7-класник С МОДУЛИТЕ В ЛЮТА БИТКА ВЛИЗА И ЗА НАЙ-ЖЕЛАНАТА ГИМНАЗИЯ ПЕЧЕЛИ ВИЗА

• 38 774
  • 754
  •   1
Отговори
# 480
Не се шашкайте от отзивите на децата си.

Преди две години синът ми каза, че тестът бил труден, както и преразказа. А негов съученик, излизайки заяви точно обратното - хипер лесно било.
А резултатът накрая беше 5.90 за моя и 4.60 за приятеля му. Peace
Никаква логика няма в обясненията на децата. Някои са по-критични към себе си, други са с по-голямо самочувствие.

# 481
  • София
Моята на 7-ми е отговорила а)  Tired

# 482
  • Пловдив
Моят се обади най-после. Чуди се дали му били вярни б -тата, защото били едно след друго. Каза, че като почнал изпитът и бил много спокоен, но сега го боляла много силно главата. Понеже живеем далечко от училището, където учи, ще се прибере чак след около половин час. Преразказът много му харесал, че чак започна да ми разказва разказа по телефона...обаче е омотал времената..както и очаквах. Като цяло ми звучеше....неутрален. Simple Smile Каквото е това.

# 483
г, в, б, б, б, б, б, в, г, б, г, г, г, г, г, в, г, б, така е отговорило моето дете. Свърши в 1ч. и 5мин. Rolling Eyes

# 484
  • София
на теста текстът от първите въпроси предизвикала чуденка у нея. Било нещо за СЗО, какъв е текстът - научна стати, статия от вестник и не знам какво още. Та, моята писала, че е статия от вестник, но другите деца масово писали, че е научен текст, и сега се чуди кой крив, кой прав. Заради тезата замалко да не й стигне времето. За преразказа не помнила и не е описала две движения на котките. Каза, че нито е било по-лесно, нито по-трудно от пробните, а било по-различно. Аз много вяра нямам на такива оценки, заради подценяването или шашкането.

# 485
  • Sofia, Bulgaria
нова драма.. квесторката казала не пишете дидактическата задача, направо преразказа.... дошла наблюдаващата ... тракала с токчатата по целия коридор..-- казала пишета я ... ма половината вече били започнали без заглазието.... ми ся?!? дали ще ми анулират работата....

# 486
  • София
Моята е писала за разказвача "човекът".

# 487
  • под Витоша
Ох, обади се ... естествено каза :"беше супер лесно!" Преразказа почти ми го изрецитира по телефона, и понеже текста е пред мен смея да кажа, че е запомнила всичко!!!
Квесторите са били много строги.
За тезата каза, че е доволна от себе си - спомена нещо от сорта, на това, че израза "манастира е глух и сляп" - бил парадоксален, понеже отеца имал робско самосъзнание, но от друга страна това било божи храм и т.н. толкова бързо говореше, че нищо не разбрах....
Отговорите от 3 до 7 въпрос били все б).....

# 488
Кондова, в коя зала/стая е била Л.?

# 489
  • Sofia, Bulgaria
Момичета... спокойно вече... нали не е трябвало да обясняват защо дъщерята е в чужбина, защо зетя е починал от инфаркт в толкова млада възраст и защо пейката и къщичката са в червено... и защо няма посадени гербери в тая градинка... и защо  никой не е вложил евро пари да оправи тая градинка и да дойде някой да среже лентата... да изгони тия мръсни котки.... екоравновесие има ли ва тая държава ... или само прибира евро парите...

# 490
  • Пловдив
Най-после и моя юнак се обади, за да ми каже само че се прибира и край. Как е минал изпита не знам, подробности никакви.

# 491
  • Sofia, Bulgaria

в класната стая, голяма утеха й беше

# 492

в класната стая, голяма утеха й беше
Значи не са били заедно. Чудно в нашата зала дали е имало такова разминаване?

# 493
  • София-Младост
Ох пишете със скоростта на светлината, ако се върна назад да видя дали има качени вече отговори, ще заключват сигурно темата Simple Smile
Та...има ли вече дадени отговорите в нет-а? Дъщеря ми каза, че било добре, по-лесни, отколкото очаквала. И тя сподели за наличието на много Б верни отговори,но да видим.

# 494
  • гр. София
Блазе ви на всички, че казват какво са направили децата. Моята каза, че не иска да знае предварително какво е направила, а чак на 4.06.  Shocked. Не мога да извадя от устата й един отговор. Преразказа го е направила от името на жена и в началото на теста отговорите са й "б". После каза: Мамо, достатъчно! Повече не искам да знам!  Naughty
За тезата нищо не споменава.

Започнала е да се притеснява отсега за математиката, тъй като там ни е проблема.

Общи условия

Активация на акаунт