Най-после!

• 60 289
  • 1 946
  •   1
Отговори
# 855
Еее вече се отнесохте наистина  Laughing Как така въпросната чанта няма изчистване от цигарения дим  doh

# 856
Еее вече се отнесохте наистина  Laughing Как така въпросната чанта няма изчистване от цигарения дим  doh

Стига де , не виждаш ли, че на димът бая време му трябва да стигне до вентилацията, та чак сутиени се вмирисват под палтото ( забележи!!! ), ти пък на чантата ѝ се чудиш, дето и сутиен няма  Simple Smile

# 857
Гледам, и рими в темата име вече. Някой от пушачите цитира ли Дамян Дамянов, или да го пусна аз?

# 858
Не се сещам. Аз ви поздравявам с

# 859
Стига де , не виждаш ли, че на димът бая време му трябва да стигне до вентилацията, та чак сутиени се вмирисват под палтото ( забележи!!! ), ти пък на чантата ѝ се чудиш, дето и сутиен няма  Simple Smile
Е добре де,ама палтата и сутиените се перат и миризмата изчезва.Тази чанта ще е много специална,че не може да се изчисти,или пък цигарите са били много токсични  Rolling Eyes

# 860
Трещи, страхотен поздрав.  Hug

Ето и малко поезия:

ЦИГАРЕН ДИМ

Пушач съм аз. Непоправим.
И мойта стаена черупка
пропита цяла с тежък дим,
прилича на лисича дупка.
Не се живее в нея, не!
И мама с астмата си стара,
щом влезе, почва да кълне
и мен, и моите цигари.
Жена ми и децата с бяс
ругаят моят дим до бога.
Затуй сам си живея аз
в опушената си бърлога.
Какво да правя? Страст, порок,
за който всички ми се карат.
Все някой ден (о, ден жесток!)
ще спре и моята цигара.
Едва запалена, сама
тя в пепелника ще угасне.
Ще стане чисто у дома
и проветрено, и....ужасно.
Пердета, книги и килим
внезапно ще се измиришат.
Ала дали без моя дим
у нас по-леко ще се диша?
Дали в случайния пушач
пак няма да се мерна мигом-
една светулчица по здрач,
която в мрачината мига?

1979 г.

# 861
  • до най-прекрасния мъж
Е, разбира се, вие нищо не усещате от цигарения си дим, нищо че е полепнал навсякъде и по вашите дрехи, коси и сутиени дори /не, не седя по сутиен, миризмата прониква до там/, защото тая миризма така ви е просмукала отвсякъде, че вече дори не ви прави впечатление. А палтото се вмирисва от това, че седи закачено на стола или закачалката в заведението.
Да, чантата не може да се изчисти, защото е от естествена кожа и не мога да я изпера.
Въпросът е принципен /не че не мога да се пера, къпя и чистя през 2 часа, ама нещо не ми се нрави да го правя заради нечие чуждо удоволствие/ и самите вие знаете, че всичко, което казвам е така. Само че не ви изнася, защото ви отнемат, видите ли, правата да кадите. А моите права къде са? Или само вие имате такива, а ние ме длъжни да търпим, защото в противен случай ви нарушаваме удоволствието?

# 862
Както писахме почти всички пушачи- ние не искаме да ви пречим и да ви одимяваме.Искаме и вие да сте доволни и ние да имаме места където да пушим без да ви пречим.Така,че престанете да се държите така,все едно това е великата конспирация срещу вас  Stop
А моите права къде са? Или само вие имате такива, а ние ме длъжни да търпим, защото в противен случай ви нарушаваме удоволствието?
По твоята логика защо пък ние да си разваляме удоволствието,само защото и вие имате права  Laughing

# 863
# 864
Трещи не така с тези заглавия,че може да ни обвинят в пропаганда някаква  Laughing

# 865
Ми на мен ми е забавно. те кво се нервят още.  1 седмичка ни остана, не могат да ни я простят. Вървя покрай заведения с надписи Забранено до 18, пуши се и събирам спомени. 

# 866
Снощи май в Търново имаше протести.Струва ми се,че цялата забрана ще е "Всяко чудо за три дни". Ако се окажа права-сърцето ми се къса за горките непушачи как ще продължат да бъдат тровени.И най-вече - още колко чанти и палта ще съсипем с този нашия цигарен дим не ми се мисли направо  Wink

# 867
Въпросът е принципен /не че не мога да се пера, къпя и чистя през 2 часа, ама нещо не ми се нрави да го правя заради нечие чуждо удоволствие/ и самите вие знаете, че всичко, което казвам е така. Само че не ви изнася, защото ви отнемат, видите ли, правата да кадите. А моите права къде са? Или само вие имате такива, а ние ме длъжни да търпим, защото в противен случай ви нарушаваме удоволствието?

Гледай сега - ти ако имаш избора да влезеш или не в заведение и да се вмиришеш, аз нямам такъв 6 месеца в годината, когато комини бълват милиони пъти по-голяма отрова от цигарите на пушачите, а прането ми след всяко изсушаване навън, пак трябва да бъде прано, щото смърди. Но не съм тръгнала да пускам тема след тема всяка зима и да мрънкам, въпреки че избор нямам. За разлика от вас - непушачите.
Смешни ставате с воплите си, сякаш живота ви зависи от това да висите в заведения. Аз такива посещават 3,4 пъти годишно, та ми е все тая пуши ли се в тях или не.

# 868
А моите права къде са? Или само вие имате такива, а ние ме длъжни да търпим, защото в противен случай ви нарушаваме удоволствието?
По твоята логика защо пък ние да си разваляме удоволствието,само защото и вие имате права  Laughing
И двете страни имаме право на здраве, и какво правим тогава? Дай да си помислим в кои случаи това право е защитено и за двете страни  Peace И, да и аз съм се чудила как се просмуква този дим, че чак сутиена ми мирише. Смятай тогава как се просмуква в белия ти дроб, сутиена ще го изпереш, де да можеше и белия дроб  Laughing
А за индустриалното замърсяване- ако затворят фабриките за цигари- решаваме си двойно проблема  Wink

# 869
А за индустриалното замърсяване- ако затворят фабриките за цигари- решаваме си двойно проблема  Wink
    Оттук идва проблемът. Хем пушенето не е забранено, хем производството на тютюневи изделия не е забранено, хем държавите печелят от акцизи и субсидират производството, хем налагат забрани на потребителя. Но това сигурно е дъвкано и предъвквано на близо 60 страници в темата.
     Колкото до вмирисаните сутиени, не знам къде ходите. Вярно пушач съм, но пуша малко. От поне 15 години не съм се връщала от заведение в подобно състояние. Мъжът ми е непушач, и той не се е оплакал от проблеми с дрехите заради посещението в залата за пушачи. А обича да си мрънка за цигарите, не е от онези, които благородно ще си замълчат.

Общи условия

Активация на акаунт