Най-после!

• 62 064
  • 1 946
  •   1
Отговори
# 990
Скрит текст:
Аз пък без да си мисля знам, че в родословното дърво на всеки роден в днешно време софиянец, присъства незабележима точка на картата, наречено село. Наистина са много малък процент потомствените софийски граждани, че да се спекулира с това, ако си се родил в столицата, да казваш, че си кореняк, нищо, че мама или тате са от Етрополе. Или и двамата.
Тези, потомствените, никога не биха се хабили да го изтъкват че са такива, по форуми и селски сбирки. На тях просто им личи че са такива. Край на спама.
Скрит текст:
Това не го знаех,че щом си роден в София и си кореняк софиянец.Значи браво на мен,чак сега разбрах,че съм софиянка,без да съм живяла за повече от 3 дни там  Laughing

# 991
  • out of space
Защото да си софиянец гратисчия е обидно почти колкото пушач примерно в детски клуб.

Shocked Учителка? А, стига бе....

# 992
  • София
Я каква непредвидима, или не толкова, простотия настанала в темата.  Laughing
Вземете се стегнете, пафнте.
Скрит текст:
Не знаех, че Лиляна е толкоз опасна.

# 993
E как да знаеш, като отговорните лица бдят и не позволяват опасни прояви  Laughing

# 994
Я каква непредвидима, или не толкова, простотия настанала в темата.  Laughing
Вземете се стегнете, пафнте.
Скрит текст:
Не знаех, че Лиляна е толкоз опасна.

Лиляна не е опасна, а е безкрайно досадна на тема София. Както ти с цигарите.

# 995
  • София
Да, бе, аз съм досадна. Sunglasses

# 996
Да, бе, аз съм досадна. Sunglasses

Вярно, далеч си. Лиляна успява да обърне всяка тема в Колко са гадни софиянци. 

# 997
Лиляна,

Вчера поздравих всички в темата с празника,
но ти го заслужаваш като учител и просветител!
   bouquet

Съфорумката Лиляна е била  и е полезна в теми за образование и т.н.
Не знам дете да е пропушило на 7г, но то ще е в 1-ви клас.
То ще е в "ръцетете" на Лиляна и колегите и.

Статистиката като наука на някои хора не им приляга,
понеже не могат да разчетат и анализират данните!
Добрич, Русе и Ямбол като класирали се ученици на национални и международни олимпиади
по математика за последните 20 години са "дали" повече отколкото останалите райони в страната.

Лиляна, прекланям се пред достойната ти професия, на попрището и на твоята изява!    bouquet

# 998
Само не ми се мисли, ако мойто софиянче попадне в ръцете на Лиляна.

# 999
Темата стана много интересна  Party
То чак просветители има,то поклони се правят,то чудо направо.Почнахте май да залитате по крайностите пак.Как учителите станаха просветители,като повечето от тях гледат да си вземат жалката заплата и хич не ги интересува обучението на децата  Laughing

# 1 000
  • Пловдив / София

За съжаление си права..но да не забравяме,че причината София от прекрасен град да се превърне в гето,не поради неконтролираната раждаемост на софиянки.. Whistling

А причината всички да са в София, хм? Сам си намери отговора.

Не мога да повярвам темата от пушенето пак се обърна на тема София с/у провинцията. ooooh! Tired

# 1 001
  • София
Само не ми се мисли, ако мойто софиянче попадне в ръцете на Лиляна.

И моето, и моето!!

# 1 002
  • Ямбол
Е, стига де.
Благодаря на онези, които ме разбраха и разбират какво говоря.
Извинение за други, които се засягат от истината.
На провокаторите - усмивки и целувки, няма да им се вържа.

Но моля, не обръщайте повече темата за мен и отклонението, което направих със сравнението на гратисчии, които се срещат само на едно място.

И нещо много малко свързано с темата, но в духа на последните коментари. Имам ученици, които спечелиха първо място с презентация на тема "Пороците". И понеже пороците са много и биха могли да се разглеждат от различни гледни точки, моите ученици заложиха на това да покажат пороците на родителите и примерите, които дават на децата си и с това спечелиха. Та, мили родители, не забравяйте, че първо децата ви гледат и се учат от вас.

Толкова с отклоненията.

# 1 003
  • София
Лиляна, всеки има право на мнение.Но според мен, точно  "даскалски " манталитет не е необходим.Какви са нашите пороци, това не е важно , а и те не са така страшни, както ти си мислиш.Смятам, че промяна на мисленето  в друга посока, тъй като и времето е друго е необходимо!поздрав
ПП. Все още съм добра, но при още една нейна изцепка, ще стана зла.

Последна редакция: пт, 25 май 2012, 17:31 от ma14

# 1 004
моите ученици заложиха на това да покажат пороците на родителите и примерите, които дават на децата си и с това спечелиха. /quote]

Деца vs родители!
Колко възпитателно! Та чак и първо място!
Това по педагогока на комунизма ли го учи Лилянке?

Общи условия

Активация на акаунт