СЕПТЕМВРИйските кореми се надуват и сладки бебчета във тях бушуват!

• 31 645
  • 741
  •   1
Отговори
# 120
Мери, хубаво е, че си споделила на докторката.
 И аз имам болежки в кръста..., случва се да ми се схванат и краката, но като се има впредвид, че по цял ден не мърдам от бюрото.... #Crazy
Най-вероятно е вследствие от бременността, вече стават по-големи бебоците ни и ще усещаме все повече дискомфорт. За корема -когато усетя болка взимам нош-па, ако не мине лекар. Peace

За плодовете и зеленчуците-един колега ми обясняваше, че на пазара трябва да гледам по- неугледните такива. Това било един вид гаранция, че не са ГМО.  newsm78

Относно млечните продукти- моята зъболекарка ми беше казала, че в тия месеци приемането на млечни продукти/прясно,кисело мляко, сирене../ трябвало да се засили, защото бебенцето дърпа калция от майката/това била и причината за кървящите венци по време на бременност/

# 121
  • Бургас
Здравейте  Simple Smile Сега се връщам от преглед, всичко е наред и все още е момиче  Mr. Green
 Да откажа някои майки, включително и себе си от леките колички. Е, тази, която видях все пак беше лятна, но.. Днес тук духа доста силен вятър. Както си вървя изведнъж момчето пред мен хукна да бяга. В момент, в който нямах много боклуци из очите видях как се обръща една количка с малко детенце вътре и тръгна да се влачи към платното. Якето на майката излетя под колите, а за нейното състояние няма да пиша. Голям ужас! Та реших поне за зимата и времето, което се има в предвид , че ще бъде количката ми да е здрава и по-тежичка.
Ужас! Shocked Ама и в такова време не се изкарват децата Tired

# 122
Melly.G, взе ми думите от клавиатурата  Laughing
И то с лятна количка, дето тежи 5 кг.

# 123
  • Варна
http://eurovoucher.bg/index.php/offers/view/369/%D0%BF%D0%B5%D1% … D0%BB%D0%B2_/2078
Как ви се струва това? Дали е по-добро от колан гащи?

# 124
  • Варна
Ами да ви кажа до нас не се усеща вятъра, само на определени места. А и времето е топло и слънчево.
Триумф имат оформящо и стягащо бельо. Клин ли беше или нещо цяло не се сещам. Масажирал и незнам си какво правел.

# 125
Мартичка благодаря за отгвора Hug
По принцип съм се спряла на Уното , но още ще умувам Simple Smile

# 126
  • Варна
tanya_d аз съм писала преди , но пак ще кажа. Моя приятелка има Уното. Докато е малко детето е трудно маневрена и тромава. Като се обърне обаче е една идея по-добре. Въпреки това обаче с второто дете я разкара. Много се измъчи горката.

# 127
sentex - аз се отказах от следродилен колан - защото реших, че ще ми изпъква на дрехите и просто няма да го нося  Hug преди да си купиш бельо или колан помисли, дали наистина ще ти е удобно и ще го носиш  Party

аз ще си купя стягащи бикини - по-високи - но едва след като родя  Mr. Green

# 128
  • Варна
http://vsichkioferti.bg/oferta/stoki-magichesko-damsko-bodi-za-p … ta-za-25-lv/48564
Ами това ми изглежда много удобно. Аз по принцип нося бодита и не ми пречи. Ама се чудя дали ще стяга наистина.

# 129
да, това е много хубав цвят - за стегнатост - не мога да кажа - само не знам, дали пък няма да оцелим горещ септември и тогава как ще е... но е симпатично  Party

# 130
А защо ви е това стягащо бельо аз немога да си обясня...женския организъм се въстановява много бързо, аз месец след раждането вече нямах коремче...а това стягане ми се струва много неудобно а си мисля че като има ревящо бебе и липса на сън ще е по важен комфорта от външния вид Simple Smile

# 131
Здравейте,момичета!
Първо искам да благодаря на Нашият миротворец (всички се досещат за кого говоря  Laughing ) за това,че всеки път ни приготвя прекрасни теми.Теми в които да споделяме радости и тревоги.Благодаря!
Аз чакам нервно резултати от операцията на приятелката ми.Беше за 16,30.  newsm17 Вярвам,че всичко ще е както трябва.
Говорите си за раждането виждам.Не знам,но за мен това не е страшен спомен.Понеже бях секцио и на 5-тия ден ни изписаха.И да ви кажа,че точно на изписването спомням си прекрасно бях със ежедневни превръзки.Първите дни в болницата бях със бикини.Не си се представям в разни гащЯ   Mr. Green И после си сложих любимите прашки.За мен това е начина.Не мога да сложа нещо друго.Дори и в цикъл съм с тампони и прашки.
Та кървища нямаше и нищо шокиращо.Секс правих ме на вторият ден след като се бях върнала от болницата.И първият път и сега не се въздържаме от това удоволствие.Дори ноща преди да вляза в болницата имах изпроводяк  newsm03 newsm53
А инъче в нашата болница след секциото "черпиха" със Дуфалакс на прахчета.Но аз нямах нужда.Даже бях "разтроена" три-четири дни.
Още нещо исках да ви кажа,ама на ...забравих.
Отивам да простирам и ако се сетя пак ще се включа.
 Hug
Сетих се!Да не се хваля ама аз си излязох от болницата малко под килограмите които бях преди да забременея и без тумбак.Като си гледам снимките и се гордея адски със себе си.После само коремни преси и за месец все едно не бях раждала.Надявам се,че и сега ще е така,защото не качвам килограми и коремчето ми е на пред.Не е разлято и няма паласки.Мисля,че се дължи на това,че е било тренирано и то яко.

# 132
  • Варна
Ами нали казват, че трябвало да се стягаш след раждането, за да не ти висне корема  Mr. Green

# 133
Ами нали казват, че трябвало да се стягаш след раждането, за да не ти висне корема  Mr. Green

Ако си след секцио, не трябва пристягане веднага. Аз също си купих един колан и го носих около десетина пъти /основно вечер/ но определено не е от най-удобните неща  Whistling

# 134
 Mr. Green ще се стягаме, какво да правим, ако имам желание и за коремни преси после съвсем ще се радвам  Heart Eyes живот и здраве...  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт