Времето навън се мръщи, януарче преобръща къщи! (38)

• 38 327
  • 751
  •   1
Отговори
# 615
  • Пазарджик
Привет и от мене,не съм писала от два дена Embarassed

Еления,честито дипломиране    bouquet
Тони бързо да се оправя малкия Hug

И аз да се похваля,платихме последната вноска на апартамента.Вече имаме външна врата и ключове .Утре влиза майстор,почваме с банята.

# 616
Тони, на Зори й мина и замина боледуването, да чукна на дърво леко се размина. Обривът изчезна още завчера, само на гръбчето още има някакви остатъчни като че ли, но едва-едва се виждат. Единственото, освен обрива беше два дни температура по 38 и нещо и то само вечер. Така че, мисля, че леко мина... Но определено е вирусно и чух, че върлува нещо такова, понеже разни мами се оплакаха от същото.
Дано и при Боби мине леко и обривът да изчезне и той.  Hug

Тути, честито, душа! Много щастливи да сте в новия апартамент!  Hug

Елч, нека да е ляяятооо!   Nature Sunny Ти ще отслабваш, а пък аз сега почвам с дебелеенето и хииич не ми се ошишква, ама пита ли ме някой...  Tired Вече ми изпъква и шкембето вечер след ядене и скоро ще почна да имам проблеми със закопчаването на копчетата...  Crazy

Аз вече ще почна да си записвам кой какъв цвят гащи е казал и накрая ще има печеливши като на тотото, ще теглим томбола...  Mr. Green

# 617
  • Варна
Ха, обрива почти изчезна, е такова нещо пък за сефте ми се случва. Ще го видя утре как ще е, но ако не бях показала на ММ че има обрив, щях да реша, че полудявам нещо...

# 618
Добро утро!

Еления, честито! Много професионални успехи и удовлетворение ти желая!   bouquet

Тути, честито и на вас! С много здраве и любов да ползвате новата къща, пожелавам ви бързо да успеете да я ремонтирате и да се нанесете в нея!   bouquet

Тони, бързо оздравяване  Hug

Хубав ден момичета  Hug

# 619
  • София
Добро утро!

Еления, честито! Много професионални успехи!  bouquet

Тути, честит нов дом! Желая много уютни и щастливи години в него!

Хубава и весела седмица от мен!

# 620
Добро утро!

Тони, да не би от жегата нещо да се е обринало детето? Радвам се, че каквото и да е, се е махнало.  Hug

Момичета, днес моят татко има юбилей - става на 60 години, та по този случай ми се иска да споделя с вас:

Да не му е уруки, хич няма вид на 60 годишен, да не кажа, че на акъл се е спрял някъде в пубертета...  Mr. Green

Бягам, че дребното търчи по гол задник и ходи да се наглася да целува кучето...  ooooh!
Слънчев ден на всички!  Hug

# 621
Буби И моето шкембе щръкна рано рано с тази бременност  Laughing

Еления честито!  bowuu

Тути Честито и на теб!!  Heart Eyes

Ние имаме нова драма...Калин успя да излезе от сгъваемата кошара, като под излезе имаме предвид едно тууууп. Хубаво че имам рефлекси на нинджа, та успях да го хвана като се приземи.
Да питам мамите с по-големи деца:
Как приучихте децата да спят в нормално легло?
Майка вика да слагам два стола като заспи да не тупне  Mr. Green

# 622
Добро утрооо   bouquet

Еления честито!!!

Буби, да ти е живо и здрави татенцето и много да ви радва още дълги години   ura

Тути, ех че хубаво, пожелавам ви много щастливи моменти в новия апартамент!

Барбарони, може ли от храна да е?

На нашата щерка почнаха да и избиват зъбите (чак сега) и е голям ад, по цяла нощ миличката мрънка ...да избиват по-бързо и да се успокой детето.  
В тази връзка има ли още деца, които не спят нощно време?

Целувки на всички и слънчев ден.

# 623
  • В две тъмни очички
ха здравейте

Еления
, честито , миличка! Много професионални успехи ти желая!

Тути, честито и на теб! Домът ви да е изпълнен с много любов , уют и детски смях!

Аз да ви се похваля, дребната от вчера ми вика "мамИ" Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Много е сладка като го казва и явно усеща, че много й се радвам, защото само го повтаря и ми се кикоти  Heart Eyes
Нашите драми със спането все още са на лице. Но вече не я оставям сама. Започва да пищи истерично. Предпочитам да я приспивам всяка нощ отколкото да я стресирам. Така че като я оставя в кошарата, заставам над нея, галя я по гръбчето и по главичката и за 3-4 мин вече  Heart Eyesе отлетяла в страната на сънищата  Heart Eyes

Да не забравя само да кажа на тези които не са виждали мама зай скоро, че тя изглежда превъзходно и има уникално сладко коремче, а Калинчо е най-най-милото детенце и има много гъдел  Mr. Green

# 624
мамо зайке, мартин много рано започна да спи в нормално легло и не е имало проблеми, но това малкото се върти като пумпал докато спи, редовно я краче, я ръчичка виси през решетката и си мисля, че скоро няма да може да я махнем. Погледни тези прегради има и по-евтини http://www.simonovi-bgshop.com/tsetska/catalog/product_info.php/ … /products_id/2745

Буби, да ти е жив и здрав рожденика!   bouquet

# 625
Жоржи Жу, ние сега вадим долните кучешки и не сме спали дружно вече 3-ти ден.  Crazy Дере се, цял ден мрънка, не спи на обяд, вечер хлипа през 30-40 минути. Само панадол помага за да дремен поне 2-3 часа.  Tired След като избият обикновенно спи по цяла вечер като пън.

Az i ti Голям съм ти фен на картинките, които постваш!  Heart Eyes

адис Мерси много! Сега ще погледна!  Heart Eyes И Калин се върти мнооого  Crazy

# 626
  • София
Заек, нашето го преместихме на голямо легло чак миналата година. Но беше поради липса на място и легло. Дребната май няма да я местя скоро, защото малките прегради няма да я спрат по никакъв начин да се самоубие.

Жужка, нашето се буди, пие сок, пие мляко. Май няма скоро да спи непробудно...

Буби, да е жив и здрав татко ти още дълги години и все така да младее - на вид и по душа!   bouquet

Имам един леко наболял въпрос - успявате ли да задържите шапките върху главите на паячетата?? Нашата кифла отказва да седи с шапка и аз се притеснявам как ще я караме в горещините.

# 627
Бубе изпревари ме с коментара  Heart Eyes А пък бубето е много слаба и черна като манекенка е. Хич не и се връзвайте за кг.  Laughing Ако бях мъж щях да ти купя още едно Бе Ем Ве  Mr. Green
etomira Ясно, ще се мъчим някак си...За шапката аз изкарах Калин в най-голямата жега в 3 следобяд и си седя с шапката  Mr. Green Иначе по принцип нищо не задържа на главата...

# 628
  • Варна
Зайка, Диана беше много доволна като я преместихме в голямо легло, стана голяма Simple Smile Но тя беше на 2 години и отгоре в тои момент.
Жоржи, не може да е от храна обрива, защото той нищо не беше ял от 2 дни. Нали го болеше гърлото и отказваше всичко.
Важното е, че вече е здрав Simple Smile Дне си изяде цялата попара от събота през нощта не е вдигал темп. Обрива може да е от хомеопатичното, било добра реакция, на повърхностния слой на кожата, един вид оздравявал. Знам ли и аз... Толкова дрънках за температурата, имам чувството, че си предизвиках болестта. 1 ден и половина държа почти 40 градуса. Дадох Панадол като видях 40 градуса и след 5 мин. го повърна. Повече не дадох нищо.

# 629
Зая, в Икеа гледам има такива прегради и са по-евтини. Има и легълца за дребни, обаче се чудя дали си заслужава да купувам малко легло или направо големи да поръчвам... И аз се чудя за нормалното легло, макар че още не е намерила начин да излезе от кошарата...  newsm78

Ети, никаква шапка не се задържа на нейната глава, купила съм й тамън 3, така си стоят... Аз я слагам, тя я хвърля, не знам как ще караме лятото... Пък и с тези руси прозрачни коси ще им изгорят теметата.  Confused

От сутринта съм й хвърлила мерника на мойта, щото ме побърка. Първо ми обърна чашата с кафе и съм мила досега стената (без особен резултат). После бутна настолната лампа с настървение и естествено я потроши... И като си видя оцветената физиономия (цвят бордо вече...) в огледалото, и ми иде да й нашаря гъзинката яко, ама...  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт