Намаления 2012

• 104 608
  • 738
  •   1
Отговори
# 330
  • I want it all and I want it now.
Има. Аз бях на детското и точно отстрани има и дамско.Имаше и рокли ,къси панталони ,чанти. Там беше и лудницата.
Момичета, имам малко глупаво питане  Embarassed вчера бях в Сердика в новооткрития им H&M, но се въртях само на горния етаж. На долния има ли още женски неща или са само детски и мъжки там?  Embarassed
И още нещо, упорито търсих един потник от сайта, но не го намерих. Всичко ли от сайта го има в наличност по българските магазини?

Мерси предварително ако някой се отзеве на терзанията ми  Embarassed

# 331
Ей на Зара най-накрая намалиха.
Имаше много неща на прилична цена. Азпочнах от миналата година да пазарувам от намаленията на детското за следващата и ме устройва прекрасно.

# 332
  • гр.София
Някой да знае кога ще има намаление в Карфур 50% на дрехите, точа се на детското бельо  Mr. Green от мин.година запасих децата и сега ми се иска пак  Wink

# 333
Сега бях в мола: Сваровски-намаление до 50%; Том Тейлър-намаление 50%; Окаиди до 50%/но още са високи цените/
Бенетон 50% на всичко без аксесоари -детските анцузи са на 22-23лв,фанелките с дълъг ръкав ватирани на 10лв,дълги панталони-20лв;блузи с къс ръкав-8лв

# 334
Какво са намалили Сваровски  Laughing

# 335
  • София
  В Karen Millen от 30 до 50 % намаление на рокли. В Манго имах чувството, че са изложили дрехи втора употреба.

# 336
Като махнат ДО - то, тогава отивам да пазарувам аз, където и да е. В Манго и аз нищо не си харесах.

В Капаска от днес 50 %.

# 337
А докога са намаленията в мол Сердика? На Страдивариус, Бершка и други? Че аз мисля в понеделник да отида до там, но да не се окаже че са само до 30-ти и да се прецакам  Grinning

# 338
Здравейте,
днес бях до Zara в Сердика. Направи ми впечатление, че половината от роклите, които официално са намалени в сайта, ги няма изложени Sad Това някаква обичайна практика ли е?

# 339
А докога са намаленията в мол Сердика? На Страдивариус, Бершка и други? Че аз мисля в понеделник да отида до там, но да не се окаже че са само до 30-ти и да се прецакам  Grinning

Намаленията ще си продължат цяло лято, даже трябва да станат по-големи....Сега са около 30 % на повечето места.Друг е въпроса , че сигурно хубавите неща ще се изчерпят бързо.

# 340
 В Karen Millen от 30 до 50 % намаление на рокли. В Манго имах чувството, че са изложили дрехи втора употреба.
Правят го Манго тоя номер  Tired

# 341

Специално в Страдивариус доста са посвършили номерата. Има по две-три от модел.

Купих си една блузка от Х&M, която по етикет е 14.90, а на касата ми я таксуваха 17.90. естествено направих рекламация, без извинение ми върнаха една шепа стотинки. Доста нагъл младеж Tired

# 342

Специално в Страдивариус доста са посвършили номерата. Има по две-три от модел.

Купих си една блузка от Х&M, която по етикет е 14.90, а на касата ми я таксуваха 17.90. естествено направих рекламация, без извинение ми върнаха една шепа стотинки. Доста нагъл младеж Tired
[/quote]

И аз имам наблюдения , че нещо не са си подбрали персонала добре в H&M или все аз на такива попадам..........

# 343
А дали има в някои от магазини СЕДМИЦА НА РОЖДЕННИКА,където може да с ползват още отстъпки?

# 344
  • София, България
освен в ДМ - 15% на друго място не се сещам  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт