Четки за грим 1

• 61 278
  • 749
  •   1
Отговори
# 585
  • София
Пристигна ми четката на Сигма  Party
Това от шопинга покрай черния петък ли?  Mr. Green

# 586
  • София
Да Simple Smile Поръчана на 22.11, шипната на 26.11.

# 587
  • София
Да Simple Smile Поръчана на 22.11, шипната на 26.11.
Ехаа, кеф  Heart Eyes Дано и моята е била в същото чувалче. Макар, че едва ли - сега видях, че е шипната на 29.11. Може би края на седмицата  Whistling

# 588
  • София
Дано всички четки да дойдат толкова бързо  Hug Аз даже и не очаквах, честно казано. Изненадах се като прочетох кой е подателят  Whistling

# 589
Ей, честито, Ел  Flutter Наистина са много бързи последно време, пу-пу. И моите последни мостри на МАС дойдоха за седмица  Crazy

# 590
Момичета,имам някои въпросчета за сайта на Сигма.Ако поръчката отиде на митница (за София става въпрос),къде се намира това?Преди 2 години някъде освобождавах пратка от митница около Централна гара и хотел Принцес...Там ли се ходи или вече не?И още нещо -изисква ли се да имам копие от фактура? Няма да поръчвам лично аз,а приятелка,която живее в друг град и ако трябва да имам и фактурата....много сложни ще ми станат тези четки  ooooh!
  bouquet

# 591
Еmina, точно там е митницата Peace
Помоли приятелката ти да ти препрати на имейл копие от плащането. Само това ще ти искат

# 592
Жаки,благодаря за разяснението  bouquet

# 593
  • София
Пристигна ми четката на Сигма  Party
Чудесна новина! И моята поръчка е от същата дата, сигурно днес ще ме чака известие от митницата Simple Smile
Твоята в пощата ли дойде?

# 594
  • София
В пощата дойде, но беше само за 10 долара (пишеше си реалната стойност на пакета).

# 595
  • София
Мерси, така и предполагах....значи моята ще се забави повечко   bouquet

# 596
Големи късметлийки сте вие с тази митница в България.  Simple Smile Направо ви завиждам  Blush
Аз си поръчах комплект от 4 четки на Real Techniques, взех си ги от пощата, но ме накараха да платя мито + някаква такса от 10 евро  Money Crazy Twisted Evil
Не знам как го правят, но тук си водят явно записки, кой какво и от къде е поръчал и на мен при втората поръчка ми накараха да платя мито  Crazy

# 597
  • София
Сигурно при вас е по-ниска стойността, над която се заплаща ДДС  Thinking

Иначе колко сме късметлии не знам. Имаше един период, в който всяка пратка ми идваше явно разопакована тип "Я да видя има ли тук нещо интересно за мен", включително бях получила 4-ка сенки на Шанел - опаковката, велуреното калъфче, но без самите сенки  Tired Хич и не съм се съмнявала къде точно им бяха поникнали крачета  Outta Joint

# 598
  • София
И аз от доста време и се чудя на тази четка на Кент,и докато се начудя ,сега никъде не я намирам ,за да поръчам.  Tired
Копче,на каква цена я взе?
17лв. Peace

# 599
  • В къЩи.
Благодаря .   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт