Отговори
# 540

Голямо благодаря на labrex , за рецептата салата от тиквички..днес си облизах пръстите  Grinning

Радвам се, и аз така правя!   bouquet

# 541
ЕЕ,еклерите са си лесна работа... сега след всички ваши идеи остава само да имам време, да запретна ръкави и да почна да оползотворявам всичките яйца в нас Simple Smile Все пак говорим за 3 картона яйца  ooooh!

# 542
  • Варна
KaRoLa ЕКЛЕРИ!!! Една доза за тебе, и една за мене, че ти дадох тая хубава идея.  Laughing
newsm56 Ами и аз да дам предложение тогава. Реване направи и ако може и на мен едничко за идеята. Grinning

# 543
И аз да се включа с една питанка newsm78... Какво масло използвате, когато правите мъфини? Правила съм само в Германия, винаги са ми ставали чудесни. Прибрах се в България, хванах първото масло, забърках една доза...и стана едно нищо. Мъфините залепнаха за хартиените формички, станаха едни криви..абе ужас. Като си погледнах маслото - ми то с 25% масленост.
Може и на лични, да не е реклама. Благодаря!

# 544
  • софия
ЕЕ,еклерите са си лесна работа... сега след всички ваши идеи остава само да имам време, да запретна ръкави и да почна да оползотворявам всичките яйца в нас Simple Smile Все пак говорим за 3 картона яйца  ooooh!
Може да направиш кроасани със смес за крем карамел. Става много вкусно. Може би са пускали точната рецепта, сигурно и име си има, но не го знам, но горе-долу е: нареждаш на дъното на тава кроасани (с каквато плънка ги харесвате, но сладки. Може и натурални.) Забъркваш си смес за крем карамел, заливаш кроасаните и печеш на слаба фурна Peace

# 545
  • Пловдив
И аз да се включа с една питанка newsm78... Какво масло използвате, когато правите мъфини? Правила съм само в Германия, винаги са ми ставали чудесни. Прибрах се в България, хванах първото масло, забърках една доза...и стана едно нищо. Мъфините залепнаха за хартиените формички, станаха едни криви..абе ужас. Като си погледнах маслото - ми то с 25% масленост.
Може и на лични, да не е реклама. Благодаря!

Купувам масло от Лидл- Пилос мисля, че е марката. Никога досега не съм имала проблеми с него. 82% масленост е.

# 546
  • България
днес ми се хапват пилешки суб продукти
имам и гъбки,домати,моркови и лук,кисели краставички
върти ми се в главата нещо като дроб по селски,но приемам предложения особено изпитани

# 547
днес ми се хапват пилешки суб продукти
имам и гъбки,домати,моркови и лук,кисели краставички
върти ми се в главата нещо като дроб по селски,но приемам предложения особено изпитани

Дробчетата по селски на Как` Сийка, много са вкусни. Heart Eyes

И още няколко варианта:

ПИЛЕШКИ ДРОБЧЕТА ПО ИТАЛИЯНСКИ

ДЖИГИРИЦА, това с топла питка е разкош! Heart Eyes

МНОГО ВКУСЕН ДРОБ

# 548
Наистина еклерите са много прости за приготвяне, но аз колкото пъти правя, толкова пъти ми спихват. Изпълнявам всички препоръки. След като се опекат леко открехвам вратата на фурната, за да изстиват постепенно. Не знам защо така ми се получава, някъде бъркам и засега съм се отказала да правя.

# 549
Дами, бързо ми трябва изпитана рецепта за хляб/солен кекс с маслини, пармезан, чушки и подправки или нещо подобно. В нета има доста рецепти, но нямам време да пробвам, имам право само на един опит, който трябва да бъде перфектен. Ами сега?
Има ли смисъл да обяснвам, че търсачката се е смахнала и ми изплюва всякакви неща, но не и това, което търся.
Мерси предварително!

# 550
Наистина еклерите са много прости за приготвяне, но аз колкото пъти правя, толкова пъти ми спихват. Изпълнявам всички препоръки. След като се опекат леко открехвам вратата на фурната, за да изстиват постепенно. Не знам защо така ми се получава, някъде бъркам и засега съм се отказала да правя.

Marieta, ако не си, пробвай еклерите на Иви - рецептата и темата нито един път не ми се спихнаха, а вадя веднага тавата и слагам следващите, изобщо не чакам при отворена фурна и разни подобни. Откакто попаднах на тях, други не съм правила. И за еклерова торта тях използвам. Peace

# 551
Мерси, labrex, ще пробвам и тези да видя какво ще се получи.

# 552
  • България
labrex благодаря
сега имам много бърз въпрос
как да камерилизирам лук,но е пресен и не зная дали е подходящ и за суб продуктите

# 553
  • Бургас
wish, мокриш ли предварително лъжицата?
според мен с тази лъжица по-скоро се стърже сладоледа и той се навива като пуричка.  newsm78
wish,метода на Бонго ще даде резултат,аз съм ползвала такава форма лъжица много пъти,първите пъти пак може да не стане,но с малко тренировки се получава,лъжицата винаги стоеше в съд с вода,т.е. и на KaRoLa съвета ще ти помогне

# 554
Ми не става ... Sad
Явно трябва да си купя друга лъжица.
Мокрих, стъргах - не.

Общи условия

Активация на акаунт