Еления,честито дипломиране

Тони бързо да се оправя малкия

И аз да се похваля,платихме последната вноска на апартамента.Вече имаме външна врата и ключове .Утре влиза майстор,почваме с банята.

Ти ще отслабваш, а пък аз сега почвам с дебелеенето и хииич не ми се ошишква, ама пита ли ме някой...
Вече ми изпъква и шкембето вечер след ядене и скоро ще почна да имам проблеми със закопчаването на копчетата... 

Много е сладка като го казва и явно усеща, че много й се радвам, защото само го повтаря и ми се кикоти 
е отлетяла в страната на сънищата 

Дере се, цял ден мрънка, не спи на обяд, вечер хлипа през 30-40 минути. Само панадол помага за да дремен поне 2-3 часа.
След като избият обикновенно спи по цяла вечер като пън.
И Калин се върти мнооого

А пък бубето е много слаба и черна като манекенка е. Хич не и се връзвайте за кг.
Но тя беше на 2 години и отгоре в тои момент.
Дне си изяде цялата попара от събота през нощта не е вдигал темп. Обрива може да е от хомеопатичното, било добра реакция, на повърхностния слой на кожата, един вид оздравявал. Знам ли и аз... Толкова дрънках за температурата, имам чувството, че си предизвиках болестта. 1 ден и половина държа почти 40 градуса. Дадох Панадол като видях 40 градуса и след 5 мин. го повърна. Повече не дадох нищо. 
Препоръчани теми