7-класник С МОДУЛИТЕ В ЛЮТА БИТКА ВЛИЗА И ЗА НАЙ-ЖЕЛАНАТА ГИМНАЗИЯ ПЕЧЕЛИ ВИЗА

• 38 746
  • 754
  •   1
Отговори
# 495
на теста текстът от първите въпроси предизвикала чуденка у нея. Било нещо за СЗО, какъв е текстът - научна стати, статия от вестник и не знам какво още.

Доколкото разбрах и моята този въпрос я е затруднил. Не знам какво е отговорила, но не съм видяла и текста, та чак довечера ще стане ясно.

# 496
момичета, имате ли линк към теста, че моето детенце има противоречиви резултати Rolling Eyes

# 497
И моята дъщеричка се обади. Според нея, тестът е бил лесен и се е справила добре с преразказа. Сега са се събрали до училище и чуруликат и обсъждат изпита  Grinning. Мен също ме притеснява това "Ооо, супер лесно беше...". На 4ти юни ще стане ясно.

Възникна следната грешка при публикуването на новото мнение:
Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 3 нови отговора.  

Joy

# 498
  • Sofia, Bulgaria
Кондова, в коя зала/стая е била Л.?

в класната стая, голяма утеха й беше
Значи не са били заедно. Чудно в нашата зала дали е имало такова разминаване?
И познай коя е наблядаващата с токчетата.... биоложката...

# 499
  • София
Мами, ето че мина и първият изпит:) Аз сега се прибрах от училище. Специално при нас организацията беше на ниво, въпреки двата изпита. Във всички стаи успяхме да пуснем дисковете.
Със сигурност и в другите училища е било така, надявам се.

# 500
  • София
Според моята, в текста нямало медицински термини, затова нямало как да е от научно списание. Започвал с нещо като  "Според СЗО здравето/щастието е....", което я навело на мисълта, че е статия от вестник. Определено не бил художествен текст.

# 501
Мили мами,
пожелавам на вас да съумеете да овладеете притесненията си и да покажете на децата си колко много ги обичате и колко важни и ценни са те за вас. Дано всяко детенце да се класирана в желаното училище.
Успех!

# 502
  • под Витоша
Сега се обадих да я питам от чие име е преразказвала - на мъж или жена , а тя много учудено ми отговори - от името на  НЕУТРАЛЕН разказвач - нито мъж , нито жена!
Иначе отговорите са й : г,в,б,б,б,б,б,......на 10 и 18 -също б) имало някъде и а) и другите отг. не си ги спомня в момента.

# 503
Кондова, в коя зала/стая е била Л.?

в класната стая, голяма утеха й беше
Значи не са били заедно. Чудно в нашата зала дали е имало такова разминаване?
И познай коя е наблядаващата с токчетата.... биоложката...
Уффф, много неприятна женица!

# 504
  • Пловдив
Такааа. Ето пак примери за неразбрали квестори. Аз дето черпя информация от тази тема мога да стана квестор и смятам, че ще се справя добре - знам указанията наизуст - а пък нашите квестори пак неразбрали: Щом пуснали записа на разказа дали листовете с текста на децата. Когато записът свършил им събрали листовете. Добре, че след малко някой се усетил и отново върнали листовете с текста на децата да си го четат самостоятелно. Но думите на детето са "много объркано стана". Mr. Green Къде блеят тези квесторииии?

# 505
И моята е преразказвала от името на мъж. каза, че като цялото повечето съученици са се объркали за мъж или за жена става въпрос, но понеже били "човекът" тя писала от името на мъж.
Със сигурност се сети за 2 сбъркани въпроса от теста (частта по ЛИТ). Не мие  обяснявала нищо повече.
Сега я боли глава и лежи у нас...аз съм на работа, а довечера имам концерт....за изпита по МАТ няма да съм в БГ....изобщо каквото стане на финала...

# 506
  • София-Младост
И моята е преразказвала от името на мъж. каза, че като цялото повечето съученици са се объркали за мъж или за жена става въпрос, но понеже били "човекът" тя писала от името на мъж.
Със сигурност се сети за 2 сбъркани въпроса от теста (частта по ЛИТ). Не мие  обяснявала нищо повече.
Сега я боли глава и лежи у нас...аз съм на работа, а довечера имам концерт....за изпита по МАТ няма да съм в БГ....изобщо каквото стане на финала...
Добре де при положение, че се иска преразказ от името на неутрален разказвач, децата сами си избират кой да бъде той. какво значение има мъж или жена... newsm78

# 507
  • софия
Според моята, в текста нямало медицински термини, затова нямало как да е от научно списание. Започвал с нещо като  "Според СЗО здравето/щастието е....", което я навело на мисълта, че е статия от вестник. Определено не бил художествен текст.
  И  моята  се е зачудила на този въпрос и е писала статия,но другите са писали научен текст..... Ще видим.Иначе  било лесно......И това ще видим! ooooh!                                                    

# 508
  • София
моята е преразказвала от името на мъж, защото така й приличало оновва "човекът запали цигара", макар четецът да е бил жена.

# 509
  • гр.Варна
И моята най-после се обади.Беше притеснена защото на чина е имало нещо изцапано и листа и също се е изцапал.Казала на квесторката и тя отговорила че не е проблем и откозала да и даде нов лист.Ама нали казаха ,че може да се анулира работата за такова нещо и направо и се ревеше от нерви вече.

Общи условия

Активация на акаунт