Намаления 2012

• 104 618
  • 738
  •   1
Отговори
# 315
В Дарис от 30 до 50% намаление на чанти и обувки

# 316
Днес при пазаруване в ИКЕА ни дадоха ваучер на стойност 10% стойността на покупката, който може да се ползва при следващо пазаруване.

# 317
мерси за раничките! Simple Smile
ипанема има в булдозер  в рум-а на младост 2 - това са най-яките сандали на света!! само че не стават за работа...
аз търся също ортопедични готини сандали...
мисля да отида до аутлет центъра до метро

# 318
  • Sofia
Тази вечер минах през The Mall заради Зара. Всичко беше подредено и подготвено за намалението. Остава само новите етикети да сложат. Намалението ще го обявят в събота или неделя според мен. Ще проверявам Simple Smile))

# 319
  • София
Знаете ли дали има намаление в Porsche design в мол Сердика?

# 320
  • София
Намалението в Зара е от днес, но само 30% и то на определени артикули.

# 321

Я да си направим един график, че като гледам всички натам сме се насочили  Mr. Green. Да не се блъскаме не друго   bouquet

# 322
Здравейте, момичета:) Имате ли представа кога ще започнат по-големите намаления в Зара? Обикновено седмица или повече по-късно ги обявяват? В момента намалението е наистина само 30%, а някои неща изобщо не са намалени. Чудя се и дали ще се изчерпат номерата още сега?! Имате ли някакви наблюдения от минали намаления?

# 323
В зара имам наблюдение, че неща които исках и без намалението си свършиха. И номера и артикули нищо няма Sad

# 324
Значи да се изстрелвам още днес  Mr. Green Че както съм стандартен размер пак ще увисна.

# 325
В Капаска -50% в онлайн магазина

# 326

Я да си направим един график, че като гледам всички натам сме се насочили  Mr. Green. Да не се блъскаме не друго   bouquet

10.15 бях там - нямаше никакви хора, тъкмо бяха отворили. Намаленията са не повече от 30%, въпреки че на витрината пише до - 40%. Номера все още има от всичко. Дрехите са подредени по видове, така че е лесно за ориентиране. Обачеееееее една риза, която си бях харесала и един шал ги нямаше изобщо - дематериализирали се бяха Simple Smile

# 327
  • Sofia
В Зара ги вадят по етапно дрехите, като се изчерпат тези в момента на на витрините, ще заредят други, отново намалени. Да не говорим, че във всички магазини има различни неща.

# 328
Момичета, имам малко глупаво питане  Embarassed вчера бях в Сердика в новооткрития им H&M, но се въртях само на горния етаж. На долния има ли още женски неща или са само детски и мъжки там?  Embarassed
И още нещо, упорито търсих един потник от сайта, но не го намерих. Всичко ли от сайта го има в наличност по българските магазини?

Мерси предварително ако някой се отзеве на терзанията ми  Embarassed

# 329
Има в Страдивариус, има в Бершка има в Пабло Ботичели 50 % има навсякъде. В зара има не малко избор - все пак неща намалени от 89 лв на 45 ... . Изобщо всичко пръщи от изобилие и намаления. Само аз пари нямам  #Cussing out  Joy

Общи условия

Активация на акаунт