Намаления 2012

• 104 649
  • 738
  •   1
Отговори
# 240
  • I want it all and I want it now.
Ок. Много ти благодаря,че ми спести разкарването.   bouquet На мене ми трябваше за 10г и 12 г. Другият път. Wink

# 241
И аз благодаря! Ще пропусна. Чакам следващото намаление.

# 242
Moмичета не ходете. Naughty
Нищо няма.Намалемието е на 3 парцала.Просто нямам думи. Tired
За момче 7 г видях само 2 потника.
Всичко си е на редовна цена.

Спести ми разходката, мерси. Simple Smile Явно ще почакаме за истинското намаление. А дали в новия на Сердика няма да пуснат намалени стоки?

# 243
В Теранова има пуснати доста модели роклички на по 19,90  Wink

# 244
аз също минах през H&M , нямаше кой знае какво, купих си една рокля за 20 лв Simple Smile
Дали ще намалят и други стоки Confused Simple Smile

# 245
момичета, а Okaidi , как стои въпросът с намалението там-има ли някой представа

# 246
  • Beyond the Frontiers

Вчера минах през магазина им в Бургас - има намалени тениски и потничета от 10 лв започват цените...Нещо не ме впечатли.

Потресена съм от Бенетона в Бургас - те за намаление не са чували и има 5 дрехи на кръст  Sad

# 247
  • София-Лагера

Вчера минах през магазина им в Бургас - има намалени тениски и потничета от 10 лв започват цените...Нещо не ме впечатли.

Потресена съм от Бенетона в Бургас - те за намаление не са чували и има 5 дрехи на кръст  Sad
Tук в Мола на Стамболийски имаше много,
И постоянно вадеха.

# 248
Здравейте,
Някой знае ли в H&M кога започват намаленията?
Вече са започнали -купих си рокличка за 25 лв ,блузки и панталони по 15 лв.. Grinning

# 249
  • Beyond the Frontiers

Да миналото лято накупих доста неща от там и за това сега дебна, ама на....

# 250
  • 1st floor
Във Форест в ЦУМ има доста голямо намаление. Вече е поошушкано, но купих за щерката /дамска номерация/, хубави черни дънки от 55, намалени на 10 лв. Имаше и големи размери. Казах, че чакат още зареждане...Имаше и други модели дънки по 15, 20 и пр. лв...

# 251
  • София
Здравейте,
Някой знае ли в H&M кога започват намаленията?
Вече са започнали -купих си рокличка за 25 лв ,блузки и панталони по 15 лв.. Grinning
А на коя дата откриват НМ в Сердика? Върти ми се из главата, че е след няколко дни, т.е. края на юни?  Thinking Нямам търпение тълпите да се разкарат от Дъ Мола.  Crazy

# 252
Някой да знае кога ще има намаление в Stradivarius?

# 253
  • София
В Сердика го отварят на 28.06 и съм много доволна,че няма да ходя в МOЛ-а на Цариградско,че ми е най-неприятния.От там тълпите няма да се разкарат,защото повечето хора се събират заради Карфур,особено събота-неделя.Единственото,което си заслужава си остава Некст там и жалко ,че нямат магазин на друго място.

# 254
  • София
Единственото,което си заслужава си остава Некст там и жалко ,че нямат магазин на друго място.
В Сердика няма ли Некст - един малък магазин?
То пък ако някой ме светне какво му е хубавото на Карфур, ще съм му много благодарна.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт