Отговори
# 585
  • 14°25´17˝ ... някъде по линията...

Гледам че бройката на Девичките в темата се увеличава  Thinking hahaha трябваше братчетката да смени зодията на Чаги  Joy Joy на близне значи ooooh! hahaha hahaha hahaha

И аз това казах, ама късно е вече  ooooh! hahaha Нищо, остави ги да се радват hahaha

п.п: Ферда така и не каза зодията си Laughing

А-а!!! Това не е вярно, каква клевета! Казах си я, даже и картинки сложих. Аз какво съм виновна, че някои хора са разсеяни...

# 586
А-а!!! Това не е вярно, каква клевета! Казах си я, даже и картинки сложих. Аз какво съм виновна, че някои хора са разсеяни...
Опс Embarassed Ферда Hug извинявай! Била съм в еуфория от фрагмана Heart Eyes Докато аз прелиствам страниците, я кажи сега каква е била тази изненада-майтап, че ми стана интересно.

# 587
Ферда, здрасти. Hug Еййй, много си потайна и загадъчна относно зодията си. Crossing Arms
Симпатична ми е, но много си криви устата като говори. Rolling Eyes
Неси, мерси за превода на клюките, които публикувах. Епизод на ФЕмир към нас, звучи обнадеждаващо, а Гюлсум закъде повече да се унижава от това, което е досега, просто не знам. ooooh!

# 588
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=659452.375

Отг.: Нищо не виждам.

Ферда даже и с на баба цайсите нищо не скиф hahaha hahaha

rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 589
Клюки, за които пише, че са отпреди 18 минути.

Emir feriha çiftlik dönüşü 10 numarada kavga ediyorlar
Kavgada Feriha evde neden kaldığını kızgınlıkla söylüyor sonrasında Emir dudaklarına yapışıyor birlikte oluyorlar

Emir nightla ilgili yavuzla karşı karşıya geliyor.Yavuzun engellemelerine rağmen müşterileri toplamayı başarıyor

Koray gülsümden boşanmak istiyor.

# 590
Наде, Вили - здравейте!  Hug

Опс Embarassed Ферда Hug извинявай! Била съм в еуфория от фрагмана Heart Eyes Докато аз прелиствам страниците, я кажи сега каква е била тази изненада-майтап, че ми стана интересно.

Айде сега и аз ли като Надето да кажа да гледаш стр. еди коя си и пост еди кой си... Само че аз като не ги знам кои са...  newsm78 Embarassed

Вили, вицът ти за Бойко обра овациите! (Само ММ не го разбра, но на него му е простено.)

Ферда, здрасти. Hug Еййй, много си потайна и загадъчна относно зодията си. Crossing Arms
Симпатична ми е, но много си криви устата като говори. Rolling Eyes

Наде, не съм потайна, но когато вчера опитах да сложа картинка-жокер най-напред форума не ми я приемаше, а после излезе фрагмана и никой не ми обърна внимание... Така че даже мога да се чувствам обидена от липсата на внимание...
"Едже" също ми харесва като жена, но устата й е като на превзето момиче, глезла...

Последна редакция: ср, 23 май 2012, 19:22 от Ferda Amazonkata

# 591
Ферда здравей Hug

# 592
Sette çalışan Tuğçe Vargın nikah zamanında feriha nın duvağıyla fotograf çekilmişti hatırlarsanız şimdide gelikle çekilmiş, acaba düğün mü var Grinning
Да не били Е и Ф да правят сватба? newsm78
Тууче Варгън, кояро работи на сета, беше си направила снимка с булото на Фериха, когато беше женитбата, ако си спомняте. А сега е е снимала с булчинска рокля, да не би да има сватба? Grinning

Клюки, за които пише, че са отпреди 18 минути.

Emir feriha çiftlik dönüşü 10 numarada kavga ediyorlar
Kavgada Feriha evde neden kaldığını kızgınlıkla söylüyor sonrasında Emir dudaklarına yapışıyor birlikte oluyorlar

Emir nightla ilgili yavuzla karşı karşıya geliyor.Yavuzun engellemelerine rağmen müşterileri toplamayı başarıyor

Koray gülsümden boşanmak istiyor.
След завръщането от чифлика Емир и Фериха се карат в апартамент 10.
В спора Фериха казва ядосано защо е останала вкъщи, а после Емир се допира до устните й и са заедно.

Емир се изправя срещу Явуз свръзано с Найт. Въпреки препятствията на Явуз, Емир успява да събере клиенти.

Корай иска да се разведе с Гюлсум.

# 593
Меги, здравей мила! Hug

Ето ми я зодията, на стр. 27, пост #392... Wink Laughing Laughing

Неси, благодаря ти!   bouquet

Много почнаха да ни радват нещо... Дано и серията да е хубава!
Според мен, кексът е бил преди миналия фрагман, затова и целувката беше така "спокойна".

Не знам, защо предишната картинка ми беше цензурирана, ей мЪ мен:

Последна редакция: ср, 23 май 2012, 19:25 от Ferda Amazonkata

# 594
... Докато аз прелиствам страниците, я кажи сега каква е била тази изненада-майтап, че ми стана интересно.[/b][/b][/color]

Ами...аз не я реализирах... Преди около месец случайно минах край Ramsey и ми хрумна да направя снимки, особено ако имат плакати или каталози с Чаги и после да се шегувам тука с вас. Започнах да снимам витрината, но излезе продавачът - някакъв смугъл напорист чужденец и започна така настоятелно да ме кани и предлага стоките им, че не знам как се измъкнах...  Joy В крайна сметка майтапа не стана, само дето едва не ме насилиха да направя покупки оттам...  Joy  Това е. Ето на какви жертви съм готова в името на шегичките с вас!  Hug

# 595
Съмнявам се ако се женят, да покажат роклята. Ама честно да кажа, роклята не ми харесва или може би защото е в профил така ми се струва. Не мисля, че това е изненадата.

Аз се оказах зодията на Хазал. Не съм и очаквала да съм зодията на Чагито. Joy

Ферда, здравей. Страшен котарак Joy Joy Joy Обаче нещо да ти кажа не схващам жокера. Да не би да е в тези неща, които хвърля на масата.

# 596
Ферда, macera викаш значи hahaha hahaha

# 597
Да знаете каква гадна клюка се разпростира из ФБ. Sick Sick Sick
Скрит текст:
Явуз щял да отвлече Фери и насила щял да накара да й направят татуировка с името му на врата й.

Хубавия бил казан вече, а този го казах ако стане, да не е като гръм от ясно небе.

# 598
Ферда, здравей. Страшен котарак Joy Joy Joy Обаче нещо да ти кажа не схващам жокера. Да не би да е в тези неща, които хвърля на масата.

Рибка ли хвърля? newsm78

# 599
Есииии, здравей! Мислех си за тебе! Каква ти беше темата за зрелостния изпит (разбрах, че "Под игото", но как конкретно я бяха формулирали - любопитно ми е)? Аз съм убедена, че резултатите ти ще са хубави, правиш впечатление на умно момиче.

Гадно е да я татуира пъъък...

...
Аз се оказах зодията на Хазал. Не съм и очаквала да съм зодията на Чагито. Joy

Е, как не схващаш - ясно е като бял ден - котка, при това мързелива... А?

Ферда, macera викаш значи hahaha hahaha
Уфф, macera - par excellence...  Joy

Общи условия

Активация на акаунт