Намаления 2012

• 104 622
  • 738
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Цъфс, споко, бе Hug
Моята драма е пълна, че кракът ми е много слаб, пък 40 номер нося. В Хъш Пъпис само ботуши купувам, летните ми хлопат. В Хюманик......купувам от Джавари подобните там Laughing
То, хич и няма да търся, ама контингента ми от сайтове не предлагат очакваните намаления Joy

# 301
Benetton от вчера 50% намаление.
От детските повечето са тениски. Но има и блузи с дълго ръкавче.
Купих хубаво яке за 20 лева.
От дамските има всичко и номера. Мъжкото не ми хвана окото.

# 302
  • Стара Загора
В Джани и Сара Пен има намаление на сандали.

# 303
Момичета, търся сандали от среден до висок клас, задължително кожени. Има ли някъде изгодни намаления? Моята дружка ми препоръча Графа, ама в интерес на истината не съм ходила от много време там. Магазини видях, че има много иначе. Освен там - другаде?

Испански обувки Корида - имат магазини на Самуил, Стамболийски, Хр. Ботев и на Патриарх Евтимий ( ако не ги знаеш можеш да пуснеш в гугъл и ще ти излезе сайта) - в момента са в намаление и има доста обувки от миналогодишната колекция по 30 - 40 лева. Продават обувки само от естествена кожа, повечето са с анатомични подметки и стелки и са с много добро качество. Аз на техни обувки с 8 см ток си изкарах цялата бременност Simple Smile Обаче моделите са малко консервативни, на моменти дори бабешки, така че първо погледни на сайта какво предлагат дали ще ти допадне нещо Simple Smile

# 304
  • Kyustendil
Момичета, а в Oviesse  пуснаха ли по-сериозно намаление?

# 305
Излязох от офиса по работа та се спретнах и до The Mall заради Зарата...
е няма намаление. Изнахалствах и директно попитах. Девойката каза, че такава информация не дават ама да проверявам ....другата седмица да проверя, да проверя в понеделник.
Това ме навява на мисълта че тогава ще започне намалението:))

# 306
  • София
Днес във в-к Труд има реклама на 1/3 страница - намаленията в Зара започват от утре (29.06)

# 307
  • с/у ОколоМръсТното
Испански обувки Корида -

Магазини:
бул."Ал.Стамболийски"72А
ул."Цар Самуил"40
бул."Христо Ботев"10,тел.:9526281
бул."П.Евтимий"45

Ето сайт: http://www.coridabg.com/a2/firm.asp?parent=&act=4&loc=0& … ;id=5074&m=32

Наистина има интересни предложения от кожа за 30-40лв.
Мерси atenan   bouquet

Последна редакция: чт, 28 юни 2012, 15:05 от Шани

# 308
В сайта на Зара вече имат намаление,но защо в магазините няма???Миналата година пак се получи така.В магазина във Варна започнаха след два дена намаленията newsm78

# 309
  • София
Вчера ходих в Сердика. На много места има намаление. Направиха ми впечатление Ню Йоркър и Пикокс - имаше интересни неща на съвсем ниски цени.

# 310
  • София
абе прегледах последните 5 стр и не отрких кой какво беше казал за стамболийски и намалените раници scout newsm78  bouquet
Ученически раници интересуват ли ви? В един магазин за немски стоки на Стамболийски в София - раници лего за 59 лв.; на Скаут 49 лв.
В коя част на "Стамболийски"?
N25 - магазин Меркари.
Легото са уникално хубави

# 311
А бански къде да си намеря, намалени ?

# 312

в New Yorker има доста бански ... Имаше намалени долнища за 5.90 и горна част за около 10-15лв.

# 313
  • София
Ипанема има в мола на Стамболийски, в Humanic в другите молове имат по 3-4 техни модела и тук http://www.stil99.com/%D0%94%D0%B6%D0%B0%D0%BF%D0%B0%D0%BD%D0%BA … D0%B8-C25.bg.html 

# 314
  • София
В Заза-та на Славейков гледах днес. Имаше доста приличен избор на бански от две части и каквото погледнах беше все по 39 лв. Не знам дали са намалени или това им е родавната цена, но имаше много симпатични.

Общи условия

Активация на акаунт