Намаления 2012

• 104 637
  • 738
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Споко момичета, поне се доближавате до истината, мен преди известно време една госпожица с мнооого големи претенции ме убеждаваше, че се казвало Тали Уейджъл Joy
В Англия се казва точно така.
Нямам грам познания по немски/ швейцарски Peace
За мен е Тали Уейджъл, аз използвам сленг в случая.

atenan , права си, няма нищо лошо Wink
Цитат
ТенденЦ са обявили....

# 286
  • София
И google translate го произнася тали уейджъл.

# 287
Някой минавал ли е скоро през Зара, в сайта им няма обявено намаление но някой от темата беше споменал че се очаква от тази седмица, а засега няма нищо newsm78

Няма нищо още, поне не тази вечер Simple Smile

# 288
  • София, България
И google translate го произнася тали уейджъл.

пуу, аман от тая тали, пуснах го в гугъл да видя как се пише на латиница та толкова спорите ... ми по всички правила горецитираното най-много се доближава до правилното.

А на Спридер аз отначало му виках Спайдер Simple Smile

# 289
Да почват намаленията, да се поуспокоите малко Joy
Ще ви следя темата, но няма да стъпвам в мол докато не прочета -80 %. Иначе ще си изстрелям рано-рано патроните  Sunglasses

# 290
Масимо Дути са в 40 % намаление - не са скрили почти нищо Simple Smile и все още има и номера.

# 291
  • София
Аз вчера си взех 2 чифта бански от ХМ от детската секция, обаче. Mr. Green
Оказа се, че тези 158-164 см размер са ми идеални. Hug
Пробните горе пак бяха блъскани с опашки и с народ и никой не се сеща, че долу в детските пробни е свободно. Mr. Green
На касата се оказа, обаче, че само единият ми бански е в намаление Rolling Eyes, а другият си е на редовна цена 25лв.  Rolling Eyes
Почувствах се леко прецакана. Tired
В тази връзка за банските, понеже търсехме и за мъжа ми, пообиколихме после и Интерспорт, където имаше намалени мъжки шорти и Нюсилует на 2ят етаж в Дъ МОЛ.
В магазина на Ню силует имаше уникални дамски бански, в 2 части намалени на 38лв.
Има намаление и на мъжките, и 2-3 модела цели дамски бански.
Съжалих 1000х, че избързах с ХМа.
Но, който има нужда от бански, да се насочи директно към магазините за бельо. В момента навсякъде има намаления. Peace

# 292
  • София
Много полезна тема!

kopche, добра идея за детските пробни Simple Smile

# 293
абе прегледах последните 5 стр и не отрких кой какво беше казал за стамболийски и намалените раници scout newsm78  bouquet

# 294
  • София
абе прегледах последните 5 стр и не отрких кой какво беше казал за стамболийски и намалените раници scout newsm78  bouquet

Ученически раници интересуват ли ви? В един магазин за немски стоки на Стамболийски в София - раници лего за 59 лв.; на Скаут 49 лв.

В коя част на "Стамболийски"?

N25 - магазин Меркари.

# 295
В LC Waikiki във Варна има 50%
пак в Гранд Мол-Плейлайф-30%
H&M имаше много намалени детски стоки-до 50% мисля
в Бенетон нямя намаление
Общо взето-идва нашето време Mr. Green

# 296
Имам мейл от Зара-SALE starts tonight at 00:00  Grinning

# 297
  • София
Момичета, търся сандали от среден до висок клас, задължително кожени. Има ли някъде изгодни намаления? Моята дружка ми препоръча Графа, ама в интерес на истината не съм ходила от много време там. Магазини видях, че има много иначе. Освен там - другаде?

# 298
  • София
И аз да се включа към питането за сандалите,
само че аз търся такива с ортопедична подметка.
Някакви идеи къде да ги търся?  Simple Smile  Hug

# 299
Гордж, по моловете няма ли вече намаления? Хюманик, Хъш Пъпис?
Аз да питам за сандалите на Ипанема...преди съм виждала сезонни щандове напр. в Мол София. Сега дали има такива в другите молове, че тоя точно на Стамболийски ми е "любим"  Rolling Eyes
С'я да не ме захапете как съм написала марките  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт