Намаления 2012

• 104 230
  • 738
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Днес ходих там. Някои модели са намалени, но не с много.

# 451
  • София
Моля някой,ако ходи в мол Сердика да погледне дали има намаление в Порше дизайн.

# 452
  • Пловдив
На брошурите на Карфур пише, че намалението 30 % ще е до 15 юли. Явно от тогава ще тръгне 50 %. Аз днес бях и намалените неща са малко като цяло. Взех си бикини на 4 лв. и сутиен на 12 лв. Още от сега са обрани размерите... Детското не ме впечатли...

# 453
Те по намаления постоянно вадят нови дрехи и зареждат и от старите артикули, които имат. Важното е да се ходи сутрин понеже до следобед нещата са изкупени.

Карфур в Русе е в рамките на града и е достъпен за доста хора. Така че поне при нас нещата бързо свършват в магазина. Доста майки от квартала ходят там да си разхождат децата с количките. Хем е хладно, хем има и какво да се види, хем си и напазаруват за ежедневните нужди и така хубавите неща свършват още сутринта.

# 454
  • София
Моля някой,ако ходи в мол Сердика да погледне дали има намаление в Порше дизайн.
Привет, днес ходих и проверих - няма или поне никъде не пише да има.

# 455
  • София
 HugМного ти благодаря. Мисля, 4е не правят намаления, но ми се искаше да спестя някой лев.

# 456
Аз напазарих от H&M. Това ще стане любимият ми магазин. Но са гадове, не пускат всичко на намаленията, а поетапно. Но явно ще направя пътека дотам това лято Simple Smile Сега чакам едно долнище на бански, че е 17.90, и ми е множко само за гащи да дам толкова.
Зара ще ги почакам още, пишеше до 27ми, че е това намаление, което значи след това да очакваме -70%?! А за Индитекс само ще ви кажа, че вече дори не се занимават да правят колекции, да поръчват платове, да търсят фирми да им шият и т.н. Вече директно купуват готови неща от Китай и само шият етикети в едни огромни халета Испания. Мъжът ми го е виждал с очите си. Запознавал се и със собственика на Индитекс, много хитър човечец бил. И по този повод, не виждам каква е разликата с Илиенци, освен, че там има и турска стока, която често е с много по-добро качество от китайската.  
Харесах си сандали, ест. кожа в единия от магазините за обувки, vagabond 170 лв. Намалените са само текстилни или изкуствени и то по 40-50 лв. Е айде няма нужда.  Някой беше писал за ест. кожа... по миналата година си взех едни кецки GAastra намалени от 240 на 120, ест кожа, отвътре - отвън, отвсякъде... няма такава обувка, чудесна, който не е носил, той не знае.  Peace

# 457
Някой знае ли дали ще има намаление в Техномаркет в петък 13?

# 458
  • София, България
А някой, който е ходил уикенда в мола на Цариградско дали евидял дали има намаление в Пренатал. Миналото лято купих страхооотни комплекчета за моя синковец по 7-8 лева.

# 459
В Теранова и Калиопе-80% в аутлетите

# 460
А къде са тези аутлети?
Някой ходил ли е в Аутлет София? Дали там има някакви намаления?

# 461
Кога правят намаления на Уайкики? Praynig

# 462
  • Sofia
В Теранова и Калиопе-80% в аутлетите

Нищо интересно няма в аутлета на Графа.

# 463
  • София
Момичета,интересува ме какво е намалението в GAP в The Mall и по-специално на дамските дънки какви са сега цените?Много ще съм благодарна на актуална информация!

Последна редакция: вт, 10 юли 2012, 08:32 от *hope

# 464
  • Русе
Кога правят намаления на Уайкики? Praynig

Почнаха малко по-малко, миналата седмица основно на 20 %, но хванахме и на 50-60 % бермуди за малките, дънкови за 12 лв, панталони тънки памучни - 11 лв, блузки с дълъг ръкав за 6-7 лв, останали единични бройки, но точно номер като за нас. Тази седмица все още не съм ходила, мисля, че сменяха намаленията в сряда.

Общи условия

Активация на акаунт