Най-после!

• 62 064
  • 1 946
  •   1
Отговори
# 915
  • до най-прекрасния мъж
И на мен понякога ми се въртят такива мисли. Но в живога има много нормални непушачи.
Хайде, сега и ненормални ни изкараха и то само защото си търсим правата! То и нормални пушачи има, които се съобразяват, но това е друг въпрос  Peace

# 916
  • Варна
О, Ментова, ама ти си електронна непушачка ли? Ясно. Laughing

Кое ме прави пушачка, Елице, след като аз не ползвам никотин? Изпарявам си мента, кафе, шоколад, шоколад с мента? Много е готино, вкусно и мирише чудесно! Навикът ме кефи, ако не бяха започнали да ми се отразяват зле, никога, никога нямаше да спра цигарите.

П.П. Откакто не пуша се чувствам много по-добре, факт, но не е започнал автоматично да ме дразни мирисът на цигари. При тебе кога дойде тази нетърпимост? Колко време след като спря да пушиш? Да знам кога да очаквам непоносимостта към пушачите.

# 917
Мен ме дразнят хора, които са пушили N-бр години, обаче видиш ли на изведнъж като спрели цигарите, дима сууууупер много ги дразни...
Страшно ми е лицемерно това...
Дядо ми е същия, 30г. пушеше като комин, спря ги....и изведнъж почна да мрази и псува всички пушачи....

# 918
  • В Космоса

П.П. Откакто не пуша се чувствам много по-добре, факт, но не е започнал автоматично да ме дразни мирисът на цигари. При тебе кога дойде тази нетърпимост? Колко време след като спря да пушиш? Да знам кога да очаквам непоносимостта към пушачите.

Това, мисля, че е индивидуално. На мен непоносимостта към мириса на цигарен дим ми се появи доста преди да съм имала каквото и да е намерение да ги спирам. Когато аз пушех - няма проблем, но друг дими ли ми - направо ми се гадеше. Crazy

# 919
  • На земята, която е всъщност звезда.
О, Ментова, ама ти си електронна непушачка ли? Ясно. Laughing

Кое ме прави пушачка, Елице, след като аз не ползвам никотин? Изпарявам си мента, кафе, шоколад, шоколад с мента? Много е готино, вкусно и мирише чудесно! Навикът ме кефи, ако не бяха започнали да ми се отразяват зле, никога, никога нямаше да спра цигарите.

Очаквай поне след няколко години. Но непоносимостта е към цигарения дим и по- простите и нахални пушачи, към готините и възпитани такива най- вероятно няма да имаш непоносимост.

# 920
  • В Космоса
Мен ме дразнят хора, които са пушили N-бр години, обаче видиш ли на изведнъж като спрели цигарите, дима сууууупер много ги дразни...
Страшно ми е лицемерно това...
Дядо ми е същия, 30г. пушеше като комин, спря ги....и изведнъж почна да мрази и псува всички пушачи....

Е, ти пък! Много силни думи. Ми човек се променя, променят се възприятията му, предпочитанията, вкусът дори. Не ти ли се е случвало да намразиш някоя храна или напитка?

# 921
  • Варна

Това, мисля, че е индивидуално. На мен непоносимостта към мириса на цигарен дим ми се появи доста преди да съм имала каквото и да е намерение да ги спирам. Когато аз пушех - няма проблем, но друг дими ли ми - направо ми се гадеше. Crazy

Явно е така. Мен ми харесва мирисът на хубави цигари. Всъщност те миришат така по-добре, отколкото като ги пушиш. Сега веднага различавам смотаните цигари, не са приятни, но да кажа, че адски ме дразнят е прекалено - допреди 7-8 месеца и аз димях като комин, понякога дори и смотани цигари. Това, което никога не съм понасяла, е мирисът на пепелник, фасове и стая, в която 5-6 души са пушили цяла вечер.

# 922
Предполага се, че такива трябва да проявяват повече разбиране. За човек, който никога не е пушил е нормално да не разбира.

# 923
  • край голямата локва
Казвват, че най- върлият антипушач е бившият пушач.  Laughing

Сега сериозно- абсолютна отврат са това, нямате идея как мирише.  Вчера една седна до мен в автобуса и направо лошо ми стана Sick . Вече почти не ходя в заведения ако не е открито, че при нас са рядкост залите за непушачи. Никаква толерантност не проявявам,  Naughty ама наистина ми става зле. Казват, че алкохолика се напивал с една глътка бира. Та и  аз така, след 20 години активно дърпане сега съм за смях, не мога да стоя в близост до хора които скоро са пушили.  ooooh!

Ментова , при мен отвращението /не е пресилено/ се появи около 6-8 месеца приблизително след последната цигара.

# 924
  • София
Нямам идея, Ментова, хората са различни. Просто много месеци назад си спомням, че се изтъкваше като непушачка, а аз се чудех защо подскачаш редом с пушачите, на които им ритат патерицата на щастието.
Пък то се оказа, че имаш електронно протезиране. Laughing

# 925
  • Варна
Нямам идея, Ментова, хората са различни. Просто много месеци назад си спомням, че се изтъкваше като непушачка, а аз се чудех защо подскачаш редом с пушачите, на които им ритат патерицата на щастието.

Нямам. Не ползвам никотин. Кое протезирам? Усещането е съвсем различно.

# 926
Това е навикът да държиш нещо в ръцете си.  Мисля, че Удхаус  беше - удоволствието от пушенето е същото като да си въртиш палците.  Заповядайте  в салона , господа, да си повъртим палците.

Истински зависимите пушачи са точно като Елица - ужасно ги е страх да не запалят.

# 927
А така, аз пък съм съвсем друга порода пушач!
Мразя мириса на всякакви цигари. Мразя и застоелия цигарен дим. Пуша от 10 години, активно, но никога в заведение или в къщи... или в чужда къща. Пуша си на терасата и тровя само случайно излезли съседи.
Забраната е добро хрумване - трудно изпълнимо, но нека непушачите му се радват (имам чувството че искат всички пушачи да са нещастни и подтиснати  Joy ).
Враждата между непушачи и пушачи щеше да е далеч по-весела ако и двете страни проявяваха малко повече търпимост...

# 928
  • София

Нямам. Не ползвам никотин. Кое протезирам? Усещането е съвсем различно.
Не зная, Ментова, твоя си работа е какво си протезираш.

Цитат
Истински зависимите пушачи...
hahaha
Сигурна бех, госпожа, че сте от независимите пушачи.

ПП. Ето какво ще правите - ще си въртите палците по заведенията. Mr. Green

# 929
И аз, въпреки че съм пушач не обичам задимени заведения.
Излизала съм си на няколко пъти от такова, то само като влезеш и буквално не можеш да останеш повече от 1-2минути.

А това за миризма на дрехи и т.н., много зависи колко пуши самият човек и къде пуши.
Аз пуша 2-3цигари, основно на вън. Ами нищо не ми мирише...
Но вляза ли в заведение и за 10мин където се пуши, после е такава смрад от дрехите ми, че веднага заминават в пералнята.

Общи условия

Активация на акаунт