7-класник С МОДУЛИТЕ В ЛЮТА БИТКА ВЛИЗА И ЗА НАЙ-ЖЕЛАНАТА ГИМНАЗИЯ ПЕЧЕЛИ ВИЗА

• 38 757
  • 754
  •   1
Отговори
# 540
Еее наистина няма как....ще чакаме... Wink

# 541
  • София
Ганис, ти си трай, че уши има навсякъде!

# 542
  • София
Моля ви кажете, ако се добави текст в преразказа, със звездичка - може ли да се сметне за грешка или още по-лошо да се анулира работата?
Моля ви кажете, че незнам вече много се притеснявам!!!
Заради теб се обадих на една колежка, проверител е дълги  години и тя каза: " Не се втелясваме, спокойно" Simple Smile

# 543
Моля ви кажете, ако се добави текст в преразказа, със звездичка - може ли да се сметне за грешка или още по-лошо да се анулира работата?

Мисля, че НЕ

# 544
  • София
Ганис, ти си трай, че уши има навсякъде!
Отивам до интернет-клуба в блока ми, да видя, няма ли да направя нещо?

# 545
Заради теб се обадих на една колежка, проверител е дълги  години и тя каза: " Не се втелясваме, спокойно" Simple Smile
Благодаря ти!!!! Много!!!

# 546
На мен по БЕЛ нищо не ми се струва интересно  Embarassed На 23 зад се иска  в табличката за отговори да се попълни заглавието на худ. творба, от която е цитатът:

а)"Имот ли искаме, или къщи? Та ние зарязахме нашия имот и  къщи доброволно."
б)"И тя го видя как той се изгуби в гората, като куцаше. Очите и се наляха със сълзи."
в) "Над полето, сякаш с кръст в ръка, прехвръкна надеждата, по нея радостта."
г) "...преди да почне обеда, начева да се кръсти, ама хем се кръсти, хем се усмихва."

Тук е много лесно и цели 4 точки носи Simple Smile
1"Немили-недраги"
2."Една българка"
3."По жътва"
4."Бай Ганьо на гости  у Иречек"

# 547
  • гр.Варна
На мен по БЕЛ нищо не ми се струва интересно  Embarassed На 23 зад се иска  в табличката за отговори да се попълни заглавието на худ. творба, от която е цитатът:

а)"Имот ли искаме, или къщи? Та ние зарязахме нашия имот и  къщи доброволно."
б)"И тя го видя как той се изгуби в гората, като куцаше. Очите и се наляха със сълзи."
в) "Над полето, сякаш с кръст в ръка, прехвръкна надеждата, по нея радостта."
г) "...преди да почне обеда, начева да се кръсти, ама хем се кръсти, хем се усмихва."

Тук е много лесно и цели 4 точки носи Simple Smile
1"Немили-недраги"
2."Една българка"
3."По жътва"
4."Бай Ганьо на гости  у Иречек"
Точно и аз щях да напиша,след консулт с моята осмокласничка.

# 548
Ето неофициалните отговори на въпросите:

1 - а
2 - в
3 - б
4 - б
5 - б
6 - б
7 - б
8 - г
9 - г
10 - б
11 - г
12 - г
13 - в
14 - г
15 - г
16 - в
17 - г
18 - б
19 - А - 3 / Б-4 / В - 1 / Г - 2

20 - Гостуващият наш съученик в телевизионно предаване споделя, че децата разбират някои работи по-добре от възрастните.

# 549
  • гр.Варна
Сега качиха теста с отговорите на 12 клас.,може би и за 7 клас ще ги качат всеки момент.

# 550
  • София
От 3 до 7 въпрос отговорите са все б,б,б,б  Simple Smile

Сега и ние се прибрахме и не мога да сваря да ви прочета!
Ани -нели и моята така каза като я попитах за теста -"Само б б б б" Joy
За котките сме доволни, каза, че и е било приятно да преразказва, но ще видим... Имаме си вкъщи една писана, та до болка и познаваме знаците, но пък дали и автора е писал точно за тези Mr. Green
Още не съм стигнала края на темата, връщам се да чета...

# 551
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
ganis, и всички цитирали я от последните странички - моля, ви позабършете малко постовете, че наистина не се знае кой и за какво чете тук!!! Да не си навлече прекрасната ни помощничка някоя беля на главата ...

# 552
И аз чакам някой да даде линк с теста, когато го публикуват. Благдоаря!

# 553
  • гр.Варна
Спокойно момичета,миналата година още не беше свършил изпита ,а ние вече обсъждахме въпросите,теста беше качен още към обяд.Сега вече всички работи са предадени в РИО ,а и от МОМН всеки момент трябва да качат теста. Peace

# 554
  • в света на илюзиите
Момичета, за преразказа .......... чудя се - ако се разказва от името на неутрален разказвач, не трябва ли да се напише нещо от сорта на - веднъж до старицата седна мъж.
Визирам следното изречение - "Извадих кутията с цигари, запалих и седнах до нея на пейката."

Успех на дечицата ви  Hug

Общи условия

Активация на акаунт