Намаления 2012

• 104 231
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
В Кенсол до 50%/цените гиима и в сайта/
Егати намалението! От 119 на 96...121-98...109-80...Гледам сайта и още не им виждам ДО 50% (роклите специално)  #2gunfire

# 436
Сега погледнах и видях че в сайта на Кенсол цените не са актуализирани- аз си взех две рокли една за 51лв трикотажна/бяло и черно/  и една от костюм за есента за 62лв

# 437
Еее, супер! Наистина са им хубави нещата и с намалението си струва  Wink

# 438
  • в ябълковата градина
В ЕСПРИТ има ли намаление?

# 439
  • Пловдив
От днес май започна някакво по-голямо намаление в Бенетон за дечицата. Аз взех на бебчо много хубав панталон за есента за 20 лв. и пролетно-есенна блузка за 9 лв. Зимните момчешки блузи бяха по 20 лв. За момиченца видях хубави анцузи за 20 лв., якета 20-25 лв.

# 440
  • Пловдив
Намаленията в Карфур ще стигнат 70 % към края на месеца.  Peace

В Дика - до 50 %, Александра - до 60 %, Елизабет - до 50%, Паоло Ботичели - до 50%, Адидас - 30%, Сваровски - до 50 % , Дарис - 25%.

# 441
  • София
От днес май започна някакво по-голямо намаление в Бенетон за дечицата. Аз взех на бебчо много хубав панталон за есента за 20 лв. и пролетно-есенна блузка за 9 лв. Зимните момчешки блузи бяха по 20 лв. За момиченца видях хубави анцузи за 20 лв., якета 20-25 лв.
Супер, много благодаря - днес отиваме там.

# 442
  • София, България
Миналото лято беше голяма далаверата в Карфур на 70%, обаче сега вече хората го научиха, дебнат и още на 50% свършват хубавите неща и масовите размери. Така че да питам ОТКОГА ще почне 50% намалението  newsm78

# 443
Не е много за тук, но все пак си е намаление:
http://www.cheaper.bg/current_offers/2/1070

# 444
Миналото лято беше голяма далаверата в Карфур на 70%, обаче сега вече хората го научиха, дебнат и още на 50% свършват хубавите неща и масовите размери. Така че да питам ОТКОГА ще почне 50% намалението  newsm78
Току-що  прочетох реклама за 50% в Карфур до 15.07,така,че ако има някой с пресни впечатления моля да сподели за всички марки дрехи ли става въпрос или за определени марки.

# 445
В Мола на Цариградско Бенитона за момченца е яко опоскан. За сметка на това цялото семейство се възползвахме от намалението в Некст. Имаше прилични неща добре намалени. Зара отново трагедия...

# 446
Току-що  прочетох реклама за 50% в Карфур до 15.07,така,че ако има някой с пресни впечатления моля да сподели за всички марки дрехи ли става въпрос или за определени марки.

Миналото лято намаленията бяха по същият начин. Първо 30%, после 50% и накрая стоя може би три седмици или месец 70% намаление. Аз ще си чакам голямото намаление, че съм скръндза  Mr. Green

# 447
Днес бяхме в Карфур в The Mall. Намалението все още си е 30% и то само на част от бельото.
В Некст има много хубави детски дрешки на доста добри цени.

Ще помоля ако някой знае къде има намалени от детските сандали на Ипанема да сподели. Или въобще ако някъде има намалени детски сандали. Аз разчитах на Некст понеже в сайта им има много хубави силиконови сандалки, но в магазина им е пълна скръб. Една от продавачките каза че другата седмица щели да получават сандалки.

# 448
  • София, България
Дарк Сайд много мерси, че сподели. Тъкмо щях и аз да се замъкна до Карфур, но ти ми спести едно разкарване. Някой по горе беше писал, че намалението от 50% е ДО 15-ти, така че най вероятно ще започне от понеделник

# 449
  • София
Ипанема има в мола на Стамболийски. Има и детски сандалки, но май не са намалени.

Общи условия

Активация на акаунт