Намаления 2012

• 104 309
  • 738
  •   1
Отговори
# 120
  • Sofia
Кога беше по-голямото намаление в Паоло Ботичели... от началото на юли ли или още през юни....
например 50 %!?!

# 121
дали се чува нещо за намаления в Комсед?

# 122
# 123
 Има намаление в NEXT на обувки - почти няма номера  и някакви блузи  Peace

# 124
  • София
Днес видях -30% на витрината на Geox.

# 125
  • Най-зеленият остров
Аз чакам намаления в Карфур и H i M. Хубави детски неща видях и на двете места. Някой знае ли/помни ли кога са намаленията там?

# 126
# 127
]В Карфур минала година бяха през август. - за -70% говоря.

# 128
В Outlet 1 - всичко до 19.90.

Освен магазина на бул. България, останаха ли други от тази верига?  Rolling Eyes

# 129
  • София
Примък Mr. Green

# 130
  • Девето поколение софиянка
 Hug

# 131
Чакам Бенетон и Зара...записвам се да следя!

# 132
И аз тук  Laughing

# 133
  • София, България
Може да се смеете, но да споделя, за който обича люти чушлета. В ХИТ от известно време, на щанда с консервите има намалени мексикански люти чушлета Халапеньос на KATTUS, от  4 лв на 1 лв. Много са приятни, лютят, но бързо преминава, даже и аз им станах фен покрай мъжо, който заяви, че ако промоцията продължава ще ги изкупи всички. Срока им на годност изтича на 17-ти юни, сигурно затова са ги намалили толкова. Но аз мисля, че и след това ще са си ОК. ММ се е запасил с бая ми ти бурканчета  

# 134
Здравейте,

За лютите чушлета - най-вероятно намалението е такова заради изтичащия срок на годност! Но и аз си мисля, че още някой ден/месец няма да им се отрази фатално! Все пак си е консерва...

Днес с децата бяхме в The Mall. За намаления много не гледах, но ще споделя следното:
Във Fox имат намаление на всичко (май) от 30%. Не мога да кажа, до кога. Но големият се сдоби с две тениски - за 7 и за 9 лв. и с два чифта боксерки на Дисни - за 21лв. намалени от 34, ако не се лъжа. Мама се сдоби с рокличка за 10 лв.

На витрината на Бенетон имаше плакат (че не зная, как точно да го нарека), че е "Време за T-Shirt". За какво става точно въпрос - не мога да кажа, защото не влязохме!

Общи условия

Активация на акаунт