СЕПТЕМВРИйските кореми се надуват и сладки бебчета във тях бушуват!

• 31 643
  • 741
  •   1
Отговори
# 135
  • Бургас
Melly.G, взе ми думите от клавиатурата  Laughing
И то с лятна количка, дето тежи 5 кг.
\
 Whistlingмоята клавиаура като хич я няма, на другите ще тафя, ми как Joy
И аз се стягах, с един клино-колан:) За три месеца не ми личеше, че съм раждала. Всичко се прибра, при все че пак си хапвах солидно, поради кърменето. Въпрос на ген, не само на възраст (понеже за 1во дете на 28 г. направо си бях дърта кукумявка), аз така смятам.  Peace

# 136
ех, да не се развали малко времето! Simple Smile стоите пред PC-тата и пишете като невидели! Simple Smile има да чета...
днес ми беше на гости една мама с малко свредло вместо дете! малката принцеса беше като каучукова играчка, навита на пружинка. за минути овърша цялата стая, а няма годинка!  ooooh! ако ми се падне някое такова, то си е жив фитнес-уред!

Melly.G, какъв е тоя клино-колан? от тия дето ги рекламират ли? че и аз си мисля да си взема нещо такова за след раждането.

# 137
ето мееее хоп в новата темичка Hug супер е ,мацката в началото е много краасива,а темата ми се струва много женска хихихи
лелеллеле колко сте изписали

Melly.G,инглесината отпадна Whistling не е лоша но ми се щеше нещо друго и го намерих в количката на Джейн Heart Eyes

meri-geri , и аз многооо обичам и нашата и шотландската Peace

anghella,аз сущо чух само хубави отзиви,и има и дискова спирачка ,и лесно се откачат кошовете с едно копче на дръжката,супер е само да мине феталната и я поръчвам Hug

мама зайка,не съм си ходила от както баба почина миналата година,но сега само да се стопли и съм първа линия Peace

Barbera,за коямарка говориш,за Джейн ли?? Thinking

zornitsa85,честит син по този повод ви поздравявам всички мъжки майки с тази песен
http://vbox7.com/play:3b7f0a99

и не само мъжките майки де Hug Hug Hug просто в песента се пее за дете в мъжки род и затова ми се връзва Heart Eyes
аз имам страхотен проблем със съня,ни на ляво,ни на дясно ни по гръб....ужас е ooooh! ставам през 3 минути до тоалетна....и постоянно вода пия ooooh! не е лесно,а остава още доста и то критични месеци на качване подуване и т.н. хахахах ужас

# 138
мами аз имам много неща за новородено от магазина и 2 страхотни комплекта за изисване-за момченце Hug аз така или иначе ги продавам ама в интернет ако искате с мамите от софия можем следващия път на кафе да ги взема  с мен и да измислим някакви доста изгодни цени,защото няма смисъл да ги пазя хихихии многоооо са за едно детенце
има ританки,камизолки,ръкавички и какво ли още не  Peace

# 139
  • Варна
francheskasweet ако питаш за Уното дето съм писала става въпрос за Пег Перего

# 140
барбера,не знам казваш за някаква твоя приятелка ,че имала такава и и се изхлузвало детенцето от количката Thinking и затова питах за коя казваш,но те разбрах,спрях се на Джейн много ми харесва ...е малко е скъпа,но Whistling мъжлето се съгласи Blush

# 141
  • Варна
Ааа, за Jane Rider? Ами да, не и е удобна. Веднъж по някакви стълби щяла да изсипе детето.
На теб щом ти харесва много си я вземи. Това е нейно мнение все пак  Peace

Последна редакция: пт, 18 май 2012, 19:27 от Barbera

# 142
ако някой търси стягащо бельо - тук има различни модели http://belio-shop.bg/index.php давате - как да търся - търсачка-и на модел избирате колан стягащ Hug има модели и на Триумф  Party

поне могат да се разгледат - но аз ще си купя от магазин след раждането - искам да го видя на живо  Party

# 143
има и по-секси...

Скрит текст:
триумф - но са по-скъпи  Mr. Green http://belio-shop.bg/upload/s_16:09:35_belio_online_1300370975.jpg

# 144
има и по-секси...

Скрит текст:
триумф - но са по-скъпи  Mr. Green http://belio-shop.bg/upload/s_16:09:35_belio_online_1300370975.jpg
Ууу Анхелке  Heart Eyes Я дай модела да ги потърся тук тез гащи  Laughing че не виждам модела  Blush

# 145
  • Бургас

Melly.G, какъв е тоя клино-колан? от тия дето ги рекламират ли? че и аз си мисля да си взема нещо такова за след раждането.

Май вторият беше  Ето тук
Franki, ти си знаеш Peace Коя ти е на сърце Hug

# 146
ето  Party
Smooth Sensation hipster-string

колан стягащ Триумф
размери от:38/S до:44/XL
66% ПА 34%ЕЛ

страхотни и секси - има ги в черно, телесно и розово  smile3521

Ева - обаче тези са отзад прашка - има също и бикини подобни

Последна редакция: пт, 18 май 2012, 21:55 от anghella

# 147
Rossy_pm а от магнезия мина ли схващането? Аз малко съм отчаяна днес следобед защото изследванията и на урината и на кръвта са ми със същите показатели както предния път. Все едно не съм пила нито антибиотик, нито желязо, нито витамини ooooh! ooooh! И като ги покажа в понеделник на доктора пак ще се прибера с пълна чанта лекарства от аптеката Sad Sad

# 148
Зори - и на мен някой път ми се схваща прасеца на крака през нощта  Hug аз имам завишени соли в урината - което озн, че бъбреците се затрудняват и някаква бактерия - още не ясно каква  Crazy

а иначе се чувствам добре - вече не ям сол...пия чай...

# 149
  • София
Запис  Hug

Общи условия

Активация на акаунт