Почистване

• 3 058
  • 21
  •   1
Отговори
# 15
  • на последния етаж
Ходех на кола маска при козметичка през цялата бременност.
Аз също.

# 16
  • На село
Ходех на кола маска при козметичка през цялата бременност.
Аз също.

И аз така. Взимах си но-шпа преди и след процедурата, за всеки случай.

# 17
Тази тема сериозна ли е? Ако имате проблем, мисля, че най-сигурно е на козметик, ако правилно съм разбрала. Извинявайте, ама звучи сякаш имате много, ама много сериозен проблем с хигиената в интимната област. hahaha

Не разбирам защо е това подигравателно сочене с пръст накрая??? И какво значи, че най-сигурно е на козметик, кой го казва това, някакъв закон ли е???
Различни хора сме, не на всеки му понася козметика и не всеки има възможност да го посещава! Има жени, които през бременността си се притесняват и дълго време не се бръснат в тази област!
Аз намирам въпроса за абсолютно нормален и това, че момичето го е задало, не означава, че има проблем с хигиената! Понякога се изумявам на коментарите ви!

# 18
Аз съм чела на доста места, че през бременността трябва да се забрави за колата маска и епилатора в тая зона и да се мине само на бръснене! newsm78

# 19
Аз съм чела на доста места, че през бременността трябва да се забрави за колата маска и епилатора в тая зона и да се мине само на бръснене! newsm78
Според зависи.
Ако си по-чувствителна, тогава е хубаво да се забрави за кола маска. Аз все още изтърпявам.

# 20
  • София
В началото с епилатор, после- само на козметик, последно 2 дни преди да родя. Нямах никакви проблеми  Peace.

# 21
  • На село

Зависи кой как е свикнал да се поддържа. При положение, че от много години ходех на козметик за почистване на тази област, не ми се виждаше разумно да започна да се бръсна, само защото бях бременна. Пък и ако се ползват услугите на козметичка по-честичко по време на бременността, "процедурата" си е почти безболезнена. За последно ме почистиха седмица преди да родя.

Общи условия

Активация на акаунт