Четки за грим 1

• 61 313
  • 749
  •   1
Отговори
# 540
Момичета, поръчката ми от Сигма от 22.11 още е Proсcesing, нормално ли е?

# 541
  • София
Моята поръчка от 22.11. я шипнаха снощи (получих мейл около 20ч.). Така че най-вероятно съвсем скоро ще получиш и ти.

# 542
  • София
Влизам да похваля експерт четката на Саманта Чапман. Страхотно бързо се нанася Колърстей с нея и резултата ми харесва много повече отколкото с досега използваната от мен плоска четка за течен ФДТ на Барбара Хофман. Усещането на лицето докато ползвам експерта е невероятно.

За четката за пудра няма какво повече да кажа от това, което е писано досега.

Изключително съм доволна и от двете четки на Саманта!  Peace

# 543
  • София
А мнения за четките на Gosh? Изглеждат прилично и на добра цена. Има ли доволни?

# 544
Аз имам две техни четки за очи и съм много доволна  Peace Мекички, не се скубят и са здрави. Единствено бих предпочела да са с малко по-дълги дръжки, но това не е болка за умиране.

# 545
  • София
Аз искам да попитам дали има някаква тънкост при почистване на четките, специално на тези за ФДТ питам.
Имам два вида - първо ползвах една плоска. Не можех да я изчистя хубаво (мия с детски шампоан) и ФДТ се набиваше в нея. Молкото и да я миех той си стоеше полепнал по космите.
После почнах да ползвам тая на ELF, която е за пудра, но много жени я ползват за ФДТ. Ами и при нея, точно по средата на четката навътре се набива ФДТ.
И поради тази причина продължавам да нанасям с пръсти, а ефекта от нанасянето с четка ми харесва повече.
Та вие как и с какво ги почиствате тези четки?

# 546
  • София
Аз имам две техни четки за очи и съм много доволна  Peace Мекички, не се скубят и са здрави. Единствено бих предпочела да са с малко по-дълги дръжки, но това не е болка за умиране.
Благодаря ти, Веси. Чудя се между тези на Gosh и Real techniques. И двете марки ги хвалите тук. Може би ще взема по една за проба и от двете марки.

# 547
Аз искам да попитам дали има някаква тънкост при почистване на четките, специално на тези за ФДТ питам.
Имам два вида - първо ползвах една плоска. Не можех да я изчистя хубаво (мия с детски шампоан) и ФДТ се набиваше в нея. Молкото и да я миех той си стоеше полепнал по космите.
После почнах да ползвам тая на ELF, която е за пудра, но много жени я ползват за ФДТ. Ами и при нея, точно по средата на четката навътре се набива ФДТ.
И поради тази причина продължавам да нанасям с пръсти, а ефекта от нанасянето с четка ми харесва повече.
Та вие как и с какво ги почиствате тези четки?

Аз ползвам тази на ЕЛФ. Мия я с детския шампоан на Бочко - зелен. Адри го препоръча и наистина с него четките стават много мекички  Peace Измива всичко много добре. По едно време и аз виждах, че се понасъбрал ФДТ по-навътре. Тгава го измих със сапун. Разтворих космите и насъпонисах по средата на четката  Wink Предположих, че може да се скапе от това миене в дълбочина, но нищо й няма  Peace Естествено това съм го правила до сега само 2 пъти за вече повече от година, както ползвам четката.

# 548
  • София
Благодаря   bouquet Ще си купя и аз този шампоан, може би моя не измива добре (а и понякога когато ме мързи да ходя да взема детския шампоан мия директно на мивката с течния сапун за ръце).

# 549
Здравейте, нека споделя как аз почиствам четките си:
1 Напоявам добре една/две салфетки с олио (обикновеното, за готвене)
2 Взимам четката и с леки кръгообразни движения започвам да трия четката в напоената салфетка. Важно е да не търкате четката грубо и силно, за да не се повредят косъмчетата.
3 Ще забележите че пада страшно много грим и наслоявания, след като вече съм минала всички четки (въртите четките докато спре да се оцветява салфетката), ги накисвам в разтворен мек шампоан в малка чашка/бурканче или каквото имате. Така ги държа поне час/2 . Ще видите, че водата е оцветена от падналите бои.
4 След това ги измивам леко и нежно с хладка вода. Подсушавам с хартия (леко) и ги оставям да си доизсъхнат. Това е ..наистина четките се чистят по този начин и после са много мекички.   

п.с. никога не мийте четките си със сапун, той изсушава, все едно да миете косата си със сапун, просто косъмчетата ще станат по-груби и не така меки.

# 550
  • София
Някой има ли впечатления от четките на КЕНТ? Thinking
Взех си тази днес:

# 551
Копче, от къде си я взе? И аз я заглеждам, но май са пуснали нови варианти на КЕНТ, защото по сайтовете намирам само едни с бели дръжки и няма точно такъв тип четка  Rolling Eyes

# 552
  • София
Има ги в аптеката в БП. Peace
Гледам ги от страшно много време, както и тези за коса. Но днес последно и дадох шанс да ми хареса. Ей 'ми, това е търсената пенсил четка! Hug

# 553
  • В къЩи.
И аз от доста време и се чудя на тази четка на Кент,и докато се начудя ,сега никъде не я намирам ,за да поръчам.  Tired
Копче,на каква цена я взе?

# 554
  • София
Веси, Е45 отново е налична  Twisted Evil

Общи условия

Активация на акаунт