7-класник С МОДУЛИТЕ В ЛЮТА БИТКА ВЛИЗА И ЗА НАЙ-ЖЕЛАНАТА ГИМНАЗИЯ ПЕЧЕЛИ ВИЗА

• 38 847
  • 754
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Разказчето е много приятно, а и е кратко. В откъса е само началото, след това представлява разговор между разказвача и бабата, която му разказва за поведението на котките, той я пита дали е сама и тя му обяснява, че вече е сама - внук й е сковал къщичката за птици и пейката, на която седят, обаче сега е в Америка, майка му работи в Гърция, а баща му е починал. Разказът завършва как пейката и къщичката за птици още си стоят, но бабата вече я няма.

# 361
# 362
  • София
Това е линка!

# 363
  • гр. София
Последните 2 преразказа в Софроний са били точно на текстове на Деян Енев.

Преподавателят по БЕЛ смята, че стилът му е много добър и като цяло смята, че децата ще се справят без проблем.

Ние ходихме в Софроний. Не знаех че са преразказвали по този автор. Дано да й звучи по-познато и лесно  Praynig.

Още малко остана, мами!!!!!!!!! Дръжте се!!!!!!!!  Hug

# 364

Ani_neli - БЛАГОДАРНОСТИ!!!!

# 365
  • София
"Българчето от Аляска" "Заложна къща" и още един са ги правили при Томов в "Софроний"
още един линк: http://www.manager.bg/broi-151/modernity/babata-koyato-hraneshe-kotkite

# 366
  • гр. София
"Българчето от Аляска" "Заложна къща" и още един са ги правили при Томов в "Софроний"

Е, ние не бяхме при Томов.

# 367
  • София
уф, с тези котки, коя какво прави, си е доста помнене!  newsm78 Иначе изглежда късичък и по-смилаем от миналогодишния.

# 368
Разбрахте ли аккво ще преразказват
http://akademika.bg/2012/05/%D1%81%D0%B5%D0%B4%D0%BC%D0%BE%D0%BA … 0%B0%D0%B1%D0%B0/
За мен е адски странно такъв разказ...

# 369
Като гледам колко деца обичат котките, и ние сме от тях  Crazy, мисля че ще се справят.  Peace

# 370
  • в семейството
Кажете, как да кача сканиран разказа от списанието?

# 371
Ох, пряката реч ми идва убийствено много Simple Smile

Представям си моето как ще закаканиже - "и то й казал, и тя казала, и той Wink пак казал" - абе, мъжка му рабта - ама дано да не съм права  Joy

# 372
  • Добрич
уф, с тези котки, коя какво прави, си е доста помнене! 
Мда..
Ох, кога ли ще си чуя детето, да ми каже как се чувства. И какво е направила, според нея.

# 373
Мили мами ,стискам палци на децата ви ,а на вас пожелавам търпение . Heart Eyes
Нека всички се справят и да излязат доволни !
Аз ще следя темата заради  дъщерята и сина на моя приятелка,които са днес на матура .Дай,Боже,късмет на всички дечица.
Ние преди 2г минахме по този път и знам ,че не е лесно да си спокоен ,но се опитайте.Децата са ни умни и ще успеят  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 374
  • България
Ani Благодаря. Текста ми се вижда труден. Има много информация, която трудно се запомня.
Успех на децата!

Общи условия

Активация на акаунт