Четки за грим 1

• 61 291
  • 749
  •   1
Отговори
# 570
Аз си поръчах Ф45  Whistling , чакам и Е70.
Четките си мия много внимателно, под лека струя вода, която се стича в ръката ми. Специално тези за ФДТ първо измивам с

след това използвам обикновен сапун за пране, пак от ДМ. Другите четки за лице и очи почиствам само със сапун и после нанасям балсам без силикон. Пера четките до чиста вода и суша върху кърпа или слагам на ръба на нещо така, че космите им да са във въздуха. Много мекички стават и светват като нови!  Heart Eyes

# 571
  • при принцесите
Момичета, ще разваля ли четките, ако вместо с разтвор за почистване и салфетка ги забърша с кърпичка за почистване на грим (Pom Pon) Rolling Eyes Става въпрос за четки за сенки предимно, плоски и блендиращи.

# 572
  • София
Момичета, моля, нека някой пусне свои снимки на почистване на четка от ФДТ (снимки преди и след) Praynig
Купих си зеления шампоан на Бочко, сапунисвах и отмивах  сигурно 5-6 пъти и вътре пак си има ФДТ Sad
Ще пробвам варианта с олио/зехтин, но то не е подходящо за всекидневно почистване.

# 573
Момичета, някой знае ли от къде могат да се поръчват за България четки на Rae Morris и/или Hakuhodo?
В сайта на Rae Morris в падащото меню има опция за България, но при финализиране на поръчката ти казват, че съжаляват, но не доставят до там. Иначе днес получих напомнителен имейл да си завърша поръчката.  Crazy Много искам да си взема такава четка.
Първата в ляво е на Rae Morris, другите на Hakuhodo.

Някой да знае нещо подобно на друга марка?

# 574
Момичета, моля, нека някой пусне свои снимки на почистване на четка от ФДТ (снимки преди и след) Praynig
Купих си зеления шампоан на Бочко, сапунисвах и отмивах  сигурно 5-6 пъти и вътре пак си има ФДТ Sad
Ще пробвам варианта с олио/зехтин, но то не е подходящо за всекидневно почистване.
Трябва ти нещо по-силно от Бочко. Имала съм го и той почти нищо не мие.
Най-добре с антибактериален сапун, хубав шампоан за коса (не детски) или някакъв хубав гел/балсам за чинии.
Също така зависи и от самите косми на четката ти както и от вида на фдт-на. При някои си трябва и нещо мазно за да падне. Примерно Колърстей е много труден за махане

# 575
  • София
Жаки, беше ме страх, че с гел за чинии ще си съсипя четката. Вчера слагах от Фото Реди на Ревлон, явно е доста упорит. Но като се замисля и с Double Wear имам същия проблем. Ще пробвам сега с мой шампоан и ако не стане - с гел за чинии (само дано наистина не се скапе четката от тоя тормоз)

# 576
И моята четка на Dior се чисти много трудно, да не кажа въобще  ooooh!
Косъмчетата са толкова много и нагъсто, че вечно като я стисна и излизат остатъци от вътрешността  Twisted Evil Crazy
Първо пробвах с разтвора на МАС, след това като видях, че с него не става, я мих с детски шампоан, със сапун за ръце. Сега остава да я измия с препарат за чинии  Laughing  Rolling Eyes
Четката е страхотна (тази за ФДТ), но това чистене ще ме побърка и избягвам да я ползвам - не за друга, а защото трябва след това да я чистя  Rolling Eyes

# 577
  • София
Момичета, имате ли наблюдения за колко време идват четките от Сигма?  newsm78 Моята е пусната в петък  Heart Eyes

# 578
Момичета, имате ли наблюдения за колко време идват четките от Сигма?  newsm78 Моята е пусната в петък  Heart Eyes

Дай им поне 10-14 дни  Wink Понякога има и приятни изненади, но горе-долу е толкова от САЩ.

# 579

Аз ползвам (ежедневно) разтвора на M.A.C. и (един път седмично) детския шампоан Bubchen Baby Shampoo с алое вера. Мак-ският разтвор, за мен, най-добре почиства. Пробвала съм и на други марки, не бях доволна Peace
С "основното почистване" Mr. Green действам по следния начин: слагам количество, колкото грахово зърно, в шепата си, разтварям с малко вода и започвам с леки въртеливи движения пак в шепата) да почиствам четката. След като същата е поела от шампоана, слагам малко количество чиста вода в ръката си и започвам изплакването. Никога не го правя под течаща вода, защото ме е страх, че ще си съсипя четките Rolling Eyes. Единствено на финала, за някакви секунди, слагам четката под струята.
Доволна съм много от въпросния шампоан и затова се включих, за да препоръчам Wink (дано не се приеме като реклама). Има добра измивна сила и не е скъп - към 6,7 лв.

# 580
  • София

Дай им поне 10-14 дни  Wink Понякога има и приятни изненади, но горе-долу е толкова от САЩ.

Дано е преди Коледа, че ...  Praynig

# 581
Жаки, беше ме страх, че с гел за чинии ще си съсипя четката. Вчера слагах от Фото Реди на Ревлон, явно е доста упорит. Но като се замисля и с Double Wear имам същия проблем. Ще пробвам сега с мой шампоан и ако не стане - с гел за чинии (само дано наистина не се скапе четката от тоя тормоз)
Нищо няма да й стане. Повечето от четките ми са на 6+ години и са в перфектно състояние. Мила съм ги с какво ли не, спрей за четки, бебешки шампоани, нормални шампоани, зехтин и веро....
Най-добрата формула за мен е хубав професионален шампоан + маска. Стават като нови
А за четката за фдт и задължително нещо мазно (бебешко олио) или спрея на MAC. Colorstay иначе няма падане

# 582
Момичета, някой знае ли от къде могат да се поръчват за България четки на Rae Morris и/или Hakuhodo?

Hakuhodo могат да бъдат поръчани от   http://www.hakuhodousa.com/shop/index.php?cPath=1&main_page=index, имат международна доставка. Имам и аз набелязани някои неща, но засега не съм поръчвала. Страх ме е да задълбая, защото лесно се увличам. Но имат доста интересни четки. Лошото е, че ДДС и митото не можем да избегнем.

# 583

Hakuhodo могат да бъдат поръчани от   http://www.hakuhodousa.com/shop/index.php?cPath=1&main_page=index, имат международна доставка. Имам и аз набелязани някои неща, но засега не съм поръчвала. Страх ме е да задълбая, защото лесно се увличам. Но имат доста интересни четки. Лошото е, че ДДС и митото не можем да избегнем.

Да, направих си регистрация и видях, че доставят до България.  Peace Доставката е 12 долара, за мито и ДДС не ми се мисли.
Между другото снощи ми пратиха имейл със следното съдържание от Rae Morris:

"Hi ***,

Thank you for your email. We can easily set Bulgaria up in our system – I will let you know when it is ready to go.

Thanks again for your interest.

Regards,

Jim Cornish

Managing Director
Rae Morris Pty Ltd
PO Box 375, North Richmond NSW, Australia"

# 584
  • София
Пристигна ми четката на Сигма  Party

Общи условия

Активация на акаунт