Четки за грим 1

• 61 224
  • 749
  •   1
Отговори
# 120
Аз наскоро си купих всичките четки на Есенс без тази за очната линия. Накиснах ги в една чаша с шампоан и вода, но лилаво не видях да пада. За тези пари са чудни наистина. На Инглот са към десет пъти по-скъпи и не намирам никаква разлика. Всъщност две от техните четки, които купих са си откровено смотани. В понеделник ще ходя в един магазин за художници да видя от там какво ще излезе.

# 121
На мен само при едната четка ми падна лилаво при миене. Тя е и някак с по-друг косъм от старата (имам две еднакви), някак боцкаща... освен да са развалили качеството  Tired
Не е паднало лилавото, но при мене тази четка ужасно боде! Купих я миналата година, би трябвало да е от 1-вата партида. Ползвам я само ако любимата ми pencil brush на Гош е мръсна. Разликата им е огромна.
Въпреки, че имам всичките четки на Есенс само тази за пудра с бяло-розовите косми става за нещо.
Скосената за очна линия също прави прецизна линия, но я тя започна да ме дразни с това боцкане ooooh!

# 122
Ulenceto  newsm78 може би на е.l.f. плоскта четка - черната (без бели косми) от студио серията или на Саманта Чапман плоската newsm78
Ще може ли линк?  Hug
Принципно не искам да поръчвам от интернет, но ако е крайно наложително, става!

# 123
Бихте ли ми препоръчали четка за нанасяне на маска , ако може линк Hug
Ветрилообразните четки са добър избор Peace Много харесвам тази от Studio серията на E.L.F. (макар да не съм я ползвала с тази цел), тъй като е с гъст и жилав, но същевременно мек и недраскащ косъм.

# 124
Привет!
Имам нужда от компетентно мнение и съвет. Mr. Green
Никога не съм се гримирала, някак си не ми идва отвътре, а и нямам навик Blush. Чат-пат се случва да сложа ФДТ, та в този ред на мисли - може ли да ми препоръчате някоя четка, която да е на нормална цена за човек, който се гримира два пъти в годината?   bouquet

Според мен ако слагаш фдт 2 пъти в годината не си заслужава да си купуваш четка. Четки се взимат за продуктите, които ползваш често или дори ежедневно. Плюс това фдт, разнесен с ръце, се затопля и стои много естествено Wink Чела съм дори статии на професионални гримьори, които са за разнасянето с пръсти.

# 125
И според мен няма смисъл от закупуването на четка при положение, че се ползва ФДТ два път в годината  Peace
Аз често използвам ФДТ, имам четка на Lancome + разни гъбички, но така и не ги използвам, а го нанасям с пръсти  Simple Smile При мен ФДТ-ът нанесен с пръсти стои най-добре, а и се нанася най-бързо. След като нанеса ФДТ си измивам набързо ръцете и съм готова  Grinning
Но ако случайно ми е излязла пъпка и искам да я прикрия, тогава вече предпочитам да използвам четка за коректора, но и с пръсти също става.
Единственото нещо, което не мога да нанасям с пръсти, това са сенките - за тях ми трябват задължително четки. За контурите, пудрата и ружа също ми трябват четки, но за ФДТ - категорично НЕ.
Поръчала съм си четки на Samantha Chapman и с голямо нетърпение ги чакам, но се съмнявам, че ще заменят пръстите ми при нанасянето на ФДТ  Simple Smile

# 126
Зависи от фдт-на.
Ако е подобен на Ревлон Колърстей определено седи много по-добре ако се нанесе с четка. Иначе има опасност да се сложи прекалено много и да седи като маска.
Човек веднъж свикне ли с перфектният резултат, който дава четката, повече не може да се откъсне от нея Peace
Плюс това с четка става много по-икономично (ползва се двойно по-малко продукт)

# 127
Благодаря ви!   bouquet
Принципно съм наясно, че не е най-удачната инвестиция, но съм чела/гледала, че с четка става най-добре и искам тези 2 пъти, когато слагам, да са перфектни!  Hug

# 128
Четката на Инглот е супер, абсолютна имитация на тази на MAC. 30 лева и е цената до колкото си спомням. Според мене такава инвестиция си заслужава Peace

# 129
Аз не мога да си представя, че бих могла да си сложа прекалено много ФДТ, ако го нанасям с пръсти.  Simple Smile Виж при четката си го представям и дори ми се е случвало.  Rolling Eyes
Със сигурност видът ФДТ оказва влияние и е напълно възможно да има ФДТ, който да се нанасят по-дборе с четка от колкото с пръсти.
Аз нанасям първо по-малко количество и ако преценя, че не ми е достатъчно нанасям още, но моите ФДТ могат да се напластяват, което е много важно и няма никаква опасност да нанеса повече от необходимото.

Ulenceto, и аз бях гледала много филмчета и исках перфектен резултат и за това дадох около 80 лева за четка, но се оказа, че при мен перфектният резултат се получава с пръсти, а не с четка.
Ти какъв ФДТ използваш?

# 130
Да, много зависи от фдт-на. Има си формули, които се нанасят и перфектно с пръсти. Но тези по-гъстите и дълготрайни седят много по-добре нанесени с четка.
А и не обичам да си цапам ръцете докато се гримирам  Blush

# 131
Четката на Инглот е супер, абсолютна имитация на тази на MAC. 30 лева и е цената до колкото си спомням. Според мене такава инвестиция си заслужава Peace
Мерси! Ще може ли снимка/номер? Wink

Ulenceto, и аз бях гледала много филмчета и исках перфектен резултат и за това дадох около 80 лева за четка, но се оказа, че при мен перфектният резултат се получава с пръсти, а не с четка.
Ти какъв ФДТ използваш?
Абсолютно възможно е и при мен да е по-добре с пръсти, но аз не съм ползвала четка и нямам база за сравнение.
ФДТ-нът ми е съвсем обикновен:
Скрит текст:
Наумила съм си, че трябва да си взема някой по-хубав, въпреки че съм доволна от този.

# 132
Eто я четката
Скрит текст:
Но може да пробваш и с тази бъфинг четка на Сам Чапман (те не са и скъпи)
Скрит текст:
Излиза около 10-12 долара с доставката от iHerb

# 133
  • варна
Бихте ли ми препоръчали четка за нанасяне на маска , ако може линк Hug
Ветрилообразните четки са добър избор Peace Много харесвам тази от Studio серията на E.L.F. (макар да не съм я ползвала с тази цел), тъй като е с гъст и жилав, но същевременно мек и недраскащ косъм.
Мерси Hug
Други предложения newsm78 или я по добре споделете вие с какво си нанасяте маските за лице? Аз За сега действам с ръцете Embarassed

# 134
Аз също нанасям с ръце, по-лесно ми е да контролирам контура на нанасяне около косата, очите, устата, но от друга страна покритието ми не е много равномерно, да не говорим колко продукт остава по пръстите.. И на мен ми е интересно другите как работят Hug

Общи условия

Активация на акаунт