АВГУСТовски мами поръчват сутиени, че скоро бебета ще кърмят мили и засмени

• 31 636
  • 745
  •   1
Отговори
# 615
Блонди, не искаш ли да е Лъвица малката?Кога ти е ЯМР да стискам палци?Сигурна съм, че нищо й няма на госпожицата! Hug.
Софи, нека ви върви по вода и лятото да поднесе сватбения ви подарък, макар и със закъснение.

# 616
Блонди, русото ми е в кръвта, тъй да се каже аз съм доста подходяща за твоят ник. Wink

# 617
Месечинке, Блонди - благодаря, иначе си чакам професионалните снимки, ама айде в снимка качих  една от нечий фотоапарат, да видите цялата рокля  Mr. Green
Дбс, мерси за съвета  Hug

# 618
  • Враца
Биби, аз редовно сънувам някоя от мамите, е тази нощ сънувах, че с теб се запознахме и незнайно защо много подскачахме от радост, че сме се запознали.  Mr. Green Ама баш си скачахме, като децата, беше много смешно.   hahaha

# 619
Месечинке, Блонди - благодаря, иначе си чакам професионалните снимки, ама айде в снимка качих  една от нечий фотоапарат, да видите цялата рокля  Mr. Green
Дбс, мерси за съвета  Hug
А във ФБ, моля?

# 620
 hahaha Айде, готова си  Mr. Green

# 621
# 622
Аз не съм се включила във фейса по ред причини, мисля като родя да се присъединя към вас, та сега ви следя в снимката само.
Бютиту, много красиво и мъжо на Бютка и той красив.Да сте живи и здрави Hug
Блонди, мисля за теб и твойто Ками, дано всичко да е ОК. Hug

# 623
  • София
Здравейте муцунки,
на мен снощи ми дойде нета, предполагам, че може това прекъсване да се е дължало на земетресението newsm78 . Иначе много ми липсвахте, като съм свикнала да ви чета всеки ден и да пиша и ми стана много криво, че чак във вторник ще могат да дойдат да ми го оправят, 5 дни без нет и то почивните #Cussing out
На мен ми се случиха много неща през тези дни, и хубави и лоши Confused  - на 24 - бяхме на бал на наша роднина, а в петък вечерта дядо ми почина Cry
Бюти, много си красива, голяма свежарка си, аз гледах само първите 2 снимки - на тях дори не ти личи, че си бременна, новата в цял ръст после ще я видя Hug
dbs, а ти по-добре ли си? Видях, че си имала притеснения, не се тревожи, това се случва и на други мами, щом е моментно - няма проблем, не се натоварвай и почивай повече Hug Това за лигнина е много полезно Hug
Вече трябва повече да се пазим, плода започва да расте интензивно и нещо, което до този момент не е представлявало проблем да го правим - вече може да се окаже опасно Peace
Честито покупки на всички мами, със здраве да си ги ползвате Hug Доста сте напреднали, трябва вече и аз да се ориентирам, само да изляза отпуск, остават ми само 8 работни дни, т.е. от 07.06.: съм в отпуск  Twisted Evil
Еми, с доста закъснение  Blush, честит рожден ден на момченцето ти  bouquet да е живо и здраво, много да ви радва Hug
Блонди, ти поуспокои ли се малко, няма да се притесняваш, ще видиш, че всичко ще е наред Hug

# 624
Кашпичке, Белверде   bouquet Hug Hug
Белверде, съжалявам за загубата ти, мир на душата му  Hug
Ехааа още 8 работни дни, сигурно нямаш търпение  Twisted Evil

# 625
belverde - живот!!!  Никой не е подготвен за такива неща, но си се случват ежедневно. По-важното е когато си отиват хора да са си поживяли и да са на по-преклонна възраст  Hug

Бюти, видях тееее   Mr. Green

Гунди и теб те видях. Вярно, че и сега си руса, но тези снимки са от по-предишно време.  Simple Smile

# 626
  • София
Благодаря ви момичета Hug Да, поне беше на преклонна възраст, то и от възрастта си отиде човека де, очаквано беше, даже той си е казал, че ще му е последна вечер, може би усещат хората - ако не е внезапен инцидент  Confused Гледам да не се разстройвам заради малчо, такъв е живота за жалост - едни си тръгват, други идват...само знам, че всичко се случва и минава много бързо Confused Съжелявам за спама Blush

# 627
  • София
didi24 ,не се притеснявай за хълцането ,при мен се получава същото нещо ,но аз преди време четох,че било нормално да хълцат и даже на едно място пишеше че колкото повече-по-добре било  Rolling Eyes.Много се радвам че сподели защото и аз се бях притеснила напоследък, но щом и на други мами се случва вече съм по-спокойна  Hug
Софи ,пожелавам ти прекрасна сватба и най-вече да успеете да й се насладите спокойно, за да я помните цял живот ,че когато вземе връх напрежението и притесненията ,емоцията отива на заден план!Така че все едно кое как е- усмихвай се повече ,радвай се и да не ти пука много -много !!! Party
beauty_ ,стискам палци всичко да е наред...но преди всичко не забравяй за положителната нагласа  Naughty.Аз от началото на тази бременност все повтарям на мъжа ми че съм убедена че всичко този път ще е наред с мен и бебо, за разлика от миналия baby_neutral ,и слава на бога засега работи  Flutter
belverde , моите съболезнования ,мила, мисли си че от сега нататък ще си имате един ангел горе на небето,който ще ви пази от лошото !!!

Аз да си кажа че това с лигнина нещо не го разбрах  newsm78.
Както ме учуди и това с пропускане на пишкането  Thinking
Ние продължаваме с ремонта...дано успеем докато бебчо се роди голяма част да отхвърлим, че имаме толкова много и със сигурност ще продължи и след това доизкусоряването на някои неща ooooh!

Много ме е страх от секцио,момичета,и дано не ми се наложи...колкото повече наближава термина взех да се шашкам,кое как ще стане и да се плаша малко Tired

За покупките още сме си до никъде,но поне едно комплектче за изп.имам,2 лигавничета, халат си взех за болницата с цип  Peace, и едно шишенце за бебко на НУБИ ,крема гармистан и сутиен за кърмачка ...другото тепърва предстои #Crazy

# 628
Дани, не, не искам лъвче, искам раче  Simple Smile

Не знам още кога е ЯМР, док не се обади в петък  Tired Утре пък е почивен ден, та чак вторник следобяд ще го търся.

Белверде, съжалявам  Hug
Поуспокоих се, ама и се притеснявам, като няма яснота е най-кофти  Tired Чакам и това е, друг избор нямам  Praynig

Тук настанаха жеги и моите глезени са все едни подпухнали, много грозно и ме дразни ужасно  Crazy

# 629

Гунди и теб те видях. Вярно, че и сега си руса, но тези снимки са от по-предишно време.  Simple Smile

Wink Младо яренце съм там. Laughing
Белведере, за съжаление съм забелязала, че това е често явление и дори да си кажа много ме е страх за баба и дядо. Има едно поверие,че духа освобождава място за младия/ нов такъв. И скоро гледах една он лайн лекция, че душите на починалите много често остават в семейството.... Но знам,че това не би могло да те успокои. Hug

Общи условия

Активация на акаунт