Най-после!

• 62 068
  • 1 946
  •   1
Отговори
# 255
Факт е, че Някъде мирише от кухнята също.Цяло щастие е, че ресторантчетата ми любимите-поне това са ми спестили.
[

В моите любими има и гардероб. Ама това за тези, дето имат палта. Wink

# 256
Дори и в скъпи ресторанти, в които не се пуши, се умирисвам ... на манджа. И дрехите, и косата, и беьото ми дори смърди. След заведение задължително всички дрехи са за пране, а аз се къпя. Не понасям миризма на манджа и туй то. Ама тая миризма непушачите не могат да я усетят.
ти в кухнята ли ядеш, бе мацка  Mr. Green Mr. Green, и да я усещаме- не е вредна  Laughing Laughing
тежка е твоята- във всички мирише на манджа, докато ние можем все пак да избираме там, където не мирише на цигари  Mr. Green Mr. Green

# 257
  • София
Delight31 и при нас се намира някой и друг кашмирен пуловер, дай по.-споко!

# 258
  • Плевен

И аз го усещам, ама пушачите няма как да те разберат- те са свикнали. И на мен ми се умирисват косата, дрехите........ Даже съм се чудила как се лепи този дим- влизаш, уж добра вентилация, уж не мирише много, даже много слабо, ама като излезеш се усеща по дрехите. Как се лепи не е истина. Какво да се прави.... Sad

Стига с тия дрехи, бре, хора! Не се ли перете, не се ли къпете, все ще мирише. Sick
Идеята е, че тъкмо си се изпрал и изкъпал и 5 мин. по- късно си вмирисан. И освен това имам 4 кашмирени пуловера, които се перат сякаш къпеш бебе......не може час след като е изсъхнал пак да переш
Сега да не искате пушачите и данъци за кашмирените пуловери да ви плащат. Или и на тема кашмирени пуловери се чувствате дискриминирани.
Направо не ми се мисли темата докъде ще стигне. Издръжте още няколко дена, ще дойде 1ви, а с това и Рая, равенството между хората, продължителността на живота ще се увеличи минимум с 5 години, ще закрият половината онко болници и всички дружно ще миришем на теменужки.

# 259
Супер, Stanislava_, много се радвам, а за това някой лев да падне от данък за пуловерчетата нямам нищо против  Mr. Green Mr. Green

# 260
 Аз не мога да разбера защо се прави драма от тази забрана. Дори пушачите не прекарват цял ден в заведенията , или поне така предполагам. Как издържате да пътувате с обществен транспорт например? Там също не се пуши.

# 261
Дори и в скъпи ресторанти, в които не се пуши, се умирисвам ... на манджа. И дрехите, и косата, и беьото ми дори смърди. След заведение задължително всички дрехи са за пране, а аз се къпя. Не понасям миризма на манджа и туй то. Ама тая миризма непушачите не могат да я усетят.
ти в кухнята ли ядеш, бе мацка  Mr. Green Mr. Green, и да я усещаме- не е вредна  Laughing Laughing
тежка е твоята- във всички мирише на манджа, докато ние можем все пак да избираме там, където не мирише на цигари  Mr. Green Mr. Green

Искаш да кажеш, че ако непушач се усмърди на манджа, не е нужно да се къпе и да се опере, ама ако се усмърди на цигари - край, хваща го ракът? А и с какво точно миризмата на цигари е отровна, нещо не схващам. Говорим за гадни миризми, не за мъгла от дим. Щото някой се оплака, че като ходел в заведение, в което се пуши, после смърдял. Ми смърди, ама дали е само на цигари? И дали после няма да се хигиниенизира, ако е само манджа?

# 262
мен ме интересува как стои въпроса с наргилетата. И тях ли ще ги забранят? В Германия съм чувала, че не са забранени...има някакво условие за % съдържание на съставките.Има ли някой инфо?

# 263
Аз не мога да разбера защо се прави драма от тази забрана. Дори пушачите не прекарват цял ден в заведенията , или поне така предполагам. Как издържате да пътувате с обществен транспорт например? Там също не се пуши.
Как- чакат почивката и като по сигнал се юрват навън "да пафкат" и после, който сяда до мен от устата му мирише на вкиснало  Whistling Whistling

# 264
baibibi, казах ти, много е тежка твоята, кога ли ще въведат пълна забрана на манджата на обществени места  newsm78 newsm78

# 265

Защото е забрана. Много просто.

# 266

Касита , искаш да кажеш , че всяка забрана се атакува автоматично без значение каква е ? Тогава следва , че проблемът не е в самото тютюнопушене , а в психологията на българина , който не обича промените независимо от какво естество са.

# 267
  • На земята, която е всъщност звезда.
...
Но спокойно можеше да бъде дадено право на избор - да има заведения само за пушачи и само за непушачи.

А това няма ли да доведе до фалит на заведения за непушачи? Двойките/компаниите в поне 80% от случаите са смесени, а всички знаем, че тогава непушачите са тези, които се съобразяват и ще се отива в заведение за пушачи.

Имам познат, собственик на бар с пушене, и когато го питах притеснява ли се, каза: Не, щото ще е за всички.

# 268

Ами аз така съм си организирала живота, че да не прекарвам повече от два пъти дневно по повече от 10 мин. в градския транспорт.
По време на презокеанските полети съм толкова заета да усмирявам страха си от летене със самолет, че ни ми се пуши, ни ми се яде, ни ми се пие. Седя и треперя /най-дълго съм треперила 14 часа наведнъж/.
А и в транспорта не отивам, за да се забавлявам. Просто си се возя. И по улиците не пуша, просто се придвижвам от т. А до т. Б.
Определено обаче на ресторант, кафене и бар ходя, за да се видя с хора и да си прекарам приятно. И честно казано, много са малко заведенията за хранене в София, в които не съм се въвоняла на манджорляк. А всъщност най-незначителния мотив да ходя по такива е да ям. Ходя, за да се видя с приятели, защото в нощните клубове не можем да се наприказваме.

# 269
baibibi , а пушенето защо трябва да е неразделна част от приказването с приятели ? Аз също припалвам от време на време цигара , но не смятам , че не бих била в състояние да водя социален живот , ако трябва да се откажа от това припалване. Честно казано , не виждам никаква връзка между срещата на приятели с пушенето.

Общи условия

Активация на акаунт