, ама така е като правя 100 неща наведнъж, докато малкият спи на обяд. Ако не бяха тези около 2 часа на обяд да посвърша нещо в къщи и евентуаааално да си почина малко ....не знам, просто няма кога. А съм решила др месец като се пооправи времето Виктор да спинка навън в количката ( за да не се налага да го приспивам с кърмене ) ... Но ще видим. Вашите дечица по колко време спинкат на обяд и имат ли си някакви ритуали за заспиване или точно време , когато ги слагате да спят . При нас той заспива докато суче и вече когато е дълбоко заспал, аз ставам от леглото. Обикновено спи около 2 часа.Вио, Моята маймунка изобщо не обича да пътува в колата, седнал в столчето си , трябва непрекъснато с нещо да го разсейвам. Но пък ако му е време да спи бързо се унася и спи по около час . Ако не заспи и е много крив се успокояваме с кърмене
няма друг начин, взимам го в мен и той вече е доволен и така изкарваме още известно време . А често ни се налага да пътуваме Бургас-София и си е истинско предизвикателство всеки път. Трябва да ставам , ще пиша пак после, хубав ден и дечицата със сополки бързо да оздравяват.

Сега като тръгна на ялса не знам как ще спи с още 25 деца
Когато е мнооооого изморена казва "нани"
Първата вечер плака 2 часа,но не точно рев,а по скоро гивизалък