Четки за грим 1

• 61 227
  • 749
  •   1
Отговори
# 615
  • В къЩи.
Снимки мои тук не показвам, по принцип, ако изключим, аватара ми, де Blush, та няма как да снимам очи и пр., но четката ще се опитам да я снимам довечера в къщи. Peace

Може и снимки от нета,не държа да са лично твой. Peace
Ще чакам търпеливо. Heart Eyes

# 616
  • София
Ako ползваш немски, тук има кратко ревю на четката, но определено се изтъка повече предимствата на Пош четката, в сравнение с тази на Кент 4ти номер.
http://www.magi-mania.de/kent-socket-brush-no-4-posh-smokey-eye-pinsel/
Но мисля, че помага да се придобие поне представа. Peace

# 617
  • София
Днес взех и моите четки Сигма от митницата  Heart Eyes

# 618
  • София
Вчера получих и пакетчето от Coastal scents, с 5 четки за очи и една за руж. Всичките си ги поръчах със синтетичен, а не с естествен косъм. Много, много ми харесват. На допир са страхотни. Тази за руж е толкова мека и гладка  Heart Eyes. Днес тествах две от четките за очи. Много добре стана, нанасят супер, точно там където искам, без да разпрашват или "мажат" излишно. Интересното е че са много меки и гладки, същевременно са жилави и не боцкат. Доволна съм.

# 619
  • Пловдив
Момичета,може ли да ми кажете за какво точно е четката кабуки?

# 620
Момичета,може ли да ми кажете за какво точно е четката кабуки?
Голяма гъста четка с много малка дръжка, като пънче предимно за бронзиране и прахобразни пудри. Задължително е да имаш една. Повече не ти трябват, въпреки че са много красиви. Четката на гейшите.

# 621
  • Пловдив
densi ,благодаря ти!  Hug
Тази четка буквално ме привлича Grinning
Искам я!

# 622
Вече и аз имам МАС 217  Party Като я пробвам, ще напиша как е според мен в сравнение със Сигма Е25. Но дори и на допир са доста различни  Thinking

# 623
  • Стара Загора
Снимки мои тук не показвам, по принцип, ако изключим, аватара ми, де Blush, та няма как да снимам очи и пр., но четката ще се опитам да я снимам довечера в къщи. Peace

Може и снимки от нета,не държа да са лично твой. Peace
Ще чакам търпеливо. Heart Eyes

Ако не е проблем, ето няколко от мен, сравнена с една на Pretty Time, която имам. Докато Копче се включи, реших да наснимам моята.  Hug

http://ivchencetordv.snimka.bg/other/kent-ft-pretty-time-brush.718094.all

# 624
  • В къЩи.
Благодаря ти, Ивче.   bouquet
След няколко дни вече ще е в ръцете ми благодарение на копчеHug

# 625
  • София
Вече и аз имам МАС 217  Party Като я пробвам, ще напиша как е според мен в сравнение със Сигма Е25. Но дори и на допир са доста различни  Thinking

Супер  Hug Пиши после какви са ти наблюденията.

# 626
  • Пловдив
Момичета, моля препоръчайте ми каква четка да си взема за да отстранявам наронени сенки...ветрило или някаква друга трябва да бъде?
Взех си две четки на Gosh и съм много доволна. Цената им е повече от приемлива и като за начинаещ като мен мисля, че са идеални - плоската четка за сенки и пенсил четката, по препоръка на Жаки Simple Smile

# 627
  • София
Момичета, моля препоръчайте ми каква четка да си взема за да отстранявам наронени сенки...ветрило или някаква друга трябва да бъде?
Aз няма да ти препоръчам четка Naughty, защото ще ти кажа моят трик за справяне с проблема. Wink

Това разпрашяване на сенките ме дразнеше страшно много всяка сутрин, особено когато времето никога не стига и реша да използвам някоя сива сянка или по тъмно кафява, да речем. Ако река да изтрия с пръст-става една драма голяма  ooooh!и се скъсвам да се ядосвам, защото си развалям грима по този начин и започвам да търся в последнта минута клечки аз уши, с които внимателно да прикрия несъвършенствата, в следствие на това разпрашяване.

Та един ден ме осени идеята, че просто трябява да сменя стъпките в утринният си ритуал, свързан с грима, пиенето на кафе и пр. Hug

И сега започвам винаги най-напред с очите. Е, първо ги измивам след като стана, де. Mr. Green
Пия си кафето през това време.
Когато съм готова с цялостната визия за деня на очите, вземам напоен с лосион (масло от жожоба и розова вода) тампон и старателно обирам всяка една прашинка около зоната на гримирането, под очите, защото започва да ме дразни кожата и да ме сърби ужасно. И така с тоаиз тампон обтривам цялото лице сутрин. Жожобата е много добро средство за хубава кожа, преди всичко. Избягвам да сси трия грима, все пак. Mr. Green
След това, в банята продължавамн с миенето на зъбите, което е добре да се прави винаги след кафето, а не преди това! Naughty
И чак тогава започвам с продуктите за лице: овлажняващ крем, ББ крем отгоре, скинфиниш, руж, червило.

Та такава - ветрилната четка спокойно можеш да я скипнеш и да си преивестираш паричките за по-добра козметична инициатива. Hug Mr. Green

# 628
  • Пловдив
Благодаря kopche  Hug ,
аз също си мислех да сменя стъпките и наистина ще го направя, щом и ти го прилагаш успешно. Особено в последния момент, както скоро ми се разпрашиха ми идеше да се дяна в дън земя  Mr. Green

# 629
  • София
Ами да, това е най успешният ми метод и вече не само за сутрешно гримополагане, а за всяко изобщо Hug.
Но, особено сутрин, когато чашата с кафе е неотменно до куфарчето ми с гримове, се оказваше много често, че в заплеса си, щото и телевизия се гледа, все пак. Mr. Green съм изписала и изрисувала и напудрила цялото лице, а съм забравила, че трябва да си измия зъбите, преди фдт-на или ББТто, да речем и ставаше леле-мале, в последната минута.... Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт