Покрай нас веселие и ужас. Вчера бяхме на консултация новите ни мерки са 7,500 кг и 70 см. Наддали сме 500 г, но само 1 см сме израсли, но може ли да се измери точно не... Както и да е. Боцкаха ни по двете крачета и вечерта вдигнахме температура..давахме Панадол, после малко сън, но се събудихме и будувахме до към 1 ч. Въпреки Панадола пак бяхме доста топли.
Предният месец пак бяхме със същата програма и почти не спахме. Молех се само да отшуми.
За щастие на сутринта беше добре. Но днес не ми харесва много как се държи. Не иска да яде много, много. Вече спи няколко часа, но нямаме температура, защото успях да е премеря. Като изключим това, сме си добре. Разходките са ни любимото, но имаме и други задължения.. (които край нямат). Ползваме проходилка, която много ни забавлява. Седим по малко, но не пропуска да докопа всичко, което си хареса. Стъпваме с цяло краче. Обикаляме в кръг и се блъскаме тук-там. Танцуваме, надигаме се и заставаме седнали, но подпрени на една ръка, все още не може сама. Но, ако е в креватчето се хваща за решетката и така се изправя седнала. Предните дни застана и на колене и клатеше цялото легло. Дали не трябва да потърсим специалист и какъв ли да е той?
Някой да има мнение по въпроса? Това е за сега..
........до форум е лукс да стигна
,вече и да се къпя повече от 3 минути /понякога и със сапуна излизам
.Голям смях с тоя заек ,голяма радост,май по често ще го пускам,нащо зайче е като бебе де ,къпем го ,режем му ноктите и е адски фешън
.Ставам ,че загрубяха нещата.ще гледам по често да се включвам)))
. Пожелавам спокойна нощ и се връщам да ви чета
.
Съвет, ако ога да ти дам-слагай я по-често да седи и така да си тренира гръбчето, ако след време пак не седи хубаво (което е почти невъзможно, просто го помръзва детето сигурно;), тогава може гимнастика да правите за десетина дни

, още не ни е минало, но се радвам че бебчо е ок. Моето е настинка която с натравянето стана още по зле и то вечер като спим, аз не спирам да кашлям и повръщам като парцал съм. Почнах да пия един сироп ама като се натрових го спрях докато разберем от какво е и организма ми да се изчисти малко. Снощи беше пак кошмар и пак изкарах сиропа, днес четох из нета за бабини рецепти и сега съм си направила един чай от лук, а имам и сироп дано да съм вече по добре. Раян е станал голяма фога - обикаля къщата като за световно и само си удря главата тук там
. Силно се надявам, че всичко е преминало и това е бил краят на тези ужасни трусове. Милият Монко, дано да забрави и да се успокои. Изпращам много хиляди прегръдки към вас. Аз също като се стъмни и ме хваща параноята. първата нощ едвам заспах, и като цяло доста се психясвам. Реших обаче да спра, защото така не се живее. Не мисля за нищо свързано с бедствия. Каквото ни е подготвила съдбата то ще се случи. И да мисля и да се притеснявам...не мога да променя нищо. Дано и вие да успеете да погледнете по-позитивно и то съвсем скоро. Дано баща ти вече да е по-добре.