И на мен ми се иска да запиша нещо да уча, ама все не стигам до там...Ради
, дано не е нищо сериозно тази кашлица, бързо да оздравява малката Аделинка - бонболинка
Два часа съм го приспивала, накрая милия не знаеше къде се намира. Не знам защо така се получи, за пръв път ни е, и дано да е за последен 
Аз като една от последните мами, присъединили се към септемврийския отбор , да ти кажа добре сте дошли , заедно с твоята кукла Аделинка ( много хубаво име
) Ние сме в София ( за сега), живеем в Студентски, но пък с метрото се придвижваме доста бързо навсякъде , така че като се позатопли ще се радвам да си правим срещи с дечицата.
На мен често ми се случва да е заспал , но в момента , в който се "отделя" от него да се събужда и това понякога се повтаря по 10 пъти
Ставам за сега , после пак ще ви пиша , хубав снежен ден на всички.
Абе насъбрало му се е явно на детето. Както и да е, мина и замина, дано да ни е за пръв и последен път...
)))
Така искам да се стопли това време вече... искам навън! 

Браво, много говорите, чак броите и изречения правите . Виктор само измисля нови и нови интонации на сложните словосъчетания "а-а-а-а" , " ъ-ъ-ъ-ъ", в комбинация разбира се с различни физиономии и сочене с пръст или ръкомахане. Разбира се перфектно какво иска да "каже", а и той винаги разбира какво му се казва... Казва няколко думички , ама когато си поиска , напоследък взе да повтаря срички като му ги казвам , но пак когато си реши. Не казва "мама"
, но пък казва тати...постоянно.
Детенцето си търси близостта на мама, независимо дали е на кърма или на АМ, основното е да е до теб и да има цялото ти внимание.
Как да му обесня ,че всичко в чинията му си е за него...
Иначе вече доста успешно се справя освен с виличката и с лъжичката, яде си самичък, като аз само местя купичката, за да улавям падащите остатъци.
,съблича се и се опитва да си обува обувките.Също така и контакта с децата и влияе много добре и когато си е вкъщи я виждам как се мъчи и иска да си игрее със себеподобни.Е всяко нещо си има отрецателните страни:научи се да се бие и да хапе а и последната седмица бяха сборни групи заради много болни учители и постоянно ми я връщаха полята с вода и от това настина(при условие че тя пие от чаша).За зъбчетата ние имаме 12 и сега избиват още 2-3 .Обещавам да бъда по редовна вече .Валери много целувки на двамата сладурковци.

Ще ми е интересно да споделите как е при вас