Времето навън се мръщи, януарче преобръща къщи! (38)

• 38 637
  • 751
  •   1
Отговори
# 540
здравейте, и аз да се запиша при вас. моя малък мъж се роди на 27.01.2011г казва се Боян  Hug
Добре дошла  Hug
Момичета,с риск да съм нахална,ама...ще гласувате ли за моята кокошчица ?  Embarassed Whistling

https://www.facebook.com/get.bg/app_319113478164565?app_data=htt … etails%26id%3D441

# 541
Елч, ти имаш титулярно място в залаганията - ехееей откога си ми казала...  Wink

Аз се чух се с АГ-то и той ми каза изобщо да не се шашкам, щом съм карала шарките. И вече по-спокойно...  Whistling  Само дето Зорката милата е като далматинец в личицето (Калифорния,  Wink ). Днес явно е ред там да е обрината.

elydawavey!

Бонболина, готово! Успех!  Peace

Абе хора, аз съм искрено потресена от оная реклама с Азис по гол г*з!  #Crazy Снощи кротко си вечеряме и в праймтайма няма още 20ч гледаш един лъскав дирник насреща, направо ми се придрайфа!  Sick Айде, мани ги рекламодателите, че очевидно са идиоти, ама тея от СЕМ спят ли, какво ли?!?!? Имах нужда да се възмутя пред вас, сори за отклонението.  Whistling

# 542
Ха, добър ви ден!

Моята кокошчица така се измори днес, че се разрева да си ляга. Това не ми се беше случвало. Само докато я сложих, понамести се и отнесе, ама веднага.

Бебеш, нямаме бойлер, за какво ми е като съм на ТЕЦ и не е имало нужда от такъв.
Ети, и ние май ще трябва да го правим това упражнение с бойлера и разбиването.
На всичкото отгоре ММ замина на търг. среща в Търново.
Буби, и аз залагам на РОЗОВО.

Добре дошла на elyda!   Hug
Бонболина, готово. Успех!

# 543
  • Пловдив
При предните жеги Калина се обрина зловещо по главата отзад,целия тил,зад ушите,челото,по дланите и малко по ръцете.Водих я на педи,която заяви че е алергична реакция към някаква материя.Да,ама какво ли не ни изписа тогава и не помогна.И кортикостероид,моля ви се.Аз не мазах с него,мина й от Павлодерм за 3-4 дни.И ето 3 дни жега и сега отново пламна областта отзад на главата и зад ушите.Мазах я с крема пак.Не мисля да я водя на лекар,че кой знае какво пак ще си измисли.Само че се чудя как ще я караме така цяло лято.

п.с.ако искам да почна работа на втори трудов договор докато съм по майчинство той граждански ли трябва да е?някой е наясно нека сподели
И Стаско се изпъпчва така вече няколко пъти - от жегата, около врата, ушите, понякога и около устата и по гърба.
Можеш и по втори трудов, и по граждански. Има много коментари в нета, може да потърсиш.
http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=205295
http://xn--2011-f4df8acr0bcxk4a.com/?p=1042
ако имаш други въпроси пиши на лс  Hug

# 544
При предните жеги Калина се обрина зловещо по главата отзад,целия тил,зад ушите,челото,по дланите и малко по ръцете.Водих я на педи,която заяви че е алергична реакция към някаква материя.Да,ама какво ли не ни изписа тогава и не помогна.И кортикостероид,моля ви се.Аз не мазах с него,мина й от Павлодерм за 3-4 дни.И ето 3 дни жега и сега отново пламна областта отзад на главата и зад ушите.Мазах я с крема пак.Не мисля да я водя на лекар,че кой знае какво пак ще си измисли.Само че се чудя как ще я караме така цяло лято.

п.с.ако искам да почна работа на втори трудов договор докато съм по майчинство той граждански ли трябва да е?някой е наясно нека сподели
И Стаско се изпъпчва така вече няколко пъти - от жегата, около врата, ушите, понякога и около устата и по гърба.
Можеш и по втори трудов, и по граждански. Има много коментари в нета, може да потърсиш.
http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=205295
http://xn--2011-f4df8acr0bcxk4a.com/?p=1042
ако имаш други въпроси пиши на лс  Hug

ууу,златна си!Ако има нещо по-нататък ще ти свирна.
Пъпчиците мажеш ли ги с нещо?

# 545
Момичета , Ава няма апетит , яде сутрин и после чак следобед има желание иначе на обяд  не иска и да види какво и давам,говорих с ЛЛ тя ми предписа Саностол давам го от вчера ни ефекта е нулев,някой давал ли го и как е действало и какво да правя не може да не яде направо полудявам #Cussing out

# 546
Момичета , Ава няма апетит , яде сутрин и после чак следобед има желание иначе на обяд  не иска и да види какво и давам,говорих с ЛЛ тя ми предписа Саностол давам го от вчера ни ефекта е нулев,някой давал ли го и как е действало и какво да правя не може да не яде направо полудявам #Cussing out

Крисиа, аз съм давала Саностол сироп, но не съм забелязала промяна в апетита. Зори го пиеше през зимата. ЛЛ го е дала като апетитостимулиращо ли? Саностол са е мултивитаминено сиропче.
А доколкото се сещам Дара на Елч е с подобен на вашия хранителен режим. Тя може най-добре да разкаже.

# 547
ЛЛ ми го даде за апетит , аз имам спомен , че племенника ми го пиеше за същото и имаше ефект , но при Ава явно няма.Ще я видя сега като стане дали ще иска да хапне нещо

# 548
  • sofia
ЛЛ ми го даде за апетит , аз имам спомен , че племенника ми го пиеше за същото и имаше ефект , но при Ава явно няма.Ще я видя сега като стане дали ще иска да хапне нещо
При голямата ми щерка нямаше ефект.
Нещо моментно ли е или по принцип си е така детето?

# 549
По принцип преди си хапваше доста добре , но от 2 седмици е така, мислех си че може да е нещо моментно но 2 седмици е много време

# 550
буби, щя пускате ли Зори на ясла/градина?

# 551
  • Варна
Здравейте момичета,не съм писала от 100 години,но си ви чета Hug
krissia и ние от вчера сме на Саностол Laughing И на нас ни го предписа Педи+Малтофер(хемоглобинът му е леко занижен).Това са си витамини,но са и с възбуждащо апетита действие,това и Педи и аптекарката ми го казаха Peace Докато се чудех кой точно да взема из м/у 4-5 вида,аптекарката ми каза ,че всички видове(или тези,които ми беше показала) имат "разяждащо" действие.И аз чакам резултати,че направо вече ми идва RageДнес на обяд си изяде цялото основно с малко хляб и малко от десерта Rolling EyesДе да знам,може и да действат.

# 552
Да знаете, че ако някой има нужда от разяждане мога да му пратя моя Мартин, той така действа на злоядите деца Mr. Green Даже с ММ се шегуваме, че само заради това трябва да го приемат в ясла- за да разяжда злоядите деца
Иначе знам, че има и някакво сиропче Апетон, по едно време четях постовете на д-р Слънчева и тя го предписва
Вече не помня какво имах още да казвам.... та до после

# 553
Бебеш, не мисля да я пускам на ясла още. Живот и здраве директно на градина. Идеята беше зимата аз да се върна на работа, а тя да ходи при баба си да се гледат. Но...  Rolling Eyes Аз че на работа няма да се върна, то е ясно, ама все пак мисля да си я пращам при баба й, за да мога и аз да смогвам. И е крайно време да предприема нещо за градината, че само се ослушвам, а и тука е една мъъъкааа...  ooooh!

# 554
  • бургас
запис  Laughing
връщам се да чета

Общи условия

Активация на акаунт