Напоследък се заливам от смях с Боби. Станал е забавно, любопитно човече. Ако сме вътре и чуе самолет, тича към терасата да го види. По същия начин постъпва, ако чуе каруца, че в наше село и кончета минават и цъка с език как правят кончетата и дим да го няма
Вече разпознава почти всичко от това, което ни заобикаля. Сочи, дава, голям човек. Днес толкова много се е радвал на дъжда, стояхме под него да го усети, да го пипа с ръчички, голям кеф. Сложих му обувки след дъжда, много учуден беше, навежда ги, гледа ги, смее се. Като го разхождаме на място, дето не са ни разбрали вече, че ходи непрекъснато бос, е голяма атракция. Даже една жена си свали обувките да пробва не му ли боцка.
Само дето нещо хич не яде напоследък. Минал е на млечно-плодова диета, но пък ми се струва по-забузен, така че явно добре му влияе.
Уморява ме много, не се спира. Не ме е срам да си призная, че само чакам баща му да дойде и да го вземе.
И Виктор само бос стъпва-навсякъде, аз му постилам одеала, но не
той лази по земята, обича да се навира в пръстта и да рови да камъни и листа, които иска да опита и на вкус разбира се
.
Лудница. Всичко е наред, докато не се сдърпат за някоя играчка. Ванко доскоро беше будаленце и всичко му взимаха от ръцете, но напоследък захитря и си иска играчките, и си ги взима даже. Интересното е, че не посяга на чуждите играчки, играе си само с неговите. 
Иска да го водя и да рита топката. 
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ В СЕМЕЙСТВОТО
Да ми е жива и здрава!