Четки за грим 1

• 61 231
  • 749
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Вчера получих Е25 поръчана на черният петък. Днес сутринта я тествах. Ми много е добра, честно. А както повечето от вас твърдят че 217 е още по-добра, само си представям колко е гот. До сега съм ползвала всякакви четки от по-масовите, но никоя не постига резултат като Е25  Peace. Следващата ми цел е 217  Crazy.

# 601
Аз имам и двете наистина 217 е по-добра.

# 602
И аз днес сравнявах Е25 на Сигма, която имам от вчера, и 217 на MAC. Четката на Сигма е чудесна, но аз лично бих я използвала не толкова за блендване, колкото за нанасяне на сенки на по-голяма площ.
За блендване определено не е толкова удобна, колкото тази на МАС, защото е по-плоска и не толкова "жилава", а и тази на МАС като че ли ми пасва по-добре на извивката на окото.
Но определено имам усещането, че Сигмата също ще се превърне в любима моя четка - удобна, лесно се работи с нея, чудесна големина, хубави косъмчета и форма.

# 603
  • в 1001-та нощ
Момичета,имам някои въпросчета за сайта на Сигма.Ако поръчката отиде на митница (за София става въпрос),къде се намира това?Преди 2 години някъде освобождавах пратка от митница около Централна гара и хотел Принцес...Там ли се ходи или вече не?И още нещо -изисква ли се да имам копие от фактура? Няма да поръчвам лично аз,а приятелка,която живее в друг град и ако трябва да имам и фактурата....много сложни ще ми станат тези четки  ooooh!
  bouquet

може да ти прати на мейла самата поръчка, като файл - да се вижда какво е поръчано, колко струва ....

# 604
  • в белята
Здраввейте,
интересува ме като за първа четка за очи да си взема ли 217 и след това да допълвам с други ,като се има в предвит ,че тепърва се уча да нанасям правилно сенките за очи?

# 605
Да, вземи си я  Wink С хубава четка всичко се постига по-лесно. Това ще ти е улеснение, щом сега започваш да се учиш  Peace

# 606
Здраввейте,
интересува ме като за първа четка за очи да си взема ли 217 и след това да допълвам с други ,като се има в предвит ,че тепърва се уча да нанасям правилно сенките за очи?
217 е много хубава четка и според мен няма да сгрешиш ако я вземен, но на мен само тя не ми е достатъчна.
Няма да е лошо да си купиш поне още една четка.
Аз много харесвам 239, 228 също ми харесва и я ползвам много често.
Най-добре разгледай всички четки, помисли, консултирай се с продавачките и си купи тези, които на теб ти харесват.

# 607
  • София
След близо 5 дена ползване на пенсил четката на Кент, мога да кажа, че съм много доволна от нея. Hug
Много ми е удобна и с нея постигам точно това подчертаване на линията на тъмният цвят, което търсех.  Hug
217 не я ползвам изобщо даже тия дни. Ама аз от самото начало не бях възхитена от нея. Много голяма е някак си и е като метла замита сенките върху клепачите. Всъщност, като се замисля, то това и е предназначението, де Thinking. Ама от Кент-а съм по-доволна! Crossing Arms

# 608
  • Бургас
Получих си F80 от Sigma.  Peace

Изпратена на 26.11., на 1 декември е била в пощенския клон.  Shocked Обаче, нямах известие, добре, че днес попитах.
Даже изпревари пратка от Англия, изпратена по същото време и която все още очаквам.

# 609
  • В къЩи.
След близо 5 дена ползване на пенсил четката на Кент, мога да кажа, че съм много доволна от нея. Hug

Изобщо не ми помагаш.  Crossing Arms  Hug
От доста време я харесвам и се опитвам да се убедя ,че не ми е нужна,а и цената й ме спира,но ти продължаваш да наливаш масло в огъня...  bouquet

Би ли постнала една нейна действителна снимка и да покажеш точно за какъв ефект я ползваш? (дано нещо не ми хареса и да се откажа от нея... Wink )

# 610
  • София
Снимки мои тук не показвам, по принцип, ако изключим, аватара ми, де Blush, та няма как да снимам очи и пр., но четката ще се опитам да я снимам довечера в къщи. Peace
С четката буквално рисувам, а на мен това не ми се удава много,
А, може просто и да е от това, че за пръв път попадам на такава четка и от там да идва уау-ефекта. Щеше ми се МАК219 да си взема първоначално, дори на срещата казах на момичетата, че заменям моята 217 веднага за 219, но след като си взех Кент/а не се чувствам вече привлечена от МАКската, пред вид 3-ойната и цена още повече. Shocked Crazy

Последна редакция: чт, 06 дек 2012, 14:23 от kopche

# 611
И моите четки дойдога на F80  и на Герлейн за метеоритите с бялата дръжка. Последната ме изнененада, поръчах на 02.12 и на 06 я получих  Crazy Дано ми харесат
F80 за нанасяне на ФДТ ли я ползвате?

# 612
  • София

Да  Peace

Много се радвам, че така бързо идват нещата. Сега ако ни пратят и неполучените от месеци назад, ще е супер (не говоря за Сигма).

# 613
И моите четки дойдога на F80  и на Герлейн за метеоритите с бялата дръжка. Последната ме изнененада, поръчах на 02.12 и на 06 я получих  Crazy Дано ми харесат
Уау!  Shocked
От къде ги поръча?

# 614
F80  от черния петък в Сигма, а Гърлейн от Ebay  Peace

Общи условия

Активация на акаунт