Намаления 2012

• 104 218
  • 738
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Някой знае ли дали ще има намаление в Техномаркет в петък 13?

И ако има да е поне 50 % , а и на 70% няма да се дърпам, че имам нужда от няколко неща  Praynig
Ама за Коледното доколкото разбрах е било само ако посетиш магазина иначе не са дали инфо някъде.

# 466
  • София, България
Някой знае ли дали някъде има хубави хавлии за плаж намалени. Вчера в Карфур ги гледах на промоция за 18 лева  Shocked Че те по сергиите без промоция са по 8  newsm78

# 467
  • София
Някой знае ли дали някъде има хубави хавлии за плаж намалени. Вчера в Карфур ги гледах на промоция за 18 лева  Shocked Че те по сергиите без промоция са по 8  newsm78

Joy ами да

и аз търся

# 468
Има хубави хавлии на Трявна. По принцип имат фирмен магазин на Илиянци. Хавлиите им попиват добре и там са на сносни цени.  Rolling Eyes

# 469
Някой знае ли официални детски дрешки някъде намалени да има?
Поканиха дъщеря ми за шаферка и се чудя, как да я наглася с малък бюджет .

# 470
50 % в Карфур намаление на дрехи - цените са около 10 лева.

# 471
вече 50% ли е на намалението в Карфур?и за детските дрешки ли важи?последно си беше 30%  Thinking

# 472
След две седмици да очакваме ли 70 %?

# 473
  • Пловдив
За Карфур - Аз единствено видях - 30 % на бельо и детски дрехи, което е до 15 юли. Едва ли предварително ще го прекъснат, за да пуснат 50 %. Според мен от 15 юли трябва да е новото намаление. В сайта им и на брошурите нищо не пише.

# 474
В момента тече намаление -30% и -50% едновременно до колкото аз разбрах от позната. Незнам обаче кои неща с какво намаление са. Мисля да посетя Карфур след седмица, две.

# 475
До детските неща не стигнах. Но дамските имат голямо намаление. Има едни шлифери бяха на 59, после на 44 а сега вече са 20 лв .  И панталони от 22 лв на 10 ...

# 476
Разгледай евтините магазини за китайски стоки - виждала съм принцески роклички като за шаферки. На Женския пазар ходих да търся къна, та минах покрай магазин с булчински рокли, имаше и детски, но цени не видях. Няма ли някое близко дете от което да вземете?

# 477
В carnival kids има и официални рокли на сравнително добри цени. Колко е голяма дъщеря ти, zoryto?

# 478
  • София
Ех, ми като са я поканили, мисля, че би трябвало младоженците да купят рокля на детенцето ти. Поне навремето, когато се омъжвах, нака направих с моята малка шаферка.

Както и да е, аз също бих ти предложила Карнивал кидс. Има голямо разнообразие от официални рокли, а в момента са с 20 % намаление. За съжаление някои са прекалено официални и са само за строго опредени случаи, както сватбата например. По-добре вземи нещо по-семпло.  Wink

# 479
red shoe   bouquet, tonkabonka  bouquet, zigizagi   bouquet Много ви благодаря   bouquet На 6 години е. Тези на Карнивал кидс наистина са много хубави   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт