Намаления 2012

• 104 124
  • 738
  •   1
Отговори
# 45
Аз пък тъкмо снощи се похвалих, че имам триколка най-накрая и тя взе, че се счупи. Така че аз пък сигурно ще се възползвам от намаленията в Хипото.

На 24 май пък в Русе е откриването на Джъмбо, така че и до там може също да прескоча да видя дали няма да изкочи нещо изгодно на три колела.

# 46
Да не е гол запис: минах през Тали Вейл, защото бях харесала 2 рокли, а уж всички са на -25%. Пуст късмет, точно тея двете ги нямаше  Laughing изобщо останах с впечатлението, че са изкарали някакви "нови" специално за намалението, а са скрили роклите от актуалната колекция. Със сигурност мярнах една бяла, която бях мерила още зимата, тогава на по-ниска цена от сегашната 'с намалението'  Laughing Шмекерии.

Както и да е, де -- иначе Тали ми е много любим магазин и се кефя, че пускат нещо на промоция и без да е промоционален сезон. Simple Smile

# 47
# 48
  • Варна
Някой да знае дали в Манго има намаление?

# 49
# 50
Страхотна и полезна тема:) Peace

# 51
  • Русе
И аз тук.

В Хиполенд намалените Лего-тата са на много добра цена. Рядко има такива намаления.
Аз се оглеждам за градински играчки, чакам и Джъмбо-то.

# 52
Запис от мен:)

# 53
# 54
Някакви намаления в Карфур чух, че рекламират по телевизията, ама не чух за какво иде реч. Някой има ли инфо?

В Карфур има няколко домакински уреда по 14.99лв, казаха в рекламата по ТВ.

Дали стават тези уреди? Пробвал ли ги е някой?

Някой да има информация за Зара?
Вчера минах покрай Зара в Сердика, но на витрината нямаше обявено никакво намаление.  Peace

Какви намаления в Зара чакате, момичета? Не е ли рано още?

# 55
  • в града на вечния купон
Някакви намаления в Карфур чух, че рекламират по телевизията, ама не чух за какво иде реч. Някой има ли инфо?

В Карфур има няколко домакински уреда по 14.99лв, казаха в рекламата по ТВ.

Дали стават тези уреди? Пробвал ли ги е някой?

Някой да има информация за Зара?
Вчера минах покрай Зара в Сердика, но на витрината нямаше обявено никакво намаление.  Peace

Какви намаления в Зара чакате, момичета? Не е ли рано още?
àkame si, ako ne][o pusnat.........

# 56
В Метро има дневни промоции. Влез в сайта им и разгледай.

# 57
Бенетон,доколкото разбрах има -50%

# 58
Кой МОЛ в София е най- зареден и с най- много намаления? Ще ни се наложи да убием няколко часа, не ми се обикалят всички, предполагам че магазините са почти еднакви

# 59
Аз мисля, че Сердика център има всички марки.

Общи условия

Активация на акаунт