва на 63-та страница се появява доводът с 90 годишния пушещ дядо? hahaha

Елица,
Съжалявам, че не "разпозна"  този "90 годишния пушещ дядо", който не е слабоумен.  Wink

Да Ви е честит празника 24 май на всички!

# 952
А ти искаш ли да спреш цигарите или просто мислиш, че не можеш и за това не го правиш?
Засега просто не съм искала да ги спра.Мисля,че ако реша,няма да ми е много трудно  Wink

# 953
  • София

Елица,
Съжалявам, че не "разпозна"  този "90 годишния пушещ дядо", който не е слабоумен.  Wink

И аз съжалявам, че не ме разбра.
Тва бая време ти трябваше да го измислиш. Laughing

# 954
  • на брега на морето
Точно колкото софиянци си дупчат билетчетата в ГТ.

Софиянците от Ямбол ли?

# 955
Точно колкото софиянци си дупчат билетчетата в ГТ.

Софиянците от Ямбол ли?

Аааа недей така,даже и тези от Ямбол са кореняк софиянци  hahaha

# 956
И аз не вярвам да има ефект. Отиваме на пица, пише - непушачи. Влизаме, хора с деца, сядаме поръчваме, идва ни яденето.. и като наизвадиха едни цигари, като взеха да димят.
Питам сервитьорката, не е ли без дим заведението... еми те хоата пушели... Да си пушат вкъщи.
Хапнахме, колкото хапнахме и си тръгнахме.
Дайте телефон, на който да звъним при неспазване на забраната.

# 957
  • Варна/Лондон
Ей, много са гадни пушачите като действат от засада. Подлъгват ви, че са непушачи докато си поръчате яденето, и после бам!- пускат газа. Laughing

# 958
Те тия телефони са разлепени навсякъде. Само непушачите не ги виждат.

# 959
Ей, много са гадни пушачите като действат от засада. Подлъгват ви, че са непушачи докато си поръчате яденето, и после бам!- пускат газа. Laughing
Ами гадно е. Не искам децата ми да дишат тая смрад. И аз не искам да я дишам.

Нормално ли е да видиш бебе и да запалиш до него цигара?

Общи условия

Активация на акаунт