Отговори
# 120
АААА цял ден писах и се затри , мамка мууууу !!!!
Еми ето една снимка, че сега и двамата беснеят ...

# 121
  • София
добро ютроооооооооо

на Софийска земя съм си от снощи, не родих бургазлийче  Mr. Green
прекарах си страхотно, чак се чудя на себе си защо имах колебания дали да тръгвам или не.
е вече на края на пътуването снощи ме болеше д-то, и гърба и крачетата се бяха понадули, но като цяло не е болка за умиране, а и като се сетя как ми беше хубаво във водичката

Лили, целувки на твоите двама господа. Гледам че Бобчо скоро ще стане на годинка? измислила ли си големия празник?

Мимс, съчувствам ти, не може ли да ги гледат в София?

# 122
Говори ми Норче, говори... ще взема и аз да се напъна да правя опити за бургазлийче... Най-вече заради Бобо ми е мъка, вие нали с Пламито бяхте?

# 123
  • София
Говори ми Норче, говори... ще взема и аз да се напъна да правя опити за бургазлийче... Най-вече заради Бобо ми е мъка, вие нали с Пламито бяхте?

ооооо да, с нея, няма такъв щастлив смях, то само за това си струва човек на цялата какафония.

не че успях много да легна не за друго, ама щото после много тегаво ставането ххахаха  Mr. Green, Иначе баща й почти на 100 процента я обгрижваше, ама пак си беше преживяване, то не ме ръсеше с пясък, то не стъпваше по сто пъти на хавлията ми с пясъчните крака Mr. Green

абе чудно беше, малко разнообразие, иначе релакс - грънци. най-готиното море ми беше когато тя беше на 6 мес.

елсън не се чуди много, то не остава кой знае колко време, въпреки че си след мен по термин  Wink

# 124
  • София
Абе, хора, какво сме правели преди на морето? Имам предвид преди човечетата да се появят?
Току-така си лежиш и се пържиш ли? Егати скуката   Mr. Green

# 125
  • София
Абе, хора, какво сме правели преди на морето? Имам предвид преди човечетата да се появят?
Току-така си лежиш и се пържиш ли? Егати скуката   Mr. Green

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

На мен ми предстои море сама с малката! Не, че моя особено много ми помага, ама си е друго поне за малко да има на кого да я оставя да топна дебелото дупе в морето!

Норче Искам да видя снимки на пупата!

Лиле Кога пораснаха тези деца, бе? !!!!!  Mr. Green Heart Eyes
Вес Кога отваряте ресторанта? Следващата сбирка да е там! Страхотно си се правила, Браво!

# 126
Здравейте и от мен  Embarassed Embarassed Embarassed
Успях да ви изчета  Laughing

Кло, ЧРД!Бъди здрава, щастлива и засмяна!Весел празник!  Heart Eyes

Кло и Миа, ужасни случки с малчовците сте имали!Дано не си повтарят никога  Hug
елвирка, браво за куража за море  Laughing
Лили, големи сладури си имаш  Grinning

При нас нищо интересно.Преди обяд и надвечер навън под сянките, а през останалото време вкъщи.Септември ще сме на градина  Simple Smile

Хубава вечер!

Последна редакция: вт, 03 юли 2012, 10:39 от lenka

# 127
  • София
Добро утро!

Вчера ме беше треснал някъв бърз грип, та едвам гледах, ама днес вече съм що годе добре...

Норче - страхотно сте изкарали. Добре, че наистина отидохте. А за децата кефа сигурно е пълен...Ина като я гледам колко е възторжена от басейни, си представям какво ще е на морето  Heart Eyes.
Искам и аз снимкииии....

Юле - верно, не мога да се сетя какво съм правила без нея на плажа....и по принцип де  Laughing

Елсън - палете колата и тръгвайте, че докато се чудиш и ще стане време за бебочка  Simple Smile

Имам една позната кукумицинка с термин средата на август, която ще ходи на сватбено пътешествие на морето в края на юли  Shocked

Кики - то ще си е преживяване сама на морето с Ади. Ама то общо взето сигурно само във водата ще седиш - или поне аз, ако отида на морето сама ще бъда така, защото излиза на дъга от водата и ще събираме очите на хората  Shocked

В този дух утре сме на pool парти на първи рожден ден на един сладур и от сега съм се подготвила, че рождения ден ще го карам в басейна  Mr. Green

Хайде кисс от мен

# 128
  • София
ехееее pool парти, много яка идея. ще я открадна за догодина хахаххахахахах

за водата какво да ви кажа и ние излизаме на дъга, устата й синя, брадичката трепери на нннннннне -то Mr. Green

ама си е до дете все пак. на нашите приятели момченцето /направо ми е жал за него, как са го "осакатили" откъм положителните емоции/ та на детенцето е насадено че пясъка цапа и то се гнусеше да стъпи на пясъка. за водата да не говорим.  #Crazy и си изкара 3те дни на хавлията, по джапанки  ooooh!. а мойто цигане сако къде в д-то нямаше пясък. Всъщност не е сигурно, може и там да е имала хахахахахах

добре де ще пусна една снимка. след мъничко

Последна редакция: вт, 03 юли 2012, 13:32 от elvirka

# 129
Ехо  привет и от нас, вече сме добре, то още на следващия ден си беше добре ама пусти пъпки ме притесниха, а и като не станаха на мехури както бяхте писали  Crazy Но се оказа че има някаква мораксела бактерия в гърлото, но ще си дъвчем малко биогайа и според педиатърката ще се разкарат сами, защото не сме били от все боледуващите та така.
Вес ама наистина готино ресторантче, а не разбрах ти ли прави снимките? Поздравления  Hug
Айде лек ден  Hug

# 130
  • София
маймунски браво че сте добре вече и че не е гадния вирус.

ние като имахме тая бактерия в носа обаче задължително я лекувахме с капки с антибиотик  newsm78

# 131
  • Варна
Ех, Веси, друго си е като сервираш кафенцето сутрин  Mr. Green
Тея летните вируси са много гадни, добре че бързо минават.
Предната година ни идваха едни приятели на гости за 3-4 дни. Мъжът германец, жената англичанка, живеят в Берлин. Луди глави. Тя беше в началото на 8ми месец и бяха в края на Европейска обиколка с кола  Shocked. Все си мислех, че няма да успеят да се приберат и ще роди някъде по пътя, че се прибраха в Берлин чак в края на 8мия месец  Mr. Green Но момичето си роди 2 дена преди термин живо и здраво момченце  Mr. Green
Норче  Hug
Това с пазенето на децата и аз не го одобрявам. Жалко за децата. А за пясъка в дупето - о, имали сте със сигурност, ние редовно имаме. Последният път даже я видях да си пощи пясъка отдолу с мидичка  Joy Но май събира много пясък, защото я пускам голичка да се разхожда. На нея повече й харесва. И като й се допикае направо си кляка и е много доволна  Mr. Green
Ох, пека един пипер за довечера и се разтапям от миризмата. Мирише ми на лято на село  Mr. Green

# 132
Привет девойки. Hug И аз нямам търпение вече за моренце,само да сме здрави. Praynig

Лиле прекрасни са малките ти мъже,а Бобо колко е пораснал пу пу разкошко. Hug Heart Eyes

Норче много си сладкаааа. Hug Ах как ми липсва времето с пупите,то не е е кеф да се мъкенш в жегите така..ама сещате се какво имам предвид.

Нелка стига с тези пипери че ти ида на гостииии,аз хич не ми се гови в тези жеги.Татито вика искам руло Стефани,бошкее как се зарадвах като видях че нямаме краставички и моркови..ураааа.Викам му мяткам едни пекани кюфтаци и готово.Аз мога само на салатки. Whistling

Маймунски добре че всичко е наред вече( е почти). Hug

Щях да пиша още но малчо иска - тите козеца(трите козленца - т.е вълкът и седемте козленца,не знам защо е решил че са три).Пускам му във вбокса - Приказките на Маша(Маша и мечокът),има няколко приказки които Маша разкава и той си хареса,тази и за червената шапчица.

Хайде утре една Борисово-градинска срещичка? Ние ще сме там от към 9-9:30ч. ще се радвам ако има желаещи да се видим. Wink

# 133
  • София
Здравейте, паак! Grinning Mr. Green

Норче: Уф как ти се кефяяяя! Яко ме гони носталгия по бременеенето ми!

102% СЪМ СИГУРНА, ЧЕ ЩЕ Е МЪЖКА ТВОЙТА РОЖБА. Личи по пупата ти! Mr. Green Рекох и отсекок! Crazy

п.с В яслата имаме Варицела! Чакам включване! Та няма да я събирам  с деца в близките 15 дни.

# 134
Оооо Норче  Hug е това е живот  Heart Eyes най-накрая и ние страхливките да погледаме пупичка  Hug
Кики ние а и всички от яслата ни дето изкарахме варицела беше много леко, без сърбеж и без температура, ама при нас от 27 деца 12 се заразиха, та може и да ви пропусне  Peace
пс Чакам да ме вземат от работа и да ходим за плочки за банята ни Simple Smile, купихме си душ кабина миналия месец сега плочки, другия месец тоалетна и мивка и така до есента трябва да се изнесем на долното ни ниво, то е 38 квадрата ама там ще се живее зимата, пък напролет ще си имаме и стаичка Simple Smile чаоооооо

Общи условия

Активация на акаунт