Жена ми ни напусна. Помогнете!

• 29 858
  • 284
  •   1
Отговори
# 60
обичаш я, защото още живееш в миналото, мисля че не можеш да приемеш настоящето, ако я видиш през нашия поглед със сигурност няма да намериш в момента причина да продължаваш да я обичаш, приеми настоящето, колкото и да не ти харесва, за да можеш да продължиш напред
Поздравления, от постовете ти си правя заключение, че в момента се справяш доста добре в ролята и на баща и на майка smile3501 (лично мое мнение)

# 61
  • Deutschland
Не знам защо пиша след като и аз не съм в цветущо положение. Може би защото съм била зарязвана заради омъжена дама. Моето мнение е , че тя рано или късно ще се върне при вас. Този млад мъж, по- скоро юноша бледен едва ли ще се ожени за нея. Едно че тя е по- възрастна от него, друго че има деца, а мъжете в Бг обичат жените без ангажименти. От цялата ситуация децата са най- потърпевши. Не им причинявайте болка. Намерете си и вие някоя дама, може и само за излизане, дори ваша позната, която жена ви не познава. Накарайте я да осъзнае, че и вие имате собствен живот и сте господар на положението, а не тя и хлапето с което се гушка

# 62
За децата се грижа безусловно.
За съпругата излиза че просто трябва да чакам и да се надявам някой ден тя евентуално да се върне, но нищо не мога да направя, за да катализирам този процес.
Ако все пак някой ми даде полезен съвет включващ извършването на някакво действие от моя страна, с изпитан ефект, позоваващ се на реална житейска ситуация, ще съм му благодарен, или поне да сподели как би постъпил ако беше на мое място.

# 63
  • София
Всички до този момент ти дадоха изключително полезен и най-ефикасния съвет, който би могъл да се даде в твоята ситуация, но ти не искаш да го приемеш - да оставиш жена си на мира. Разбери - хубост насила не става. Ти просто искаш някой да ти връчи една вълшебна пръчица, да я размахаш и всичко да си бъде както преди. То ако можеше това да се случи, може би нямаше да има тук подфорум за родители, отглеждащи сами децата си. С две думи - искаш някой магия да направи. Разбирам, че ти е изключително трудно и тежко и не можеш да приемеш мисълта, че вече не сте заедно с жена ти. Но кажи ми, от толкова много мнения до тук, не разбра ли, че не всичко зависи само и изключително от твоите действия? Спри да мислиш, че на всяка цена трябва да си я върнеш, монетата винаги има две страни, помисли как да живееш без нея. Според мен губиш сили и време в нещо загубено. Само дето още не си го осъзнал и все още драпаш с нокти и зъби да си върнеш предишния живот. Може би ти трябва още време да се убедиш, че е безсмислено. При една раздяла първия етап е този - на отрицанието. И все пак дано нещата се развият както е най-добре за теб, но най-вече - за децата.

# 64
 Поздравления и от мен! Напоследък рядко засичам толкова грижовни бащи като теб! Разбира се, че трябва да я оставиш тази жена! До епитетите, описващи ''жена ти'', ако изобщо може да се нарече така, а именно-пияна, купонджийки, любовчийка, няма място за ''най-любящата майка''. Гледай си децата и си живей живота. Все ще срещнеш някоя друга, по-добра от Уважаемата.

# 65
Сигурно сте прави за епитетите, макар че аз не бих ги употребил, но все пак напомням че тя е такава от малко повече от половин година, а преди това си беше съвсем добре - купонясваше, пиеше и т.н., но в съвсем умерени граници. За тази промяна би трябвало да има причина и именно причината би могла да се окаже ключът към решението. Иначе най-лесната работа е да я зарежа, макар че ще ми е доста трудно, но вътрешното ми чувство все още ми подсказва че не бива, че има шанс. Разбира се времето ще покаже.

# 66
 Стани и ти пиянка тогава и купонясвайте заедно по цели дни и нощи... ако можете приучете и детето към този ВЕЛИК занаят и la vita e bella!

# 67
  • Другата България
Сигурно сте прави за епитетите, макар че аз не бих ги употребил, но все пак напомням че тя е такава от малко повече от половин година, а преди това си беше съвсем добре - купонясваше, пиеше и т.н., но в съвсем умерени граници. За тази промяна би трябвало да има причина и именно причината би могла да се окаже ключът към решението. Иначе най-лесната работа е да я зарежа, макар че ще ми е доста трудно, но вътрешното ми чувство все още ми подсказва че не бива, че има шанс. Разбира се времето ще покаже.
А защо не погледнеш в себе си? Предвид причината? Толкова жени ти казват почти едно и също, но явно ти си имаш друго мнение и не приемаш чужди, в което има резон, защото най-добре я познаваш тази жена , но пък и ние сме жени.......

# 68
И аз се включвам , за да те поздравя! Браво за грижите и всеотдайността!
 Ей такива бащи да има повече!

Няма да нападам  жената ,която искаш да си върнеш, явно търси нещо...
Няма как да  знаем какво се случва в нея  ...Но ще мине време,  ще разбереш и ще простиш.

# 69
  • Deutschland
Нещо изпитано - накарай я да ревнува, казах ти. Но дръж децата далеч от това. Рано или късно момчето ще я зареже, но когато дойде да реве при теб не я приемай веднага. Еееех, колко ли жени мечтаят да бъдат обичани така, както ти обичаш твоята.

# 70
  • София
Еееех, колко ли жени мечтаят да бъдат обичани така, както ти обичаш твоята.

newsm10  А хубавите ябълки все прасетата ги ядат...  Thinking

# 71
  • Deutschland
Еееех, колко ли жени мечтаят да бъдат обичани така, както ти обичаш твоята.

newsm10  А хубавите ябълки все прасетата ги ядат...  Thinking

Това си е самата истина   bouquet

# 72
Да я накарам да ревнува с надеждата да се върне е интересен подход, но това означава да подведа чувствата на някоя друга жена, която ако се получи замисъла ще се почувства излъгана и употребена, защото ще трябва да я изоставя. Мисля че това си е гадно и подло спрямо другата жена и едва ли ще мога да го направя. Другият вариант е да намеря някоя близка приятелка с която да се уговорим да изиграем такъв театър, обаче като се замисля едва ли ще има никоя, която да се съгласи на такова нещо, а и аз не съм добър артист.

# 73
  • Galaxy 13197853088
заеби.

# 74
  • Deutschland
Е, нали това ти казах. Твоя позната, която би ти направила тази услуга/ извинявам се, че говоря на ти/. Имам една чуденка обаче. Ако в един красив момент срещнеш друга жена, която би приела и теб и децата, би те обичала истински, която не пие, която не скита по барове и която поне малко ти харесваш, би ли бил готов за нова връзка? Ще ме прощаваш, че говоря така, но аз ненавиждам алкохола и ако мъжа до мен пие на секундата го зарязвам.

Общи условия

Активация на акаунт