Четки за грим 1

• 61 204
  • 749
  •   1
Отговори
# 135
  • В къЩи.
Други предложения newsm78 или я по добре споделете вие с какво си нанасяте маските за лице? Аз За сега действам с ръцете Embarassed

И аз нанасям маските за лице с ръце.
Сега разглеждах каталог12 ( ще може да се поръча след 12.08) на Орифлейм и видях ,че има четка за нанасяне на маски за лице за 4,90 лв .
Тук на стр.67 може да я видиш http://bg.oriflame.com/products/catalogue-viewer-next.jhtml

# 136
  • в 1001-та нощ
аз работя само с четки и понеже често ползвам около 5 цвята -  гледам имам поне 5 четки за нанасяне, нанасям с полагане - все едно правя щампа, не търкам с четката по окото наляво - надясно (ако търкам така - много се разпрашава, посипва ми миглите и лицето ... и малко остава по окото) - за целта ползвам плоски четки, не много дълги и заоблеми

с "потупването" - все едно казвам на сенките по четката - "тук Ви слагам. и тук искам да останете"

обикновено с две от четките, с които съм нанасяла сенките с потупване - правя и преливката

за зоната под веждите - ползвам телесно светъл цвят - леко перлен, него преливам към цветната част и обикновено не се вижда на снимките, но на живо дава озарен ефект и под веждата не изглежда голо и отрязано, а по-пипнато, за целта ползвам една цилиндрична четка, която е обла на върха

напоследък ми харесва - ако на сгъвката съм ползвала по-тъмен цвят - да го отведа към носа и леко да очертая свода, който се получава от веждите към носа, не знам дали го обяснявам добре, но става много фино и триизмерно - горе-долу окото започва със светъл цвят, а пред него на носа е по-тъмно и това затъмняване се извива, като дъга към сгъвката и костта над окото  Peace за тази цел ползвам една по-малка и по-прецизна четка  Peace

горе долу - това са ми трите типа четки, които ползвам за сенки и как ги ползвам  Peace

пропуснах и скосената, че е предимно за очна линия и вежди  Peace

# 137
  • Бургас
Първо се извинявам,защото и другите момичета са питали за четки за начинаещи,но на мен ми трябва нещо евтино с приличен резултат,което да се намира по магазините ако има някакъв сет споделете , като ви четох реших че ми трябват четки за руж,ФДТ,пудра може и за сенки,но да ви питам дали ФДТ не се нанася също толкова добре с гъбичка или тампон защото съм пробвала само с пръсти Peace Чакам съвети и пак се извинявам ако може и цени към предложенията Simple Smile

# 138
  • в 1001-та нощ
когато аз съм нанасяла ФДТ с пръсти, макар и върху база - резуктаттъ е бил ужасяващ - все едно съм се постарала да изпъкнат всички несъвършенства на кожата, за които дори не съм подозирала - ФДТ-ът е на Радиант  Cry

такъв ефект нямам, ако нанасям тониран крем или ВВ крем с пръсти - става ми идеално и без база

не съм се отказала да ползвам ФДТ за в бъдеще, като приключа със запасите, които имам - на тониам крем и ВВ кремове, затова и взех 2 четки, но споерд мен, за да стане както трябва с четка се искат упражнения и постоянство ... дори и да застанеш пред огледалово в спокоен момент и да мажеш и триеш - докато не стане  Peace

според мен много детайли и тънкости се избистрят с опита и практиката  Peace

# 139
В редките случаи, когато съм използвала четка при нанасянето на ФДТ, съм си слагала ФДТ върху горната част на ръката и от там съм взимала необходимото ми количество. Според мен ако се сложи от ФДТ директно върху четката и започне да се маже директно върху лицето - не става добре. С четката хабя повече продукт и нанасянето  ми отнема много повече време  Rolling Eyes
Ако ще смесвам два цвята, тогава използването на четка при мен си заслужава, но до толкава, че да смеся двата цвята - естествено върху горната част на ръката Grinning
Каквото и да правя, както и да се гримирам, ръцете ми вечно са омазани с грим - било ФДТ или очна линия, доста често сенки, а понякога и молив  Laughing но това не ме притеснява при положение, че не се гримирам с блажна боя и след това лесно и бързо си ги измивам.  Wink

# 140
Благодаря на всички за предложенията и съветите!  Hug

# 141
  • Козлодуй
Търсачката не работи с по-малко от два символа,така че и да са обсъждани,не успях да ги открия Grinning Какво мислите за четките(и като цяло за марката) W7 ?

# 142
Търсачката не работи с по-малко от два символа,така че и да са обсъждани,не успях да ги открия Grinning Какво мислите за четките(и като цяло за марката) W7 ?

Имам ето тази . По-скоро я окачествявам като несполучлива покупка. С нея нанасям течен хайлайтър и е ок, но ако се ползва по предназначение, за ФДТ, се получават линийки по лицето. Абе ставам като зебра!  Mr. Green

Четох много хубави ревюта за четките на Саманта Чапман. Като цена са много приемливи. Има тема във форума за сайта. Пристигнаха днес, в пощата, за по-малко от две седмици. След няколко дена мога и да се изкажа, как са в действителност! Peace

Едно много хубаво видео, как се използват четките.

Последна редакция: пн, 06 авг 2012, 16:19 от Kölsches Mädel

# 143
Какво мислите за този комплект четки ? http://www.enzo.bg/kozmetika/brushart/brushart-face-ii-12-pcs/
Дали са подходящи за начинаещи в гримирането с четки  Blush За сега съм си взела няколко на Catrice и Essence. Много по-добре изглежда грима с четки. Самообучавам се с разни клипчета и  понякога много добре ми се получава  Heart Eyes

# 144
Подходящ е, няма проблем да си купиш, който поискаш комплект. Макар, че в началото едва ли ще ползваш повече от 2-3 четки, докато свикнеш и разбереш коя за какво е и как ти е най-удобно  Wink
А с такива комплекти е пълно в и-бей и излизат поне двойно по-евтино  Peace

# 145
Според мен няма четки за начинаещи и напреднали. Винаги е по-добре да се вложи в качествен продукт, особено при четките. В началото се вземат най-добре няколко основни и по-нататък - колкото страстта и средствата позволяват.

# 146
  • София
Вчера получих първата си четка Real Techniques и съм много доволна. Става дума за тази - http://realtechniques.com/shop-collection/your-base-flawless/powder-brush Мека, пухкава и много, много голяма. Точно такава четка исках. Наистина е много хубава, особено за цената си. Сега поръчах още няколко, ще пиша като пристигнат.

# 147
Тези четки така и няма да уморя да ги хваля.  Peace

# 148
Откъде и как ги поръчвате? Имам предвид, отиват ли на митница и голямо ли е оскъпяването от доставката?

# 149
  • София
От iherb.com поръчах. Доставката е 6 долара (мисля до 40 долара поръчка). Със сигурност отиват на митница ако стойността на поръчката е над определената.

Общи условия

Активация на акаунт