Намаления 2012

• 104 220
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
Карфура вдигнаха цените от вчера !

# 481
Карфура вдигнаха цените от вчера !

На кое  newsm78

# 482
На дрехите.

# 483
  • гр.София
И кое са увеличили, че аз точно днес ходих да взема бельо за малката и цените бяха намалени с 30-50%

# 484
примерно един шлифер от 19,90 днес беше 27 лв , едни пижамки от 7 на 13 лв ей такива
за детското не мога да кажа

# 485
Те имат неща в промоция, които не влизат в намаленията. Не се сещам за друга основателна причина да има такова разминаване в цените.

# 486
Момичета,да знаете къде има намаление на детски играчки и по -конкретно на Лего?Благодаря!

# 487
  • гр.София
примерно един шлифер от 19,90 днес беше 27 лв , едни пижамки от 7 на 13 лв ей такива
за детското не мога да кажа
Shocked тия пък какво се излагат, то и без това егати парцалите, нищо не си харесах, почнало е да прилича на дрехи втора употреба  ooooh! мин.година такъв пазар ударих, че цяла година нищо не съм купила, сега си напазарувах за цялото семейство от H&M страхотни неща  Mr. Green е и там има разни тип:  демоде   Whistling

# 488
  • София, България
Аз пък в НиМ не се накефих. Тамън харесаш нещо, и "а, то не е намалено". Обичам всичко да е намалено, или ясно да са разделени нещата. Не така - на едно щендерче има, на друго няма намаление. И ти трябва като детектив да вървиш и да разследваш. Харесах едно гащеризонче - 10 лв, супер, ама я чакай да взема следващия номер, отивам на касата - 15 лева  Shocked Ма то е 3 см по-дълго, защо 50% отгоре  #Crazy

# 489
  • София
Аз пък в НиМ не се накефих. Тамън харесаш нещо, и "а, то не е намалено". Обичам всичко да е намалено, или ясно да са разделени нещата. Не така - на едно щендерче има, на друго няма намаление. И ти трябва като детектив да вървиш и да разследваш. Харесах едно гащеризонче - 10 лв, супер, ама я чакай да взема следващия номер, отивам на касата - 15 лева  Shocked Ма то е 3 см по-дълго, защо 50% отгоре  #Crazy

Защото това са евтините номера на рекламата, маркетинга и т.н. Не мога да ги понасям подобни... не бих ги нарекла "хитрини", а мизерии  Close  Аз щях да им го оставя на касата...H&M много ми паднаха в очите  Tired 

# 490
  • София, България
оставих го разбира се, как няма да го оставя  Wink После в Карфур взех две за 13 лв (не ги хваля и тях, че тая година нещо и те шикалкавят, но просто сравнявам)  Wink И в Дайхман - една кошница с различни видове джапанки, на кошницата надпис - 9,90, отивам на касата - 14 лв  #Crazy Защо така? Ами ние сигурно нещо не сме ги подредили както трябва ... дрън дрън. После купих в Карфур джапанки за 7 лв и тия им ги върнах. Е, момичето беше много любезно, не мога да се оплача.

# 491
  • Бургас
ейприл, Лего по-евтино гледах в продавалника, за по-големи момчета имаше изгодни комплекти.

# 492
Някой знае ли дали ще има намаление в Техномаркет в петък 13?

И ако има да е поне 50 % , а и на 70% няма да се дърпам, че имам нужда от няколко неща  Praynig
Ама за Коледното доколкото разбрах е било само ако посетиш магазина иначе не са дали инфо някъде.

Къде го видяхте това инфо?

# 493
  • София
И аз бих искала да знам за Техномаркет. Ако има такова намаление, ще си купя нещо, въпреки че нямам нужда от нищо в момента.  Grinning

# 494
Някой знае ли дали ще има намаление в Техномаркет в петък 13?

И ако има да е поне 50 % , а и на 70% няма да се дърпам, че имам нужда от няколко неща  Praynig
Ама за Коледното доколкото разбрах е било само ако посетиш магазина иначе не са дали инфо някъде.

Къде го видяхте това инфо?

Какво му е специалното на петък 13, че ще има намаление  Laughing Не че ще откажа, издирвам си ноутбук тъкмо  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт