Пролет пукна: слънце грее, СЕПТЕМВРИйче радостно се смее

• 64 350
  • 423
  •   1
Отговори
# 210
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Във фейса съм качила.

# 211
Честит рожден ден на нашата първа рожденичка  Вики!Да си расте жива и здрава и много щастлива! Hug newsm51 hbday bdbaloni baloni baloni happy bd birthday

# 212
Габи,много благодаря.

# 213
Честит рожден ден на нашата първа рожденичка и тук, да е жива и здрава и много, много щастлива!!!

# 214
  • Асеновград
Привет и от нас,
Честита годинка на Вики.
Габи , ходи като се държи за едно пръстче , но още е страх да се пусне.
Почти не ми остава време за да следя темата.
Хайде за сега толкова от нас.

# 215
Благодаря отново за поздравленията.

# 216
Здравейте,

Честита годинка на Вики. Ив.елина как прекарахте празник - в семейна обстановка или с повече хора?
Изби ни първото зъбче, но от 10 дни си се виждат само две връхчета Simple Smile. Мисля, че много я мъчат зъбите, защото е доста кисела понякога. Изкарахме някаква вирусна инфекция - 3-4 дни с температура... в тези жеги, но щастие вече е добре.
Слагам я на гърнето от време на време и често имам успех. Все иска да стои права, а и като се подпира за нещо прави по-няколко крачки.
Хапва си горе-долу, но не иска попара, кус-кус, сирене и млечни каши Simple Smile

Това от нас, хубав ден на всички !

# 217
Криси,рождения ден ще го правим на два пъти,тъй като тати ни го няма още.На самия ден поканих Варненските мами във едно заведение със дебела сянка.Почерпихме се,посмяхме се,снимки си направихме и така.Нищо специално-неофициално.В петък ще го правим официално-със бабите и приятели във една пицария със детски кът за по-големите дечица,че то Вики още не разбира от такива работи ама догодина ще е в час.От Бебешкото парти съм много доволна,ще видим от другото.

# 218
Четете ли приказки на малките? Аз се мъчех като беше по-малък, но нещо не се получаваше и сега мисля е невъзможно, заспиването ни е като се правя,че спя и аз иначе се разсъннва и иска да става, а през деня ми дърпа книгата от ръцете и иска да къса.Ако е от твърдите корици е ок, но имам няколко стари книжки от свеки и не давам да се пипат. Бяхме на гости на баба и дядо и те го научиха, че може да ходи ако някой го държи/ не съм го слагала в паяк, сам се изправяше по мебелите и не съм го карала да ходи/ и естествено сега това правим по цял ден.Освен това започна да се придвижва много странно по ламината с един крак подгънат а с другия стъпил на земята и с ръцете се издърпва hahaha, но стига целта, която е нещо много интересно и опасно #Crazy newsm48. Как миете главите на бебоците, моят не дава и затова му купих козирка за глава но не дава да му я сложа.Дадох 10лв. за това чудо и сега баща му вика -"Носи я ти", а майка и тя "Ами слагай я за разходки да не ти пече" newsm61.Изправя се и в коритото и вече се виждам в чудо как да го изкъпя, да го държа ли, душа ли? ooooh! Ноктите не ми дава да режа, уши да чистя, чурка да пипам, а бе много див стана. И само при мен мънка при другите си седи мирно.Защото аз винаги съм откликвала на мънкането и призивите да го взема, та сегааааааа  smile3515
Другата седмица, като взема майчинството ще купя предпазители и ще обезопасявам ръбове, шкафове и врати, вече имахме малки инциденти с падане от седнало положение назад си удря главата, та трябва да взема мерки.Прибрах по-опасните предмети на високо и естествено гледам да не го изпускам от поглед, но не винаги се получава.
Забелязах, че от няколко дни си пипа дясното ухо и дори от време на време го дърпа.Това съвпадна и с гостито при нашите и първата вечер като го слагах да спи падна голям рев, втората и третата -също и си помислих, че го боли ухо.Но пък през деня не плаче, пипа го от време на време.При вас случвало ли се е нещо такова?Да не му е влязла вода от къпането-уж внимавам и подгъвам ухото. newsm78
Мисля да посетя педито към обяд за всеки случай. Thinking

# 219
О-о-о,аз със къпането си реших проблема,като купих малка надуваема лодка за плаж.Сяда във нея доволна,тъкмо и е по мярка и пляска най-доволно.По този начин я къпя сама,а иначе в коритото винаги трябваше да имам асистент.Книги не четем,ще му дойде времето.

# 220
galabinatankova ,аз проблема с къпането си го реших като повече от месец се къпахме заедно под душа.Така гушнат в мен прие водата да му се стича по лицето без проблеми.Идеята за съвмесното къпане взех от Тара и съм много доволна  Laughing
Георги също си дърпа ушите Mr. Green,но когато му се спи.Ако искаш да разбереш дали го боли натискаш ушето пред отворената част и ако реагира значи има болка,ако не просто се чуди къде да си навре ръчичките  Mr. Green
Ив, Вики е прекрасна разбойничка  Laughing
 Сетих се за един трик.Тия дни уча Георги като пада назад да не си удря главата.Слагам го на спалнята и го бутам назад и така много пъти,докато не започне да надига глава като пада.Трудно е ама ще има успех  Wink

# 221
Благодаря ви за идеите, наистина в басйнчето го къпех и падаше голяма игра, но пак трябваше да слагам Oilatum във ваничката и затова се върнахме в нея.За съвместното къпане ще пробвам и без това в тия жеги се къпем по няколко пъти.  bath1А и за падането ми е точно навреме, защото имахме вече няколко такива удряния на главичка и от днес почвам и аз тренировки.  261uu
Оказа се ,че има леко възпаление на ушенцето и ни изписаха капки и в петък като отидем да ни погледни пак ще влезем и при УНГ - специалист и да погледне и той, най-вече за мое успокоение. Embarassed
При нас е ураганен вятър и не става за разходки, стоим под асмата но малкия бяс не се спира.Докато пиша сега и ми изрови саксията ooooh!

# 222
galabinatankova, много неприятно - дано бързо да му минава това възпаление на Виктор, пиши как е минал прегледа при УНГ.
Ние проблем с банята нямаме, за щастие обожава да се къпе - и в коритото, и под душа с мен, много се радва на водата.
Не знам дали ви бях споменала, но се записахме на кухня. Вече втора седмица взимам храна от там и като че ли започна да свиква. Със сигурност яде повече, отколкото преди, когато го мъчех с пюрета, но продължава да суче по няколко пъти на ден, през нощта също.
Друго ново при нас няма, по цял ден сме навън, крием се отслънцето и чакаме да се разхлади малко.
Гушки на всички и до скоро  Hug

# 223
Дид,много благодаря,че и ти харесваш моята разбойничка.Хи-хи.Много ми е готина и сега,като се  е научила да плюе,ела да я видиш как се храним.5-6 лъжици хапва и започва да плюе,ама аз я хванах,че по този начин иска вода,давам водичка и продължаваме.Луда работа.

# 224
Здравейте!
От доста време не съм ви чела, не съм писала. Ама то няма време. Станали сме толкова непослушни. Искаме да се държим за ръце и да ходим - да ме разхожда. Пълзим из цялата къща, изправяме се и ходим подпрени на мебелите. За къпането - ние се къпем заедно под душа, но с мен - на тати не даваме да ни къпе. Другият проблем е, че не искаме при тати. Ако съм в стаята - тя се дърпа да идва при мен, но ако не съм - седи при него и кротува. Мъчат ни зъби ( то стана два месеца), но още нямаме никой поникнал.  ooooh! Много сме диви, инатести, не обичаме да ни забраняват и веднага протестираме със силни писъци и крясъци.  #Crazy ooooh! Издивяхме! Не знам какво да правя... не слуша и това е.
Е, оплаках ви се, а сега отивам при нея, че беснее с баба си в кухнята.

Общи условия

Активация на акаунт