Как се обезоръжава любовница?

• 95 655
  • 1 013
  •   1
Отговори
# 345
трябвало е да я счупи в главата на мъжа си.
Защо? Той е невинен. Онази защо ще сваля женен мъж!

# 346
  • Бургас
завалията...жив да го ожалиш

# 347
Защо? Той е невинен. Онази защо ще сваля женен мъж!

Joy  hahaha  hahaha  hahaha

# 348
Той да се сваля и аз ще го сваля 14 етажа надолу-ама без асаньор!А и тя може да го придружи

# 349
  • Бургас
Хареса ми притчата на Десс.
Същото важи ако говориш с простак или с дете.Трябва да говориш на неговия език,че да те разбере.
Защо да не е било афект? Нека ти се случи,а тогава да видим колко ще запазят ледено достойнство.

# 350
Реагирай не чак толкова достойно, но никой не ти дава право да нараняваш другите.

# 351
Реагирай не чак толкова достойно, но никой не ти дава право да нараняваш другите.

физически или емоционално?  Whistling
защото една любовница е достатъчна емоцинална болка все пак
не че съм привърженик на физическото насилие ... или пък съм?  в конкретния случай? newsm78

# 352
  • Бургас
с бутилка в главата? майтап си правите.

# 353
цялата тема е майтап ... обезоръжаване на любовница ...  ooooh!
да не е Рамбо, за да й вземеш базуката?

# 354
Ами да,темата е на майтап,макар че...хич няма да ми е до майтап,ако установя наличието на любовница.

# 355

физически или емоционално?  Whistling
защото една любовница е достатъчна емоцинална болка все пак
не че съм привърженик на физическото насилие ... или пък съм?  в конкретния случай? newsm78

Ясно е, че става дума за физическата саморазправа, която е наказуема, все още няма закон срещу емоционалната болка, причинена от наличието на любовница.
Замисли се дали още ще си, ако любовницата беше, примерно...твоето дете.

# 356
чудесно те разбрах, не бих я хлопнала по кухата тиква, за да не се излагам пред себе си и пред хората, на които държа, но много ще ми се ще - това имах предвид
иначе дали е наказуемо или не, това ще бъде последното, което ме вълнува в този момент

# 357
Ако хлопването е излагане-ооооо ще се изложа.Аз съм си по първосигалните действия.Ще и туря един бой и след това ще го мисля Peace

# 358
Никога не бих се излагала да се бия с  любовницата. Скоро в едно завезение станах свидетел на такава случка - беше много унизително. Благоверната удари любовницата, тя даде ответен удар.... hahaha Излагацията беше пълна  Stop

# 359
Ммдам, не смятам, че има достоен мъж, заради когото да се бия с друга жена. Може да е клише, обаче, ако ситуацията е такава любовна, бих ги оставила тихо и кротко да се любят и да се вземат. А аз бих си тръгнала почти с мръсна газ. Макар, че имаме и дете и говоря напълно хипотетично, обаче наистина не бих се била, най-малкото защото никой мъж не заслужава да се унижавам по този начин, заради него!После аз самата бих си била смешна..И бих се срамувала от постъпката си.

Общи условия

Активация на акаунт