Най-после!

• 62 064
  • 1 946
  •   1
Отговори
# 930

Цитат
Истински зависимите пушачи...
hahaha
Сигурна бех, госпожа, че сте от независимите пушачи.

ПП. Ето какво ще правите - ще си въртите палците по заведенията. Mr. Green

Аз не съм сигурна. Но не ми е пречило "там" по белия свят.

Има хора, които са алкохолици и такива, които си пийват за удоволствие. И се казва, че няма бивш алкохолик.  Понятието е трезв съм от еди кога си.   

А твоето злорадство ми е непонятно.

# 931
  • София
Да не ви мислим тогава, значи няма да ви пречат забраните на независмите.

Не зная кое визираш като злорадство, но е забавно де. Laughing

# 932
  • out of space
Още ли я бистрите тази тема бе?!  Shocked

Забраната влиза в сила от 01.06 да припомня. Всичко друго са празни приказки.

# 933

Аз все още живея с идеята,че може да я отменят или поне при някакви други условия  Laughing
Моето е абсолютно отричане на реалността  Joy

# 934
  • out of space

Аз все още живея с идеята,че може да я отменят или поне при някакви други условия  Laughing
Моето е абсолютно отричане на реалността  Joy

А ти искаш ли да спреш цигарите или просто мислиш, че не можеш и за това не го правиш?

# 935
Аз пък живея с идеята, че на летище София ще направят клетки за пушачи, както навсякъде по белия свят.  

Каня Елица да ме гледа и да се кефи.

Последна редакция: ср, 23 май 2012, 20:11 от Трещерица

# 936
  • out of space
Аз пък живея с идеята, че на летище София ще направят клетки за пушачи, както навсякъде по белия свят.  

Каня Елица да ме гледа и да се кефи.

Трещи, то има цяло помещение.  Laughing

# 937
  • София
Тц, тц, пък Трещи да не знае и паркира метлата нерегламентирано на Божурище. Laughing

# 938
А бе, то там има 2 терминала.

# 939

Дали не е осъзнавал вредата от тютюнопушенето?
Починал е на 90гPeace

# 940
  • София
На мен нещо ми изневерява съзнанието или едва на 63-та страница се появява доводът с 90 годишния пушещ дядо? hahaha

# 941
  • Варна
На мен нещо ми изневерява съзнанието или едва на 63-та страница се появява доводът с 90 годишния пушещ дядо? hahaha

Елице, Елице, слабо подгряваш противника в тая тема, онова с правото на глас ме запали мене истински! Grinning

# 942

Дали не е осъзнавал вредата от тютюнопушенето?
Починал е на 90г.  Peace

"Хубаво уиски, хубава пура и никаква физкултура" или нещо такова му приписват.  Mr. Green

Аз също не вярвам във вредатат от тютюнопушенето, но признавам че смръднята е ужасна. По миналата година осем месеца не пушех и постоянно ми се набиваше тази миризма от пушачите, даже като се качеше някой в колата ми. А ми бяха казали, че като ги откажа, ще ми се подобри обонянието и ще почвам да надушвам по-добре цветенца, тревички и бля-бля. Нищо подобно!
С голям кеф си ги пропуших отново и още се чудя къде ми е бил акълът.  Laughing

Общата забрана за тютюнопушене на обществени места е хубаво нещо, но се чудя защо няма предвидена възможност за частни клубове, в които хората да си пушат. Дискриминация си е. Като са много ербапи, да забранят продажбата на цигари, защо не го направят? А, сетих се. Заради акциза.

# 943
  • София

Елице, Елице, слабо подгряваш противника в тая тема, онова с правото на глас ме запали мене истински! Grinning
А, то и в тази бе изказано задоволство от факта, че нямат право на глас, ама патентът си е мой.

# 944
  • Ямбол
....
И като влезе, и като започнат да контролират спазването ́и ... Точно колкото софиянци си дупчат билетчетата в ГТ.

Общи условия

Активация на акаунт