Почистване

• 3 057
  • 21
  •   1
Отговори
  • Пловдив
Здравейте Partyискам да попитам мамитата с големи коремчета как се почисвате отдолу,че аз вече не си я виждам Thinking а за почистване много  ooooh! та въпроса ми е някаква техника ли прилагате чувала съм че на някой мъжете им помагат или се оставяте не почисване  #Crazy

# 1
Здравейте Partyискам да попитам мамитата с големи коремчета как се почисвате отдолу,че аз вече не си я виждам Thinking а за почистване много  ooooh! та въпроса ми е някаква техника ли прилагате чувала съм че на някой мъжете им помагат или се оставяте не почисване  #Crazy

Ами със много мъки и пъшкания успявам да се почистя. Моя мъж не смее да ми помага точно за това  Grinning Успявам с триста зора както се казва, да видя малка част, останалото карам на изуст и с напипвания  Rolling Eyes Трудно е, но с продължителна работа успявам Simple Smile

# 2

С огледало  Mr. Green но първо го поливам с топла вода, че като е затоплена банята се изпотява и нищо не виждах  Mr. Green

# 3

С огледало  Mr. Green но първо го поливам с топла вода, че като е затоплена банята се изпотява и нищо не виждах  Mr. Green

Това е много, ама много добра идея Simple Smile

# 4
Аз по напипване се справям отлично.  Mr. Green От начало се стрясках да не се порежа нещо, ама нямаше инциденти.  Whistling

# 5
Преди раждането помолих мъжът ми да ми помогне. Simple Smile

# 6
Ходех на кола маска при козметичка през цялата бременност.

# 7
Намажи огледалото със сапун и няма да се изпотява.

# 8
аз вече не си я виждам Thinking а за почистване много  ooooh!

Joy Joy Joy

Аз по напипване се справям отлично.  Mr. Green

И аз така  Peace

# 9
Тази тема сериозна ли е? Ако имате проблем, мисля, че най-сигурно е на козметик, ако правилно съм разбрала. Извинявайте, ама звучи сякаш имате много, ама много сериозен проблем с хигиената в интимната област. hahaha

# 10
  • София
 И аз се чудя дали темата е сериозна, но все пак ще отговоря  Mr. Green Ходих на козметик през цялата бременност. Последният път козметичката много се притесни като и' казах, че съм вече 1 ден след термина  Crazy

# 11
Оххх мноооооого трудно  ooooh! С напипване, с огледало и пак не успявам да се почистя както трябва. Винаги съм си правила кола маска и сега ми е голям зор да боравя с бръсначката  Mr. Green А корема расте ли расте, чудя се в 9-тия дали въобще ще мога да се стигна  hahaha

# 12
  • София
Dafi`, защо спря колата маска?

# 13
Забраниха ми я, защото съм с чувствителна матка и редовно си имам контракции. Явно кола маската може да ги предизвика  newsm78 Да не спрете сега да си правите, аз съм си с малко проблемна бременност  Crazy

# 14
  • София
 Dafi`, ясно  Peace Лека бременност и раждане на здраво бебче  Hug

Общи условия

Активация на акаунт