Четки за грим 1

• 62 568
  • 749
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Супер, дано ги получиш бързо  Party

Като дойдат моите ще пусна пак снимки с всички нови четки, които съм си взела напоследък (99.9% на Саманта и 0.1% MAC  Laughing )

# 421
  • София
Благодаря, Ел Мем!

# 422
С дебитна VISA ще стане ли през този сайт iherb, защото в някои сайтове ми отказват  Confused

# 423
  • София
Става да, аз така платих днес.  Peace

# 424
Момичета за колко дни ви идват четките от iherb?

# 425
Не помня точно, но беше в рамките на 10дни до две седмици  Wink Търпение, душко, ще дойде  Mr. Green

# 426
Ох, добре Simple Smile че вече се притесних- 8-ми ден не идва

# 427
  • София
Имате ли впечатления от четките за фдт на Гош и АртДеко?

# 428
Харесвам ги на Gosh. Имам доста техни четки и ги ползвам oт години.

# 429
Имате ли впечатления от четките за фдт на Гош и АртДеко?
На Artdeco съм имала само една четка (за пудра) и толкова се разочаровах, че повече не съм купувала техни чети. Проблемът при тази четка беше, че много косъмчета пускаше и цялото ми лице ставаше в косми от четката  Rolling Eyes

# 430
  • София
Момичета, това чудо на Real Techniques - Expert Face Brush става ли за нанасяне на хайлайтър? Crazy

# 431
Момичета, това чудо на Real Techniques - Expert Face Brush става ли за нанасяне на хайлайтър? Crazy

Да.  Peace

# 432
В какво би могло да си държа четките, ако не искам да стоят прави? Имам предвид, че не искам да ги държа така прави, сложени в нещо като чашка, за да не събират прах и да не се цапат. Ако ги държа в легнало положение в нещо като кутия примерно, няма ли да се смачкат? Thinking
Как си съхранявате вие четките?

# 433
Аз съм ги сложила в чаши и стоят изправени, а чашите са ми прибрани в един шкаф.
Според мен е по-добре четките да се съхраняват изправени, а и в този шкаф не мисля, че се цапат при положение, че ги ползвам непрекъснато и трябва да ги почиствам.  Simple Smile

# 434
Мда, по-добре изправени, за ад не си губят формата  Peace Като ги ползваш често, ще ги почистваш често и няма да се цапат  Wink

Общи условия

Активация на акаунт