7-класник С МОДУЛИТЕ В ЛЮТА БИТКА ВЛИЗА И ЗА НАЙ-ЖЕЛАНАТА ГИМНАЗИЯ ПЕЧЕЛИ ВИЗА

• 38 752
  • 754
  •   1
Отговори
# 525
И аз така.  Simple Smile
Тестът още не е качен, но иначе трябва да е тук: http://www.mon.bg/top_menu/general/assessment/  в табличката за 7-ми клас, която все още е празна.

# 526
  • София-Младост
Дъщеря ми казва, че текста при тях е бил съкратен, в сравнение с това което е  в сп.Мениджър. Даже бил променен...

# 527
  • Добрич
Цитат: Момо, пък Хххх писала, че на Елин Пелин му е схванат крака, а то всички знаят, че е на П.Славейков.
И моята не била сигурна тук, писала Пейо Яворов. Свери си и разбра, че е сгрешила.

# 528
Еййййй, прибра се и моят патилан  Laughing. Ходил в Subway и забравил да си включи телефона. Ма как си го знам...  Mr. Green ooooh!.
Иначе на първи въпрос писал научна статия. От 3 до 7-ми само "б", после не беше сигурен кои букви е писал. На преразказа е забравил частта с диалога, в който бабата разказва за децата и внука.

# 529
  • София
Цитат: Момо, пък Хххх писала, че на Елин Пелин му е схванат крака, а то всички знаят, че е на П.Славейков.
И моята не била сигурна тук, писала Пейо Яворов. Свери си и разбра, че е сгрешила.
Това е 18 зад)
За кого от посочените творци се отнася следният факт от биографията му?

Когато е на осем години, замръзва на зимната пързалка, заболява тежко, остава недъгав и всяко движение му причинява огромно физическо страдание.

Имам теста, но няма как да го сканирам

# 530
  • София
И аз тук...
Вече съм по-спокойна. Каквото било-било.
Важното е, че детето е спокойно. Мисли, че е объркала един въпрос, а преразказа бил според нея не толкова труден.
Ще видим...

Обаче като я питах какво е написала за бабата и котките, онемя...
Еййй, тук сме големи клюкари значи, всичко знаем.  Joy hahaha
На тях са им казали, че информация ще има след 15,00 ч....

Момичета, да си призная честно, такова притеснение не съм брала досега за себе си.  ooooh!

# 531

Момичета, да си призная честно, такова притеснение не съм брала досега за себе си.  ooooh!

Всички са така!

# 532
Това е 18 зад)
За кого от посочените творци се отнася следният факт от биографията му?

Когато е на осем години, замръзва на зимната пързалка, заболява тежко, остава недъгав и всяко движение му причинява огромно физическо страдание.

Имам теста, но няма как да го сканирам

Колежке, напиши някои от въпросите, които ти се струват интересни, моля те. Ако не те затруднява... Embarassed И племеника сбъркал за Славейков, той писал пък, че А. Константинов е с недъг. Какво да го правиш....

# 533
  • Добрич
И аз тук...
Вече съм по-спокойна. Каквото било-било.
И аз така... Cry
Основно, защото залагам повече на този изпит.

# 534
ganis от къде го смъкна теста.... кажи и ние да го видим... Hug

# 535
  • София
На мен по БЕЛ нищо не ми се струва интересно  Embarassed На 23 зад се иска  в табличката за отговори да се попълни заглавието на худ. творба, от която е цитатът:

а)"Имот ли искаме, или къщи? Та ние зарязахме нашия имот и  къщи доброволно."
б)"И тя го видя как той се изгуби в гората, като куцаше. Очите и се наляха със сълзи."
в) "Над полето, сякаш с кръст в ръка, прехвръкна надеждата, по нея радостта."
г) "...преди да почне обеда, начева да се кръсти, ама хем се кръсти, хем се усмихва."

# 536
  • София
ganis от къде го смъкна теста.... кажи и ние да го видим... Hug
Напускайки училището си взех едно копие  Embarassed

# 537
И аз вече съм по спокойна ,а моя хубавец нагъна един дюнер и замина да си играе навън Simple Smile. Справил се е спокоен е ,било е лесно.Моята дъщеря преди 2 години се поти  над "Вида" сега беше с мен и след като прочете "бабата с котките ",каза ,че е доста лесно .
Дано всички деца са успели и вече са по спокойни и по уверени в себе си Simple Smile

# 538
Моля ви кажете, ако се добави текст в преразказа, със звездичка - може ли да се сметне за грешка или още по-лошо да се анулира работата?
Моля ви кажете, че незнам вече много се притеснявам!!!

# 539
  • София
В колко се очаква да го качат? В МОН?

Общи условия

Активация на акаунт