Най-после!

• 62 068
  • 1 946
  •   1
Отговори
# 495
Рокси, я не се прави на интересна!
Shocked

# 496
От рак умират повече непушачи отколкото пушачи...Цироза - рак на черния дроб, рак на белия дроб, на ларингса, на трахеята, на дебелото черво, на устната кухина...на каквото се сетиш и все непушачи...
Там ред няма, обсъждахме го вече това. Въпросът е когато си решил да се тровиш, ДА НЕ ВРЕДИШ ДА ДРУГИТЕ
Пък и видиш ли ние влизаме във статистиката на всички видове раци, а вие само в тази за белия дроб, сякаш от другите сте застраховани. Ако броиш така нещата винаги ще е вярно,че " От рак умират повече непушачи отколкото пушачи"

# 497

Пушете си, не ми пречите, ама като вземете да си кривите статистиката за успокоение на душите... Confused Някой по прост или лабилен може и да ви повярва.
Много вярно  Peace Peace

# 498

И да се пулиш и да не се пулиш все тая!

# 499
Дилайт, изобщо не искам никой да влиза в никоя такава страшна статистика. Дори не мога да го изрека.

# 500
Ами, че ти вече го каза, виж малко по- нагоре

# 501
Четеш избирателно и неправилно! Качество на човек, който е нетолерантен и неспособен на компромис.

# 502
  • На земята, която е всъщност звезда.
От рак умират повече непушачи отколкото пушачи...Цироза - рак на черния дроб, рак на белия дроб, на ларингса, на трахеята, на дебелото черво, на устната кухина...на каквото се сетиш и все непушачи...
Глупости с извинение.
Статистика някаква? Източник на тези данни?

Агенция Tumba_lumba News.

# 503
  • София
не са само на дробовете, а и на бъбреците.

# 504

Ти, ся, ко....не знаеш ли, че съм виден опонент...от девет ведра наливам..ама в десето преливам... Laughing Laughing Laughing

# 505
Четеш избирателно и неправилно! Качество на човек, който е нетолерантен и неспособен на компромис.
Компромис със собственото си здраве не мога да правя, още повече да оставям на друг да решава вместо мен, защото не може да си удържи крастата, че примерно кафето се пиело с цигара. И как да съм толерантна с това или към човек, който дори не е гузен, че пуши в мое присъствие, че дори не ме е и попитал и даже с гордост заявява, че не му пука.
Пък и ти сама го написа:
От рак умират повече непушачи отколкото пушачи...Цироза - рак на черния дроб, рак на белия дроб, на ларингса, на трахеята, на дебелото черво, на устната кухина...на каквото се сетиш и все непушачи...Може ли да си толкова заблудена..Боже, да не дава Господ...говорим за страшна болест....и не цигарите са в основата...
Чакам статистика

# 506
  • София

Кажи едно де, едно нощно заведение, в което не се одимяваш, интересно ми е.
Не си кривя душата, аз след подобни посещения не се одимявам, а ми става лошо.

Бедрум например.
Остава някой да потвъри или да побързам да проверя преди първи юни. Sunglasses

Защо, какъв ти е зорът, че не може да изчакаш до 1 юни. 
Е, да видя какво е това чудо - нощно заведение с вентилация "Планински въздух".

# 507

По добре, недей, не е добра поличба...

# 508
Ако наистина имахте желание да се информирате- забележете, че не казвам да откажете цигарите- най малкото щяхте да сте прочели, че тютюнопушенето не повишава само риска от рак на белия дроб.
 И нямаше да се пулим:)

# 509
 Вижте, на който каквото му е писано ще стане. Статистиките няма да ни спасят от края на живота ни , той идва при всеки. Но пък нека си го живеем в хармония с околните и без да си пречим взаимно. Дали точно цигарите ще са причината за смъртта на някой пушач не знам , но не е приятно да бъдеш омирисван на пепелник от околните , за това става въпрос според мен , за взаимното уважение и такт в отношенията на хората , и за това , че трябва да се съобразяваме един с друг , щом обитаваме едно и също пространство.

Общи условия

Активация на акаунт