Най-после!

• 61 949
  • 1 946
  •   1
Отговори
# 90
И миризматана цигари ли е отровна?

# 91
Ми мен лично ме е гнус и ми се повдига от нея  Whistling ooooh!

# 92
Разбират се Simple Smile В непушачи, в общия случай. Проблемът си е на компанията обаче. Не на законотворците.

# 93
Пример: на автомивки заведенията са под 50 квадрата. Т.е. до сега избираха или само пушачи или не. Еми особено зимата като си мия колата, вън като изгонена ли да стоя?

# 94
Ми мен лично ме е гнус и ми се повдига от нея  Whistling ooooh!

На мен ми се повдига от миризмата на чесън и непрани дрехи.  И силни парфюми.

# 95
Пушенето къде? В обособените зали за пушачи няма как да вреди на непушач в съседната зала.  Напоследък много заведения направиха перфектни обособени зали с много сериозна изолация и вентилация, а дим не се усеща дори в залата за пушачи. Заведенията инвестираха хиляди в това за да продължат да работят и да спазват закона. Какво точно пречи това на непушачите?

А къде сяда компания от 2ма пушачи и 2ма непушачи  newsm78 newsm78

Седят си вкъщи, там се пафка. Laughing
Но,  това съвсем хипотетично, непушачите не може да имат такива нечистоплътни и смрадливи приятели.

# 96
Винаги съм се чудила защо въобще пушачите си дават зор да се къпят, мият, мият зъбите, перат дрехите, купуват парфюми и т.н. След първата цигара резултатът от горните действия е нулев.  Sick

Ти пък защо си мислиш, че го правим.
Ами те непраните дрехи от пушачите идват- сама си го призна  Mr. Green

# 97
нова, права си, и все се опитваме да ги вкараме в правия път ама........греда  Mr. Green Mr. Green

# 98
Винаги съм се чудила защо въобще пушачите си дават зор да се къпят, мият, мият зъбите, перат дрехите, купуват парфюми и т.н. След първата цигара резултатът от горните действия е нулев.  Sick

Ти пък защо си мислиш, че го правим.
Ами те непраните дрехи от пушачите идват- сама си го призна  Mr. Green

Така де, и нова каза. Шом си непушач, не е нужно да се переш.

# 99
  • Там,където се събуждам щастлива.
Почвате глупости да говорите.... Tired

# 100
Най ме изуми, когато една лелка седна до мен на пейката в парка, въпреки че ме видя с корема, най- безцеремонно си запали без дори да ме пита.  #2gunfire

# 101
В много заведения направиха наистина перфектна вентилация. Не усещаш дори дима от собствента си цигара. Вложиха се много пари. Предполагам, че с отлагането на този закон инвестициите са избити.
На мен пък много други миризми са ми безкрайно неприятни, ама на - хората не спират да ядат чесън например, не се къпят, не си сменят дрехите, краката им миришат, имат неприятен дъх... Чак такива зелени физиономии са ми малко преиграни.
Не разбирам и кому пречи наличието на заведения за пушачи. Не разбирам и защо и как ще се осъществява контрол в частните офиси.
Не става ясно и дали ще може все пак да се пуши електронна цигара.
Хубавото е, че ресторантите предлагат кетъринг по домовете. Ще се събираме вкъщи и пак ще ядем ресторантска храна, ако чак толкова ни липсва. Аз лично няма да ходя вече по заведения. След последната забрана /когато принудиха собствениците да разделят помещението си на зони/, обичайната сметка за нашето четиричленно семейство скокна таман двойно. Сега не смея да си помисля колко ще трябва да платим за скромна вечеря от кебапчета и салатка в ресторант. Със сигурност намаляването на клиентите ще бъде компенсирана от ресторантьорите с вдигане на цените. А и с пробутване на застоели стоки.

# 102
не се къпят, краката им миришат, имат неприятен дъх...
на предната страница описах медицински проблем, свързан с това (изпотяване). Понякога,  колкото и да се бори човек, няма оправия с този проблем. Лошото е, че с такива хора не сме толерантни, а с пушачите ни се налага да сме.
Има и един такъв момент, че като си непушач, много силно усещаш и най- леката тютюнева нотка във въздуха, пушачите са свикнали и не го усещат. Не че това е вече голям проблем, просто го казвам.  Peace

# 103
  • София
Ще се събираме вкъщи и пак ще ядем ресторантска храна, ако чак толкова ни липсва. Аз лично няма да ходя вече по заведения.

Абсолютно същото си говорихме с мъжа ми преди малко.
Няма да ходим по заведения.  Crossing Arms

# 104
защо намесвате кремвиршите?
Всеки нормален човек знае коя храна е полезна.10-те лев на ден от цигари може да ги даде за качествена шунка, ма нейсе..............
Всеки нормален човек знае, че пушенето вреди.Ама пуши...   Mr. Green

Грешиш.Не всеки Нормален човек Пуши. LaughingПовечето не пушат.

Общи условия

Активация на акаунт