Четки за грим 1

• 61 258
  • 749
  •   1
Отговори
# 60
Suqqu, японски са. Гледах ги във видео на Лиса Елбридж.

# 61
  • Варна
Ами тя май в едно видео беше казала, че много трудно се намират и ги нямало в нета.Иначе ето линк с местонахождението на магазините им:http://www.suqqu.com/global/shop/index.html

# 62
А да сте виждали четки с подобна форма на други фирми?

# 63
  • в 1001-та нощ
английският магазин има и онлайн магазин

http://www.selfridges.com/en/Beauty/Categories/Make-up-colour/?f … +Name&ppp=min

ако не доставят до бг - може и с превозвач

# 64
a.l.e.n.a благодаря ти за линка. До мен доставят. Аз не живея в БГ

# 65
  • в 1001-та нощ
 Peace

# 66
Момичета, може ли да ми препоръчате търговец от и-бей, от който да си поръчам протектори за четки  Hug

Всичките, които аз набелязвам не доставят до Бг  Tired

# 67
Знаеш ли, има един китайски чесън - продават го точно в такива продълговати стегнати мрежички. Чесънът е боклук, но мрежичките адски стават за протектори за по-големите четки  Mr. Green

# 68
Весе, аз съм поръчвала от този, но в момента не предлага. Иначе намерих още два - тук и тук Peace

# 69
ЗДравейте,
Искам да ви попитам кой четки са подходящи за начинаещи с четките?
Решила съм да купя четки от Сигма.
Колебая се много между тези двата комплекта:
http://www.sigmabeauty.com/Sigma_12_Brush_kit_Make_Me_Classy_Black_p/ckc01.htm
или по-малкия като за начало
http://www.sigmabeauty.com/Make_Me_Classy_Travel_Kit_p/tkblk.htm
Освен това виждам, чима и хубави отзиви за F80- за ФДТ и Р82 - за коректор.
Ако взема Травъл комплекта ще мога ли в същия несесер да събера и двете F80 и Р82 или са много по-дълги??
Благодаря предварително за отговорите.

# 70
Аз бих си взела първия комплект  Peace Тези четки ще са ти достатъчни за начало в грима и на лице и на очи. Във втория, четките за очи са малко. Освен това спокойно може да си нанасяш ФДТ и с четката от първия комплект и да не поръчваш нищо друго  Peace

Пух, мерси  Hug

# 71
Не знам дали ще се справя с толкова много четки... и да не стане така, че да ги купя и да си стоят. В първия комплект има толкова много четки, че не знам дали толкова много видове грим ще ми отиват.
Относно ФДТ -аз не обичам много плътно нанесен да е , искам да е незабележим и чета отзиви, че плоската четка е точно за това нанасяне, което не харесвам и F80 е по добро решение. Коректор не използвам почти, но базата за сенки с какво ще я нанасям?
В голяма дилема съм...., а имам един приятел, който може да ми ги донесе след 2 седмици и трябва да решавам много бързо какво да взема... newsm78

# 72
Това са базови четки и като започнеш да ги позваш, ще видиш че ще ти трябват за всеки един  грим  Wink А ФДТ, нанесен с тази четка, която е черно-бяла, ще стане точно с леко и естествето покритие  Wink Варианта на четка за ФДТ във втория комплект /такава за "намазване"/, според мен по-малко ще ти хареса и тя може наистина да си стои неизползвана. Но с черно-бялата спокойно ще можеш да постигнеш, това което искаш и което се получава с F80. Но както си прецениш - ако искаш си вземи и нея  Grinning

# 73
Моят съвет - вземи си някой от Bunny-колекциите. Четките им са синтетика, поддържат се по-лесно. И си докупи F80 и P82. Ще ти се поберат перфектно в кутията. Тя е така направена, че да можеш да си добавяш някои неща, т.е. по-широка и малко по-дълга е. Можеш да се ориентираш като на всеки продукт са дадени размерите.  Peace
п.с. Въпреки, че много момичета съветват за дуо-файбъра  Naughty , според мен флат-кабукито е по-добрия вариант.

# 74
  • София
За мен плоското кабуки е на светлинни години пред дуофайбър четките. Много по-естествен завършек се получава и ФДТна някак залепва по-плътно към кожата и е в пъти по-траен  Peace

Общи условия

Активация на акаунт